COMNET, TELEKOM'a olan milyonlarla liralık borçlarını ödemediği için TELEKOM tarafından %50 kapasite düşürme cezası almış. Ardısıra gelebilecek hizmet durdurma ve hizmet fesihi gibi cezalarda kapıda. Günlerdir kullanıcılarına hizmet veremezken üstüne yıllık parası ödenmis hizmetlerin bulutlara karışması çok ürkütücü Comnet kapandıktan sonra Gıbırnet BTKyla iletişime geçip 3 ay geçiş zorunluluğunu kaldırtmış Comnet mağduru olup başka firmalara geçmek için uğraşanlar Gıbırnete bakabilir 3 ay geçiş yasağından etkilenmezsiniz En azından ben öyle yaptım. İyi forumlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzekmisin -- 12 Aralık 2024; 22:14:41 > |
COMNET KESİNTİLERİ - ÖDENMEYEN TELEKOM ÜCRETLERİ
-
-
Comnetten uzak durun yaptıkları hız düşürmesi ve müşteri hizmetleri rezillikten öte. Sakın ama sakın böyle bir firmaya güven asla olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbg_ant2 -- 9 Aralık 2024; 19:35:0 > -
Bazıları gelip yalanlamadan önce söyleyeyim ne yazık ki fatura bilgileri doğru. Üzücü gerçekten 1 Kasımdan beri faturaların ödemesi yapılmıyormuş. 600 gün kampanyası bile yaptılar bunları ödememişken.
Bilgiler karartılmasın diye https://tpc.net.tr/2024/12/09/comnetin-odenmemis-faturalari-ve-hizmet-kesintileri-hakkinda-detaylar// tüm detaylarıyla ve ödenmemiş faturaların devamıyla birlikte blog gönderisi haline getirdik biz de.
Umarım bu durum kimse mağdur olmadan kapanır.
Şimdiden etkilenen herkese geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toplamapc_ -- 10 Aralık 2024; 10:24:47 >
-
Comnet e geçiyodum son anda farklı İss de karar verdim 1 yıl önce.Umarım mağduriyet yaşanmaz.
-
Tamda ben acacaktim benden once acilmis -
turknet yada gibirnet tavsiye ederim -
Netspeed e geçtim.Memnunum.Tşkr.
-
Sorun yok ise gule gule kullanin -
500Mbps fiber paket anlık durum :(
-
Turktelekom fiber?? Kendi altyapısı ile
-
2-3 gündür bir gariplik vardı zaten, demekki mesele buymuş. Garip olan hız testinde normal sonuç alıyorum fakat internet bildiğiniz yavaş.
Ağustos ayından bu yana sık sık ilk 1000-2000 müşteriye süre uzatma fırsatı diyerek kampanya sunmalarından şüpheleniyordum zaten, umarım toplarlar durumu yoksa çok fazla mağduriyet çıkacak bu işten. Uzun zamandır müşterileriyim, memnundum kendilerinden bakalım nasıl işleyecek süreç. -
Düzeldimi noldu acaba
-
1 ay önce geçtim 2-3 hafta iyiydi son 1 haftadır berbat durumdaydı. 100 mbitten 35 e çektim düzeldi. Alternatif arıyorum şuan. -
üstteki nedir, alttaki nedir acaba..? aynı aylar için 2 farklı tutar var.
-
Lan ben de diyorum hızım 80 den 20 ye neden düştü -
İçerde dokuz ayım var iade de alamıyoruz , bakalım ne zaman gümleyecek -
Her zaman derim altyapı sahibinden şaşmam 200₺ fazla olsun sorun olmasın hesabı
-
Altyapı sahibi şu anda rakipleri varken 600TL'ye 35Mpbs satıyor, olmazsa 2000TL farkla alırsın paketlerini :-)
-
Sonuç ne olacak acaba yıllık ödeme yaptık! -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkforceAltyapı sahibi şu anda rakipleri varken 600TL'ye 35Mpbs satıyor, olmazsa 2000TL farkla alırsın paketlerini :-)
Bütçe sıkıntım yok başım ağrıyacağına cebimden cıksın :)
Türk telekom aboneleri niye cezalandırıyor onu anlamadım. Madem alacağın var koydurursun hesaplara haciz alırsın alacağını. Ödemeyi eksiksiz yapan on binlerce abone var, baktın para yok kamulaştıracaksın o halde şirketi varlık fonu devreye girecek. Hattı kısıtlamak çözüm müymüş yani şimdi. Türk telekomdan alınsın şu altyapının mülkeyeti, il il kim yatırım yapmak istiyorsa servis sağlayıcılar kurulaması lazım. Elektrik dağıtımın modeli internet dağıtımına da uyarlanması lazım. |
Bazıları gelip yalanlamadan önce söyleyeyim ne yazık ki fatura bilgileri doğru. Üzücü gerçekten 1 Kasımdan beri faturaların ödemesi yapılmıyormuş. 600 gün kampanyası bile yaptılar bunları ödememişken. Bilgiler karartılmasın diye https://tpc.net.tr/2024/12/09/comnetin-odenmemis-faturalari-ve-hizmet-kesintileri-hakkinda-detaylar// tüm detaylarıyla ve ödenmemiş faturaların devamıyla birlikte blog gönderisi haline getirdik biz de. Umarım bu durum kimse mağdur olmadan kapanır. Şimdiden etkilenen herkese geçmiş olsun. |
Altyapı sahibi şu anda rakipleri varken 600TL'ye 35Mpbs satıyor, olmazsa 2000TL farkla alırsın paketlerini :-) |
Türknet'te yaşadığım sorunları başka hiçbir firmada yaşamadım. Yalan, yanlış bilgi, kandırmaca, hepsini yaşattılar bana. Comnet'in kapanmasında kesin bunların parmağıda vardır. Hemen çökmüşler zaten anlaşma adı altında. |
Valla ayıp günah ama utanma arlanma kalmamış ki...şu olay 3. dünya ülkelerinde yaşanmıyordur ha. Nasılsa bu millet koyun g.tlerine bir sopa vururuz defolur giderler diye düşünüyorlar. önce Tüketici Hakları Hakem heyetine şikayet edeceğim, 3 aylık ödemiştim 1.5 ay falan vardı daha ama ben 3 aylık ücretin TAMAMINI geri alacağım. Yok öyle kalanını ödeyeceğiz falan. Neyin kalanı? 12 ay taahütlü internet aldığınızda 6. ayda cayarsanız size o 12 ayı da ödetirler... Tüketici 3 aylık üceti peşin peşin ödemiş. Eğer hizmet kesintiye uğrar ise hizmetin tamamı ayıplı hale gelir, tamamının ücretinin ödenmesi gerekir bence. Ortada mücbir sebep de yok ayrıca. Ticari kaygı ile yapılmış, yaşatılmış bir rezillik var. Sonra da internetsiz kaldığım günler için TAZMİNAT da ödeyecekler inşallah. Evdeki ışıklardan klimaya dış kapının otomatına kadar her şey internete bağlı. O şekilde kontrol ediliyor. İnternet olmayınca hayatım büyük sıkıntıya uğruyor. Moralim acayip bozuluyor mesela benim... Bana yaşattıkları bu kötü duygular için bir tazminatı da hak ediyorum bence... Ama yetmez. çünkü ben 1 kişiyim. Aslında doğru dürüst bir tüketici derneği kuruluşu olaya el atsa, toplu olarak kafasına vursa Comnet'in haass... şimdi şapa oturduk dedirtse... BTK da böyle bir duruma nasıl izin verebiliyor. Kurum değil Alibaba'nın çiftliği olmuş mübarek... Yani çok gerekli ise önceden duyuru yapılır, kullanıcıları falanca şirkete devrederler, kesintiye uğratmazlar... da. Bu işlerden anlayan adam yoksa düzenleyici kurumlerda, sırf şunu bunu tanıdıkları için koltuklara oturmuş kavilerse... böyle şeyler olur işte. Ben hakkımı helal etmiyorum ya. Uğraşacağız. Napacağız? Maksat artık üzüm yemek değil artık. Bağcıyı dövmek artık. çünkü hak ettiler. Başka bağcılar da bakar aman başımıza benzer şeyler gelmesin der, kendilerine çeki düzen verir... Yoksa yarın tüm şirketler benzer şeyler yapar... |
Bu ülkede bilmemem gereken iki şeyi biliyorum. 1 istanbul taksiciler odası başkanı ve onun adını 2 comnetin tt ye borcu. Abi sizin borcunuzun ceremesini niye biz çekiyoz ya. |
Turknet pahalı hocam 470tl ona vereceğime 550tl telekoma veririm hem daha garantili. |
Türk Telekom isterse %500 zam yapsın firma sırf kârı azalacak veya zarar edecek diye zamanında insanlara sattığı internet kullanım hakkını şak diye iptal edemez. Zarar edeceğini düşünüyorsa yeni müşteri almaz mevcutlara da süre uzattırmaz ama herkese parasını verdiği süre kadar internetini verir. Belki yasal bir sorun yoktur ve buna güvenip iş yapıyorlardır ama normal bir davranış değil bu. Birçok firmanın sıkıntı yaşadığı durumlar olmuştur, hiçbiri eğer firma batmadıysa böyle bir şey yapıp müşteriyi mağdur etmez. |
BTK dakilerin yüzde sekseni interneti evine kuramaz.O kadar eminim..Hepsi sürüyle kendi işbilmez adamları.. T Telekomu Lübnanlı Hariri tokatladı.Bakır kabloları bile sattı.Bankadan kredi aldı ödemedi gitti. (İnternette son 50 yılın en büyük yolsuzluğu listesinde 2- yada3.sırada)Ülkede Hukuk yok, liyakat yok,vatandaşa sahip çıkma yok. Tosuncuklar Vb . tokatçıların yanına kar kalıyor.400 gün içeride ödemem var.Mal gib kaldım .İnternetim de yok.Turkneti bekliyoruz. |
Benzer içerikler
- wifi oturum açma ekranı gelmiyor
- atlantis internet yorumlar
- yukaridaki tutar hesabiniza borç/alacak kaydedilmiştir ne demek
- digitürk internet nasıl
- wifi şifresi kırılır mı
- vodafone ev interneti tarifeleri
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X