Turknet pahalı hocam 470tl ona vereceğime 550tl telekoma veririm hem daha garantili. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
COMNET KESİNTİLERİ - ÖDENMEYEN TELEKOM ÜCRETLERİ (5. sayfa)
-
-
Arkadaşlar en uygun kaliteli hizmet için nereyi önerirsiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turknet en iyi sağlayıcı herşeyiyle gerek hizmet olsun gerek ödeme kolaylıklarıyla güven veren firma. Adı sanı bilinmedik firmalarla macera aramayın
-
Türknet'te yaşadığım sorunları başka hiçbir firmada yaşamadım. Yalan, yanlış bilgi, kandırmaca, hepsini yaşattılar bana. Comnet'in kapanmasında kesin bunların parmağıda vardır. Hemen çökmüşler zaten anlaşma adı altında.
-
Turknet beni de 3 ay internetsiz bırakmıştı. O nedenle güvenmediğim firmaların başında gelir. Zaten abonesinin habersiz internetini kesen Comnet gibi sorumsuz bir firma ile ortak olması , ne olduğunu gösteriyor.
-
yasaklı tüm sitelere giren iss var mıdır ? comnet gibi olucak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yavşaklar gider ayak bile tehdit eder gibi mesaj yayınlıyor benim bunlardan şikayetçi olduğum tek konu müşterisine köpek gibi davranmak beter olurlar inşallah 🤲🏽
Merhaba ben türknete geçtim, zaten önceden türknetteydim port yok diye değiştirdim. Şimdi bendeki modem fiber modem, bunu zamanında turktelekom koymuş, bir kaç iss değişti modem değişmedi. Modem aslında turktelekomun, neden comnete gönderiyoruz onu anlamadım, farklı bir obonelik çeşidinden mi bahsediyor?
Arkadaşlar ben türk.net e başvurdum. Normal şartlarda 17 aralıkta tamamlanacak yazıyor. Migros.net 2 saatte nasıl açtı anlayamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Masa başındaki birinin onay vermesine bakar açılması. Ben kullanıcı adı şifresini girdim bekliyorum. Benim tahminimce 1 gün içinde geçiş tamamlanır.
Fiber modemde kullanıcı adi ve şifresini biz mi giriyoruz?
Normalde kendisi değişiyor ancak benim router yazılımı Openwrt olduğu için ben girdim.
TBMM teşekkürler
Modemi Türk Telekom hizmet aldığın firmaya kiralıyor ı da sana kiralıyor gibi bir durum var. Firma değişirse Türk Telekom aynı modemi diğer firmaya kiralıyor sendeki modem değişmiyor. Abonelik iptalinde ise modemin iadesi istenir. Farklı bir abonelikten bahsetmiyor kısacası.
Anlaşıldı iptal durumunda sadece iade istiyor muhtemelen o da turktelekoma teslim ediyor. Ama abonelik taşırsa devam ediyor. Sağ ol.
2 ay kullanılıp oradan yine Telekom’a ya da başka firmaya geçilir mantıklı aslında.
Ama Comnete birden ne oldu anlamak güç gerçekten. Battı desem bunlardan çok daha ufak firmalar batmadı ki adamların tek işi bu da değil (comnet için söylüyorum). Büyük ihtimalle sektör kârlı gelmedi çekilmek istediler ama neden böyle bir yol izlediler o da saçma. Gerçi bundan 6 ay önce Comnete 400TL ilk abonelik yapacağına Türk Telekom ile 600TL den anlaşmamın sebebi de buna benzer saçma davranışları idi. O yüzden birşey diyemeyeceğim.
Yan firmalar arasında en iyilerden biri ama fiyatları çok pahalı şu aralar. Taahhütlü Türk Telekom ile bunların taahhütsüz sürekli zamlanan fiyatı kıyaslanınca neredeyse aynı fiyata geliyordu en son.
Ben sorun yaşadım bu arada kendileriyle, çözemediler de büyük ihtimalle altyapı sorunuydu. Ben de taahhüt olmadığı için iptal edip bildiğim altyapıya geri dönmüştüm. Destek konusunda çok iyi değiller izlenimi verdi ama olmayan internete “bende var gözüküyor” diyen Netspeed kadar kötü değildi 😀
FTTH Fiber kullanıyorum, önceden Poyraznet kullanıyordum onlar kapanınca AtlantisNete geçtim. Kopma vs bir sıkıntı yaşamıyorum. Yasaklı sitelere de girebiliyorum. Hız testi sonuçlarım bu şekilde hocam, konum Anadolu Yakası.
speedtest.netSpeedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/17121920369 -
Comnetteki yaşanan sorun cogent isimli dünya çapında İnternet sağlayıcı firmanın lisansı btk tarafından iptal edilmesi. Cogent diğer firmalardan çok ucuza internet sağlıyormuş ama btkya lisans ücreti ödemediği için lisansı iptal edildi. Diğer firmalar hazırlıklıydi fakat comnet hazırlıksız yakalandı. Aynı şartlarda başka şirket bulamayinca kapatti dükkanı.
Diğer firmalar maliyet artışı kadar zammı yapıştırıp geçmiştir. Comnet parayı peşin aldığı için zamlı maliyet ödeyeceğine herkese para iadesi yapıp dükkanı kapatmak daha mantıklı gelmiştir. Anlaşılabilir bir durum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X