Comnet'e sorun bence. Türknet kuruluma geldi; ont cihaz var diye yeni ont takmadı diye. En doğru cevabı onlar verir. |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (10. sayfa)
-
-
Keşke bende de fiber olsaydı da cihazları elimde olsaydı. Cihaz elinde olan arkadaşlar iade etmesin. Hapis hakkı var neticede. Cihaz TT'nin diyorlar ama beni TT ile bir sözleşme ilişkim yok. Kendi alacağıma garanti olarak elimde tutardım.
-
El mahkum, biraz da üşengeçlikten ötürü akşama doğru Türk Net’e başvuru yaptım. Teşekkürler bilgi için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comnet ten Gıbırnete geçiş yapabin var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Comnetteki aboneliğimi gigaspeed e taşıdım 198 günümün parasını nasıl alabilirim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gpon cihazı iade etmiyorsunuz hocam o fiber internet olan evin artık demirbaşı. TT'den konuyla ilgili bilgi aldım. Bende yalnızca modemi iade ettim.
-
Yok mu parasını iade alan kimse, bu parayı ne edecez?
-
368 gün falan varsı benim. Modem ve gpone iade ettim. 1.000tl ceza bir şey değil aslında ama modem zaten kiralıyorum diye vereyim dedim. 3.gün bugün bakalım iade gelecek mi nasıl olacak. Bu arada cimere şikayetimdeki geri dönüşten hiç bir şey anlamadım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cimer başından savmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankaya aşağıdaki dilekçeyi gönderdim
----- BANKASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
--- tarihinde, ----- nolu kredi kartımdan çekilen ---- TL peşin ödeme ile, 11.12.2024 tarihine kadar Comnet Bilgi İletişim Teknolojileri Tic. A.Ş tarafından sağlanan ---- hizmet numarası ile internet hizmetini kullandım. İlgili firma, tarafıma --- gün daha hizmet vermesi gerekirken sözleşmeye uymayarak internet hizmetini 11.12.2024 tarihinde sona erdirdiğini duyurmuştur. Firma ile hiçbir şekilde iletişim olamamaktadır.
İşlem tutarının kredi kartımdan çekilmiş olmasına rağmen, belirtilen firmanın internet hizmetini devam ettirmemesinden dolayı ödemiş olduğum tutarın tarafıma ödenmesini talep etmekteyim.
Saygılarımla,
XXX XXXX
Ek: 1) Fatura
2) Aldığım hizmeti gösteren kalan gün sayısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 19 Aralık 2024; 16:0:28 >
-
Merhaba hangi bankaya başvurdunuz ? Geri dönüş var mıdır bu arada? 367-368gün vardı sıkıntılar çıktığında. Hizmet kesintisini belirttiğinde ise 362-363 gün vardı. 3-5gün önemli değilde 360günün parası güzel bir rakam. Banka hemen sonuçlanıyorsa para geldiyse bizde deneyelim sizden sonra
-
İş bankasına başvurdum. İşcep' e yönlendirdiler ancak uygulamada bu yılki harcamalar gözüküyordu, 2024 yılı önceki harcama için bana form gönderdiler. Ben de boldurup, müşteri temsilcisine gönderdim.
Kalan parayı değil, ödemiş olduğum bütün parayı istedim.
-
Ben banka hesabından havale yaptım kredi kartı kullanmadım 4027 lira ödedim 1 yıllık abonelik yaptım 1 ay kullanamadan patladık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Havale çok daha sıkıntı, THH ile çözmek lazım. Banka ile bu süreci çözemezsiniz. Harcama itirazı gibi bir durum söz konusu değil çünkü, THH ile daha sonra gerekirse sebepsiz zenginleşme davası açılabilir firmaya, ama işte bakalım süreç ne olacak kimse bilmiyor. Aslında olması gereken BTK'nın tüketicinin yanında durarak, bütün tüketicilere para iadesi yapılmasını sağlaması gerekiyor.
-
KK ile yapılan ödemede, "firma hizmeti getirmedi/sağlamadı" diye bir seçenek var itirazda. Buradan bir yol çıkmazsa, THH ile devam edeceğim.
-
Siz yine THH başvuru yapın, hem banka süreci hemde THH süreci zaten oldukça uzun, THH vereceğiniz dilekçede THH Yönetmeliğinin 21. maddesinin (2) fıkrası gereğince ivedi şeklinde incelenmesini talep ediyorum diye belirtin. Banka itiraz süreçleri oldukça uzun sürebiliyor.
-
THH kalan günlerin parasını verecektir, ancak KK itirazında ödenmiş olan peşin para.
-
Zaten kalan günlerin parasını talep edeceksiniz bankadan ve THH'den, bankadan tüm paranın harcama itirazına konu olması belki banka tarafından ret sayılabilir. Ben öyle düşünüyorum.
-
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
Buradaki konular harici referans paylasımı yapmayalım
Listede olmadıgını farkettiğiniz firmalarla ilgili irtibata geçerseniz ekleyebiliriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X