Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: egoist84 , qwerty18 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
107
Favori
62.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba diyorum haber kanallarının whatsapp ihbar hattına düşse kamuoyu oluşturulsa bir faydası olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futan5500 kullanıcısına yanıt
    Olur tabiki ama buna ne gerek var bir hafta olmadı biraz sabır :) hâlâ daha hizmetini taşıyamayanlar vardır daha bu süreç bitmedi ödemeye geçsinler:)

Firma zaten ödeyeceğini açıkladı olay taze daha sanki yıllar geçmiş gibi çözüm arayanlar var biraz sakin olun firma batmadı verdiği hizmeti tek taraflı fesih etti maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben 402 gün vardı. hizmet iptali yaptım, uyarı falan çıkmadı iptal edenlerin geri ödemesi yapılmayacak diye.
    1. soru hizmet gününüz hergün azalıyor mu.
    2. iptal seçince uyarı çıkıyormu (iptal ederseniz ücret iadesi alamazsınız uyarısı)
    başta iptal yapmamız için yönlendirdi (modemleri iade edin falan dedi) sonra iptal edersen iade alamazsın uyarısı yapmış...
    ben hiç bir yere başvurmadan 15 gün bekleyeceğim.

tavsiye
    altyapı hızı 100 mb ten fazla olanlar yüksek hız isteyenler için türknet tabiki
    ama altyapı veya istediği hız 100 mb ve altı ise netgsm
    benim alt yapım 63mb ben netgsm e geçtim. her tavsiyede 40 tl 6 ay fatura indirimi ve sabit fiyat garantisi var. maksimum indirim fatura tutarı kadar oluyor yani girişte 40 indi 259. 6 arkadaş bulursan toplam 6ay 19 tl fatura 7 arkadaş bulursan 0 tl fatura. bence sürdürülenilir değil kampanya zaten 31 aralık son görünüyor. ama müşteri hizmetleri devam edebilir dedi.
    bence 30 aralıkta netgsme geçin ne olur neolmaz
    turknet yılbasından sonra zam yapar sonra mumla ararız bu fırsatı

illa marka olsun istersen okadar araştırdım en iyisi vodafone de 12 ay sabit fiyat Vodafone faturalı hat varsa 90 tl indirim vodafone payle ilk ödemenin tamamı sonrakilerde yüzde 10 birde en büyük avantajı wifi6 modem fiyata dahil. abonelik vs ücreti yok sıfırdan girenler in büyük avantaj.
    yani 12 ay toplamda 4500 tl falan ödersin modem vs hediye.

migros net diye bişey var ilk abonelik ücretsiz ama ön ödemeli yani abone ol git netgsm türknet ne istersen geç
    geçişlerde ücret alınmıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• tb_fb T kullanıcısına yanıt
    Comnet yerine başka internet baglatacak mısınız? (kapat aç yapmayin, taşıma yapın diye söylüyorum. Tamamen kapatacaksaniz sorun yok)

• futan5500 kullanıcısına yanıt
    ne cok para sizde var hacı
    3 kuruş fazla verip ttnet veya turkcell kullan zarar etme

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hasannha H kullanıcısına yanıt
    comnet in hizmeti bitirdigine dair kendi mesaji var. Boyle bir durumda thh uzerinden her halukarda para alinir.

Ama aradan aylar gecerse parayi alsak da enflasyon karsisinda erimiş olacak.

• JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    umarim teslim ettiğinize dair bir belge almissinizdir. Yarin biz teslim almadik demesinler :D

• Bu gün İlçe Tüketici hakem heyetine gittim bizim konumuz değil dediler BTK ye E devlet üzrinen şikayet oluşturun dediler. Arkadaşlar paramızı alabilmek için dava açmamız gerekir diye düşünüyorum. BTK comnet e yüklü bir ceza kesmiş zaten

• HITM@N kullanıcısına yanıt

gpon bağlattım başa bir firmadan. O zaman iptale edeyim. Nasıl olsa öyle de böyle de bekleyeceğiz.

• PeTaR kullanıcısına yanıt

gibir nasıl hocam avantaj var mı

• akikara kullanıcısına yanıt

402 gün vardı. hizmet iptali yaptım, uyarı falan çıkmadı iptal edenlerin geri ödemesi yapılmayacak diye.

1. soru hizmet gününüz hergün azalıyor mu.

2. iptal seçince uyarı çıkıyormu (iptal ederseniz ücret iadesi alamazsınız uyarısı)

başta iptal yapmamız için yönlendirdi (modemleri iade edin falan dedi) sonra iptal edersen iade alamazsın uyarısı yapmış...

ben hiç bir yere başvurmadan 15 gün bekleyeceğim.

tavsiye

altyapı hızı 100 mb ten fazla olanlar yüksek hız isteyenler için türknet tabiki

ama altyapı veya istediği hız 100 mb ve altı ise netgsm

benim alt yapım 63mb ben netgsm e geçtim. her tavsiyede 40 tl 6 ay fatura indirimi ve sabit fiyat garantisi var. maksimum indirim fatura tutarı kadar oluyor yani girişte 40 indi 259. 6 arkadaş bulursan toplam 6ay 19 tl fatura 7 arkadaş bulursan 0 tl fatura. bence sürdürülenilir değil kampanya zaten 31 aralık son görünüyor. ama müşteri hizmetleri devam edebilir dedi.

bence 30 aralıkta netgsme geçin ne olur neolmaz

turknet yılbasından sonra zam yapar sonra mumla ararız bu fırsatı

illa marka olsun istersen okadar araştırdım en iyisi vodafone de 12 ay sabit fiyat Vodafone faturalı hat varsa 90 tl indirim vodafone payle ilk ödemenin tamamı sonrakilerde yüzde 10 birde en büyük avantajı wifi6 modem fiyata dahil. abonelik vs ücreti yok sıfırdan girenler in büyük avantaj.

yani 12 ay toplamda 4500 tl falan ödersin modem vs hediye.

migros net diye bişey var ilk abonelik ücretsiz ama ön ödemeli yani abone ol git netgsm türknet ne istersen geç

geçişlerde ücret alınmıyor.

• derbentkoylu D kullanıcısına yanıt

Saçmalamışlar.

e-Devletten başvurun THH'ye.

Ortada sözleşmeye aykırılık var. Oradaki memurları sallamayın.

• Türktelekom'a borç bu şekilde. Bakalım durum ne olacak.

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ
  • yusuf84365 Y kullanıcısına yanıt

Tüketici hakem heyeti başvursunda metin olarak tam olarak ne yazdınız arakadaşlar buradan paylaşılsa herkes başvurursa sonuç alınır talebimiz tam olarak ne olacak

• Tüketici hakem heyeti başvursunda Aşağıdakilerden hangisini Talep türü olarak yazdınız arkadaşlar

fatura bilgiside soruyor edevlet üzerinde fakat elimizde birden fazla fatura var parça parça olduğu için birini işlesek sisteme olur mu ?

1- Bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme,

2- Malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi,

3- Ayıp oranında bedel indirimi

4- Ücretsiz onarım isteme

• Tüketici hakem heyeti başvursunda Birde seçenek olarak

6502 sayılı kanunda yer alan diğer talepler var başlığı altında bir başlık var bizi comnet mağdurlarını ilgilendiren burasımıdır

bankaya harcama itirazında bulunmada ise hizmeti alamadım seçilecek galiba

• Şu metin uygundur:

"Comnet'ten ...... hizmet numarası ile internet hizmeti almaktayım.

İlgili firma 11.12.2024 tarihli açıklaması ile bireysel internet hizmetini sona erdirdiğini belirtmiştir. Söz konusu firma ön ödemeli şekilde çalışmaktadır. ...... tarihli faturadan da görüleceği üzere 1 yıllık ön ödeme tutarı olarak 2.148,00 TL ödeme yapmış bulunmaktayım.

İlgili firma 1 sene hizmet vermesi gerekirken sözleşmeye uymayarak hizmeti sona erdirmiştir.

11.12.2024 tarihi itibariyle 271 gün hizmet hakkım bulunmaktadır. (2148/365)*271 şeklindeki hesap üzere ilgili firmanın tarafıma 1594,81 TL ödemesi gerekmektedir.

Firmanın faaliyetlerini durdurmuş olması nedeniyle ödeme alma hususu da güç olabilecektir. Sayın heyetinizin çabuk karar vermesi bu noktada büyük önem arz etmektedir.

Bu kapsamda 1594,81 TL'nin ilgili firmanın hizmeti sonlandırdığı 11.12.2024 tarihinden itibaren işleyecek yasal faizi ile tarafıma iade edilmesini talep ederim."

Ek kısmına da faturayı, comnet sayfasındaki hizmet numarası ve kalan gün görünecek şekildeki kısmın ekran görüntüsü veya pdfi yeter.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.