sorun değil onlar senin yerine düzeltiyor. ben 1 numatayı sectim. |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (8. sayfa)
-
-
NetGsm neden surdurulebilir olmasin.quote:
Orijinalden alıntı: MEMİSKURNAZ402 gün vardı. hizmet iptali yaptım, uyarı falan çıkmadı iptal edenlerin geri ödemesi yapılmayacak diye.
1. soru hizmet gününüz hergün azalıyor mu.
2. iptal seçince uyarı çıkıyormu (iptal ederseniz ücret iadesi alamazsınız uyarısı)
başta iptal yapmamız için yönlendirdi (modemleri iade edin falan dedi) sonra iptal edersen iade alamazsın uyarısı yapmış...
ben hiç bir yere başvurmadan 15 gün bekleyeceğim.
tavsiye
altyapı hızı 100 mb ten fazla olanlar yüksek hız isteyenler için türknet tabiki
ama altyapı veya istediği hız 100 mb ve altı ise netgsm
benim alt yapım 63mb ben netgsm e geçtim. her tavsiyede 40 tl 6 ay fatura indirimi ve sabit fiyat garantisi var. maksimum indirim fatura tutarı kadar oluyor yani girişte 40 indi 259. 6 arkadaş bulursan toplam 6ay 19 tl fatura 7 arkadaş bulursan 0 tl fatura. bence sürdürülenilir değil kampanya zaten 31 aralık son görünüyor. ama müşteri hizmetleri devam edebilir dedi.
bence 30 aralıkta netgsme geçin ne olur neolmaz
turknet yılbasından sonra zam yapar sonra mumla ararız bu fırsatı
illa marka olsun istersen okadar araştırdım en iyisi vodafone de 12 ay sabit fiyat Vodafone faturalı hat varsa 90 tl indirim vodafone payle ilk ödemenin tamamı sonrakilerde yüzde 10 birde en büyük avantajı wifi6 modem fiyata dahil. abonelik vs ücreti yok sıfırdan girenler in büyük avantaj.
yani 12 ay toplamda 4500 tl falan ödersin modem vs hediye.
migros net diye bişey var ilk abonelik ücretsiz ama ön ödemeli yani abone ol git netgsm türknet ne istersen geç
geçişlerde ücret alınmıyor.
Ortalamada her kişi 6 ay boyunca 80 TL indirim kazaniyor. Yani 100 mbit internet 220 TL. Diğer uygun fiyatli iss'lerde benzer fiyatlar var (yani maliyetini kurtariyor)
6 ay sonra indirim bitiyor. Firmanin diğer yatirimlarini da dusunursek, ev internetinden ilk yıl kar beklentisi olmadigini dusunursek maaliyetleri cikaracak ölçüde bir faaliyeti var.
Ozet olarak şartlar anormal derecede degismedigi sürece yapilan indirim normal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Parasını geri iade alabilen var mı veya numaradan ulaşabilen?
Bence şu başlığı sadece bu konu için kullanalım, internet tavsiyesi zaten her yerde. ben THH başvurdum ve bankamın kartıntan harcama itirazı oluşturdum bekliyorum. Comnet'e ulaşamıyorum, iadeyle ilgili görüşemedim.
İade etseler bile tam olarak edeceklerini sanmadığım için geri çekmeyeceğim başvurumu.
-
Aktivasyon ve kurulum ücreti de iade ediliyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bizim konumuz değil diyen gerzek başından savmaya çalışmış arkadaşlar
-
Konu thh'nin fakat başvurmak bu aşamada yersiz. Çünkü firma hizmeti durdurmuş ve ücretleri iade edeceğini duyurmuş. İade etmeyecekse zaten thh'den iade kararı çıksa dahi iade etmeyecektir. İade edecekse siz thhye basvurun ya da vurmayın iade edecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürecin eş zamanlı ilerlemesi gerek.
En azından elinde hakem heyeti kararı olur; yarın konkordato veya iflâs olursa alacağını yazdırırsın.
Miktar büyük olsa ihtiyati haciz falan bile yaptırılabilir da masrafı alacağımdan fazla tutar.:d
-
Arkadaşlar bir kişide bu firmanın adresine gitmedi mi? Gerçekten İstanbul da bir kişi bile yok mu? Adamlar uçup gitti mi? 2 tane abonelik vardı içerde 3 bin TL para kaldı, az para değil zor bela kazanıyoruz.
Gidenler var data center olarak işine devam ediyor.
Cihazlarınızı geri iade etmekte fayda var; kargo yoluyla. Geri ödeme yapıldığında; iade yapmayanların cihaz bedelleri alacaklardan kesilebilir.
Göndermem diyenler 10 gün sonra cihaz faturası tarafına iletildiğinde ne yapacak bakalım.
Cihazları comnet'in sanıyorlar :) Cihazlar Türk Telekom'un.
Aynen; cihazlar Tt'nin. İade belirtilen sürede yapılmazsa; icraya kadar gider.
Konu amacından sapmış. Abonelik tavsiyesiyle ilgili bir sürü konu var paylaşımlarınızı orda yapın arkadaşlar burada ücret iadesini konuşuyoruz
-
iade ile ilgili birşey demişler mi hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birde Böyle bir durum var Cihaz Comnetin değilki Comnete iade edelim daha önce TTnet ile alınan cihaz daha sonra Comnet üzerinden verilen bir cihaz yok üstüne birde TTnete tekrar geçince yine Modem Parası çıkıyor ayda 75TLx15ay TTnete söylüyoruz sizin modem var desekte illa yeni modem dayatması var Türknete geçinde Modemden bahsedilmiyor Bu modem Ne olacak şimdi :)
-
İadeler yapılacak demişler, abone taşımalarıyla ilgileniyorlar mış geçen hafta giden forumdan arkadaşın söylediği bu.
Telekom altyapıdan Tt ye geçiş yok; yeni abonelik yapılıyor galiba. Ondan dolayı elde ki cihazı en son hangi firmada iseniz ona gönderiyorsunuz, iptal yaparak.
Alternatif firmaya geçiş işlemi yaparsanız, siz de kalıp kullanmaya devam ediyorsunuz. Cihaz da yeni firmaya devir oluyor.
Modemi nereye nasıl iade edeceğiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adresine gitmenin bir faydası olacağını düşünmüyorum, cadde üstü esnafı değil ki çlink diye yazarkasayı açıp al kardeş paranı desin.
10-15 kişi gidip kapısına da dayanılmaz sonuçta, haklı iken haksız konuma düşmemek gerek.
Ödenecek denilmiş ve tarih belirtmemişler, en büyük sorunumuz bu. Yapabileceğimiz şey yasal olarak hakkımızı aramak. THH olur banka itirazı olur vs. Bu enflasyonda ödediğimiz ücreti yasal faiziyle geri almak için avukat tutsak daha pahalıya gelir.
300 günüm vardı, senelik yeni yaptırdım sayılır. Eşim evden çalıştığı için kesinti olmasın diye yeni başvuru yapmıştım farklı firmaya. Geçiş bile düşünmeden yeni kurulum istedim. Kafamda yakmıştım zaten kalan günleri.
Ekip evde yeni kurulum yaparken comnetten bildirim geldi hizmeti durdurduk diye.
Ekran görüntülerini alıp iptal ettim comneti, thh ye başvuru yaptım, ertesi gün modemi kargoya verdim. onlarında fotosunu çektim. kargo takibini yaptım, ulaştığında ekran görüntüsü aldım.
Bu süreçten sonra sadece beklemek var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X