Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.267
Cevap
121
Favori
108.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Comnete ulaşabileceğimiz bir mail adresi var mı? Aktif olan??

• Mihmander kullanıcısına yanıt

Telefon numaraları bile iptal olmuş. Hiç bir şekilde ulaşılmıyor adamlara. Belki Linkedin'den yazın geri dönerler.

https://www.linkedin.com/in/atakansahinn/

• bekmez B kullanıcısına yanıt
    Ödemeyi yaptığınız bankanıza mobil uygulamaları veya şubeniz üzerinden yeni bir harcama itirazı yaparak thh kararınızı da ekleyebilirsiniz, daha önce harcama itirazı yapmış ve eksik iade almışsanız faydası olabilir.

Bankadan da bir sonuç alamazsanız, son çare icra müdürlüğünden masrafını ödeyip ilamlı icraya vermek lazım.

Başka bir arkadaş icraya vermiş, banka hesaplarında TL yokmuş, dolar varmış ve şirket adına 5 adet araç kayıtlıymış.

İcra ile de alacağımızı almak daha uzun sürerecek anlaşılan, siz en iyisi tekrar harcama itirazı yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 20 Mart 2025; 18:18:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elnino19 kullanıcısına yanıt

Ocak 2024'te 12 aylık peşin 2.148 TL ödedim. Buna itiraz etmedim zaten kullandım, aralıkta 11 ay dolmuş oluyor diye.

Ağustos 2024'te uzatma için 1.314 TL ödedim. Bunu kullanmadığım için itiraz ettim, tamamının iade edilmesi gerekirdi. Ancak ağustos-aralık arasını kullandı gösterip, 394 TL iade ettiler.

Tam bir çakallık yapmışlar. Şimdi 2.148 e de itiraz edeceğim.

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Sizinki 1 adet 6 aylık uzatmaymış, benimde 30 Ocak 2024 te başlayan aboneliğim üzerine ağustos ayında 2 defa 12-19 ağustos tarihinlerinde 6şar aylık uzatma almıştım onları satın alındıkları günlerden başlatıp 11 aralık tarihine kadar kullanmışım gibi gösterip bankayı yanılttılar halbuki daha 1 yılım dolmamıştı.

Beni çift taraflı kayıt usulü dolandırdılar.

Uzatmaları ziraat hesap kartım ile satın almıştım.

1 yıllık peşin ön ödemeli internet hizmetini ING hesap kartım ile 26 ocakta satın almıştım, eski tarihli olduğu için harcama itirazı yapamadım ( 120 gün sınırı varmış)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar enpara yokuş yaparak harcama itirazını oluşturmuyor aylardır. Binbir türlü belge isteyerek işi zora sokuyor. Bazılarına harcama itirazı yapmadan iade gelmiş. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim 3 bin küsür alacağım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.