< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (14. sayfa)
-
-
Yalan söylüyorlar, aynı sorunla ben de karşılaştım, nette bulabileceğin (chargeback) formu İşbankası bana gönderdi.
-
Çakallar şikayetler üzerine yeni bir oyuna geçtiler.
-
Oyun değil. Abonelerin geçiş yapabilmeleri için abonelikleri iptal etmediler. Geçiş yapmayanları şirket iptal etmeye başladı. Hala geçiş yapmamış olanlar bundan sonra sıfırdan abone oluyormuş gibi işlem yaptıracaklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bu adamlar bir suç işledi binlerce insanın bağlantısını bir anda tak diye kestiler bu yapılan fiil bir suç niteliği taşıyor şimdi de insanlar böyle uğraştırıyorlar yani nasıl olsa bunlar uğraşmaz bankalarla Tüketici Hakem heyeti ile diye mi düşünüyorlar acaba ya insanlara söver gibi interneti kestiler şimdi helal paramızın peşinde koşuyoruz geçmişte bu tip firmalardan darbe yiyen insanlar alabildi mi parasını acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yargı yolu açık olmalı bence ama nasıl yani onun da sonuçta bir külfeti var herhalde yani biz ödediğimiz parayı kurtarabilecek miyiz 600 gün içerde
Bankaya itiraz icin odemelerin uzerinden ne kadar sure gecmesi gerekiyor
Halkbank sikayetvar yazdim faks falan diyorlar yil olmus 2050 allah akil fikir versin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Comnette kalan günlerime nasıl ulaşabilirim fikri olan varmı? :)
-
Başka yere geçiş yaptıysan uygulamaya giriş yaptırmıyor. Maalesef göremezsin.
AMA
Fatura varsa ve başlangıçta ne kadarlık abonelik yaptığını hatırlıyorsan 11/12/2024 tarihi sonrasını hesaplayabilirsin.
Türknete geçtim evet ama Comnet uygulamasına giriş yapabiliyorum, eski faturalarıma ulaşabiliyorum sorun yok. Ancak ne kadar abonelik yaptım ne kadar uzattım pek hafıza yok. 1 sene uzattım o kesin çünkü son ödemem 12/08/2024 tarihinde 2048TL :D
Kalan günü net olarak sanırım sadece firmaya ulaşabilirsem öğrenebilirim öyle düşünüyorum
-
Ben efsaneye geçtim.
Giriş yaptırmıyor.
Arkadaşlar ücret iadesi için süreç nasıl olmalı? Ne yapmamız gerekiyor?
-
Comnet iadesi alan bir ekran görüntüsü atsa.
-
Arkadaşlar
Kredi kartı harcama itirazı;
Vakıflar Bankası Kredi Kartı ile alanlar için en yakın şubeye gitmeniz gerekiyormuş.
ben dün başvuruda bulundum. Müşteri temsilcisi direk harcamayı extreden buluyor.
o harcamaya mal ve hizmet almadım şekline itiraz ediliyor.
Ayrıca bendeki faturayı da götürdüm ekine ekledi işleme aldım.
böyle hangi bankadan itiraz ediliyorsa tarif ederek paylaşalım ki
diğer arkadaşlarda başvuruda bulunsun.
-
ENPARA'ya yaptım.
önce sikayetvara ardından mail ile sonra arayıp sözlü olarak itirazı açtılar.
ek olarak ta comnet fatura verdim.
ama aylarca sürebilirmiş dediği bu.. bakalım enpara müşteriden yana mı satıcıdan mı eğer iademi geç de olsa yapmazlarsa enpara yı da kapatacağım kesin olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 24 Aralık 2024; 15:40:13 > -
Arkadaşlar kuveyttürkten harcama itirazı yapacaksanız mobil den kartlar menüsünde harcama itirazı yapabilirainiz.
Yapı kredi müşteri hizmetleri ile hizmet alamama sebebiyle harcama itirazında bulundum, sanal kart ile ödeme yaptığım için internet bankacılığı üzerinden sistem müsade etmedi sanal kart kullanmayanlar int bankacılığı üzerinden hızlıca itiraz oluşturabilirler.
-
Vakıfbanktan şubeye gitmeden olmuyor mu?
6 ay oncesi yapilmiyor sanirim oylemi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X