Ben de işbankasından süreci yönetiyorum. Kalan gün sayısı olmasına rağmen tam tutarı aldınız acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (12. sayfa)
-
-
Ben bu kadar kolay olmasına şaşırdım. Yaşanan süreç hiç benim aklım ermiyor. Umarım tüm kullanıcıların mağduriyeti giderilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
parayı verdiğimizi bilgimizde olduğu ama hizmeti doğru bir şekilde almadığımız ve bu sebeple harcama itirazı yaptığımız şeklinde
Vakıflar Bankası Kredi Kartına itiraz eden oldu mu??
Web sayfasında
https://www.vakifbank.com.tr/tr/bireysel/kartlar/kredi-kartlari/kredi-karti-harcama-itirazi
3D Secure şifresi kullandıysan İtirazın olumlu sonuçlanmaz diyor..
-
Garanti bankasına da kredi kartı harcama itirazında bulunup faturaları yükledim, açıklamalarda belirttim. Ancak banka 20gün incelemeye alacakmış. Bu kadar Comnet mağduru varken 20günde dönüş yapılır umarım bekleyip göreceğiz.
Bunun dışında Cimer sallamıştı zaten bizi :D
Tüketici hakem heyeti 10gündür başvuru tamamlandı konumunda. Herhangi bir aktivite yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 20 Aralık 2024; 18:6:19 > -
Kaç gün kaldığını nereden görebiliriz? 290 gün civarı bir şeydi benim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comnet müşteri panelinden görüntülenebiliyor. Comnet hizmetiniz sonlanmışsa görüntüleyemezsin. Hizmetinizi sonlandırmadan önce kayıt almanız gerekirdi.
-
Ben sonlandırmadım ki kendileri sonlandırdı… neyse ben bedelin tamamı için harcama itirazında bulundum
quote:
Orijinalden alıntı: Arif
Ben sonlandırmadım ki kendileri sonlandırdı… neyse ben bedelin tamamı için harcama itirazında bulundumGeçiş işlemi ve iptal işlemi yapmadığınız sürece orada hizmet numaranız ve kalan gün sayınız görünmesi gerekiyordu. Bilgiler görünmüyorsa artık geçiş işlemi yapmış olmalısınız.
-
kaç günde sonuçlandı ?
-
-
Harcama itirazında banka parayı nasıl ödüyor anlayamadım. Sonuçta parayı comnete ödemiş. Banka kendi cebindenmi ödüyor.
Bugün öğlen başvurdum 2 adet qnb 1 adet akbank qnb den gelen cvp bu şekilde.
Harcama itirazınız ile ilgili süreç devam etmekte olup BKM/TROY/VISA/MASTERCARD kuralları
çerçevesinde, üye işyeri/üye işyerinin çalıştığı bankadan gelecek bilgi/belgelere göre, itirazınızın
sonuçlanması 45-200 gün arası sürebilmektedir.
İtirazınız sonuçlandığında tarafınıza tekrar bilgilendirme yapılacaktır.
İşlemi ben yapmadım diye başvuranlar için geçerli o 3D şifresi olayı. Siz başvururken ödediğim mal/hizmeti alamadım diye başvuracaksınız.
-
-
Hem banka itirazı hem de THH başvurusu yaptım. banka itirazı minimum 20 gün sürüyor, THH ise 2-3 ay kadar. Paramızı alalım da süresi önemli değil çünkü bunların vermeyeceği kesin gibi bir şey.
-
Kalan 107+ 365 gün
vakıflar bankasının ne mobilinde nede internet sitesinde harcama itirazı
yapılabilecek bir yer yok.
Pazartesi bankaya dilekçe ile gideceğim.
107 günü banka hesaplayamayacağı için boş veriyorum.
365 için yeni ödediğim 3.948 TL versinler yeter.
Vakıflar bankasına da pek inancım yok açıkçası. ama deneyeceğiz.
-
bende mail attım portföy yöneticime vakıftan
Kalan gün kadar iade kartıma geçti, Ama öyle kısmı iade edip kurtuldum yok. 8 aylık tutari iade etmişler. Aynı hizmeti almaya kalksam, ödediğim tutarın yarısını karşılamıyor. Şimdi Thh vereceyim. Ben iptal etseydim paramın üstü anlarda kalacaktı kendileri iptal ettilerse hepsini ödeyecekler.
-
Nasıl aldınız hocam comnetmi iade etti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X