Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kingalonedark , sukrukaya Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
625
Cevap
107
Favori
61.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullandığınız modemler fiyat / performans uygunsa bende iade etmezdim Wifi6 modemlerin rayiç bedeli piyasadakilerden düşük oluyor genelde. İade etmediniz durumlarda fatura çıkarılacaktır size bunu dikkate alın ekstra mağduriyet yaratabilir size.

Elimde telekoma ait gpon + fiber modem var, işletmeciden satın almışım, al bu da faturası deyip ödenecek kira bedellerinin iadesini isteyen olur mu acaba bunu merak ediyorum sadece  

VDSL kullanıyorum ama fiberde modem kira bedellerinin kaldırılmasını gerektiğini savunuyorum yıllardır.

• RElS kullanıcısına yanıt

Tüm özellikleri kısıtlanmış bir cihaz için 1500 lira civarı bir bedel çıkar, bence almak uygun olmaz, benim elime 2 tane geçti, biri ZTE 3600'dü, diğeri ZYXEL DX3301 cihazdı, ikisini de iade ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 15 Aralık 2024; 14:1:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskindvd

Tüm özellikleri kısıtlanmış bir cihaz için 1500 lira civarı bir bedel çıkar, bence almak uygun olmaz, benim elime 2 tane geçti, biri ZTE 3600'dü, diğeri ZYXEL DX3301 cihazdı, ikisini de iade ettim

6.9.3 Abone; hattın fber (GPON) olması halinde; kiralanan modemi Comnet’e işbu Sözleşme’nin 6.9.2. maddesinde belirtilen 7 günün sonunu, yani internet hizmetine son verildiği günü takiben 10 gün içerisinde, Çobançeşme Mah. Kımız Sk. No: 40 Bahçelievler/İstanbul adresine kargo ücretini karşılayarak iade etmekle yükümlüdür. Abonenin modemi süresi içerisinde iade etmemesi halinde Comnet, modem bedelini aboneye yansıtma ve faturalama hakkına sahiptir. Modem bedeli işbu Sözleşme tarihinde -- TL olup, bu fiyat değişkenlik gösterebilecektir.

Dediğiniz doğru abonelik sözleşmesi detaylarında fiyat değişkenlik gösterecek diyor. Ben sözleşmede yazan iade bedeli istenir diye düşünüyordum ama yüksek rakamlar çıkabilir. Örneğin 2 yıllık comnet abonesinin sözleşmesinde 700 tl modem iade bedeli faturalancak yazsa dahi 2 yıllık modem için paketinden sıfır açılacak modem ile aynı ücreti ödemek durumunda kalacak gibi görünüyor.

• Arkadaşlar merhaba, ben de comnet mağduruyum bir çoğunuz gibi. Turknet'e geçip 2 ay ücretsiz hakkımızı kullanıp 3. ayda başka bir iss'ye geçersem. Kurulum ya da aktivasyon ücretini alırlar mı? Çok araştırdım ama bulamadım. Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.

• sercigs S kullanıcısına yanıt

Geçiş yaparsanız kurulum ve aktivasyon ücreti yok 90 gün sonra başka bir sağlayıcıya geçiş yapabilirsiniz. Ama türknet hatalı işlem yapabiliyor bana geçiş yerine yeni hat tesisi işlemi başlatmışlar ve sözleşmeye 840 TL işlemişlerdi. Bende NetGSM e geçmek durumunda kaldım bu yüzden.

Eğer portunuz iptal olmuş ve yeni kurulum gerektiriyorsa bu bedeli almayacaklarına dair müşteri hizmetlerine teyit ettirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 15 Aralık 2024; 14:50:55 >

Teşekkürler cevap için. Size de geçmiş olsun

Neden daha uygun? 6 ay %50 indirim var Türk.net'te. 250 liraya geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kesinlikle daha iyi bir kampanya. Geçiş yapmasaydık değerlendirebilirdik. Koca forumda şu bilgiye rastlamak da geçiş yaptıktan sonraya denk geldi ya. Neyse artık Türk net zam yapınca geçeriz.

60tl modem kullanım ucreti aliyor fiberde bi anlami kalmiyor fiyatin

• sistem üzerinden iptal etsek mi etmesek mi karar veremedim. İptal edersen iade alamazsın diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tb_fb -- 16 Aralık 2024; 8:27:37 >
  • BeyV kullanıcısına yanıt
    Firmayi bulursan alirsin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Modem ceza bedeli yürürlükteki güncel fiyat üzerinden yapılır, şu an TT Fiber cihazlar için bu bedel 1500-2000 arasında, Türknet 2000 lira istiyor mesela iade etmezsen.

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt

Turknet 500 lira ustune modem ucreti aliyormu?

• THH'ye başvuranlar nasıl bir metin yazdı acaba

gönderebilirmisiniz ortak birşey olursa daha hızlı sonuç alır belki

• kingalonedark K kullanıcısına yanıt

Hayir ama halihazirda pahali oldugu icin almasinlar bir zahmet

• thh de sonuç en erken 6 aydan önce gelmiyor . son başvurumda 8 ay bekledim.

• tb_fb T kullanıcısına yanıt
    O ekran önceden kalmış. Önceden de öyle uyarı veriyordu iptal ederken. Kendileri açıkladı zaten ödeme yapacağız diye.
    Hem her ne kadar alamazsın dese de vermediğin hizmet için para istemek kanuna aykırı bir durum olduğu için sözleşmede bile yazsa bir geçerliliği yok.
    Kaldı ki iptal etsen etsende etmesende ödeme yapıp yapmayacaklaro meçhul. O yüzden çok takılma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egoist84 -- 16 Aralık 2024; 11:15:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • egoist84 E kullanıcısına yanıt

İptal edeyim o zaman. Umarım en kısa sürede iade ederler. 488 gün var.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.