Şimdi Ara

COMNET KESİNTİLERİ - ÖDENMEYEN TELEKOM ÜCRETLERİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
12
Favori
12.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turknet güzel jest yapmış ben ablamı yönlendirdim turknete geçicek. 2 ay ücretsiz hizmet sağlıyor comnet ten gelenlere ve ücretsiz kurulum

• Arkadaşlar 480 günüm vardı. Ağustos ortasında zaten günlerimiz varken üstüne 18 ay daha eklemiştim. bu 18 ay için harcama itirazında bulundum. Soranlar oluyordu 3-4 ay. Ben 4 ay öncesinde yaptığım işlem için başvuruda bulunabildim.
  • En başında bu firmayı kullanmak hataydı zaten. Turknete geçtim keşke ilk bağlattığım zaman turknet bağlatsaymışım da bu sorunları çekmeseymişiz.

• Kero- kullanıcısına yanıt

Zamanında türknetten geçtim buraya. Ettiğim kara bakarsam yediğim kazık devede kulak. Ama gel gör ki düştük gene türknetin kucağına. Onlar da halen bitiremedi işi.

• rabitelli kullanıcısına yanıt

Bende aynı durumdayım. Hesapladığımda geri ödeme yapılmasa dahi Türknet e göre daha avantajlı durumdayım. Türknet'teki sinir, stres durumlarının onda birini dahi yaşamadım. Comnet'i kesinlikle bu büyük başlar batırmıştır. Netgsm'e geçiş yaptım. Dün başvurmuştum 16:00 gibi aktif oldu. Ping değeri comnet'te 51 iken netgsm'de 70 - 100 arası gidip geliyor.

• Ben de netgsm e geçiş işlemi başlattım. Benim de 337 gün alacağım var comnet ten.

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

Merhaba, itiraza dair süreç nasıl işleyecekmiş hocam bilgi aldınız mı?

• Comnet kapandıktan sonra Gıbırnet BTKyla iletişime geçip 3 ay geçiş zorunluluğunu kaldırtmış Comnet mağduru olup başka firmalara geçmek için uğraşanlar Gıbırnete bakabilir 3 ay geçiş yasağından etkilenmezsiniz
  • ayzekmisin kullanıcısına yanıt
    Gıbırnet ismini çok mu düşünmüşler acaba ? Hiç güven vermiyor yoksa geçmeyi düşünüyordum.
  • osamanos kullanıcısına yanıt
    Olayın Cogent ile zerre kadar ilgisi yok, o işin bahanesi oldu kısa süreliğine. 20 yaşında ergene şirket yönetimini teslim edersen; o ergende önüne gelene posta koyup bak nasılda kovdum diye övünürse. Üstüne birazda para kazandığı için götü kalkarsa sonuç bu olur.

Ergenin bundan sonra yapacağı en faydalı şey işlerin nasıl içine ettiğini ve yaptığı aptallıkları bir blog serisi ile yazması olur.
  • Bir daha asla kalitesiz internet kullanmam. 10 gündür internetsiz kaldım şaka gibi. Turknet bağlattım yıllık peşin

• Şanslıyım ki turknet altyapım varmış ben geçiş yaptım.

• Yapılan kabul edilebilir bir şey değil. Evden çalışan var eden var. Turknet'e yıllık ücret ödedim geçtim, sorun kalmayacak inşallah artık .

• r.yilmaz4545 R kullanıcısına yanıt

DonanımHaber yönetimine söyleyin ismi güven vermeyen firmalar ile röportaj yapmasınlar https://www.donanimhaber.com/gibirnet-ozel-roportaji-merak-edilenler-bu-videoda--152733

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 14 Aralık 2024; 23:39:11 >
  • Şu isim muhabbeti de sıktı yahni. Vatandaş; düşük fatura, düşük sorun derdinde. 5-6 yılda bayağı ilerleme sağlanış firma.

• Comnet para iadesini ne zaman yapacak, bilgisi olan var mı?

• ardasu A kullanıcısına yanıt

Yapacaklarını sanmıyorum. THH'ye başvurun şimdiden.

• ardasu A kullanıcısına yanıt

Keyifleri gelince...

Ben kredi kartına ücretin tamamının iadesi için başvuruda bulundum.

Kalan kısmını iade etmeye kalkarlarsa TSHH başvurup tazminat talep edeceğim. "Cayma bedeli" alırken iyi. Satıcı cayarsa onun da bir bedeli olmalı illaki.

• _EUA_ kullanıcısına yanıt

Başvuruyu nereye yaptınız? Yazılımı, telefonla mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardasu -- 18 Aralık 2024; 18:1:40 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.