Bu enpara ya öyle yapmak lazım. Herşey açık ve net. Bi gün zaman ayırıp bunla uğraşmak lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (63. sayfa)

-
-
35 mbps vdsl kullanıyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
2 adet hattımın iadesi yatmış başvuru 12 Aralıktı. Enpara 12 aylık tüm ücreti 2 hat için de yatırdı. Olması gereken geç de olsa oldu.
Benim thh süreci devam ederken, comnet savunma verdi, 2 hafta sonra ziraat bankasından aradılar size şu kadar iade etmişler (2628 TL yerine 913 TL, dolandırıcı herifler, 1 senem bitmemişken (Ing banka kartım ile 26/01/2024 tarihinde 1 yıllık 100 mbps 2148 TL'lik ödeme, 300 TL iade edilmesi gerekirdi ING bankası şubden sorduğumda, harcama tarihi 120 günden daha eski olduğu için harcama itirazı yapamazsınız dedi) üzerine ağustos ayında 2x6 aylık uzatma satın aldığım günleri, satın aldığım günlerden başlatıp 11 aralık 2024 tarihine kadar çifter çifter saydırmışlar.
Ziraat bankasında herhangi bir maaş hesabım kredi kartı veya yatırım vb. bir varlığım yok banka da salla gitsin ne bize ne dedilerse o deyip kestirip attılar.
Bu eksiksiz veya fazla fazla ödeme alanlar, sanırım bankaları kendi hesaplarından veriyorlar, sonra da comneti borçlandırıp alacaklarının peşine mi düşüyorlar nedir ben de anlamadım.
17/03/2024 bugün e-devlet üzerinden baktığımda comnetin savunması 14 ocakta gelmiş üzerinden 2 ay geçmiş, hakem heyeti maşallah şikayetimi yeni gündeme almış.
İş işten geçmiş adamlar alacağımın 1/3 ünü bile vermemiş şimdi bunların peşinden koş, hele bir olumlu thh kararı çıksın icra müdürlüğüne gidip kendim dilekçe verecem avukat arkadaşta var belki ondan da yardım alırım
Comneti şu ana kadar İcraya veripte alacağını alabilen çıktı mı daha görmedim. Ama yakındır belli olur icra ile bir şey alınıp alınamadığı ( comnetin banka hesapları, varsa taşınır taşınmaz mal varlıkları)
Toplamda 2926 TL alacağıma karşılık gelen iade tutarı 913 TL, geri kalan 2000 TL için 1100 TL masraf yapmam lazım.
Fazla ücret alan varsa içiniz rahat olsun diye fazla paradan 2000 TL'yi bana yollasın artık benim de içim rahatlasın 3 aydır her gün bu rezil firmayı düşünüyorum, milletin internet hizmetlerini pat diye kesip ortada sap gibi bırakmaları, paranızı hesaplayıp iade edeceğiz deyip, harcama itirazı yapmadan paraları iade etmemeleri deli etti beni psikolojimi, huzurumu bozdu.
Bunlardan icra ile bir şey çıkar mı o da meçhul maalesef. Bekleyip zamanla göreceğiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Size en para ne cevap verdi. Bana olumsuz dediler ama yinede iadeyi yaptılar.
-
adamlar itiraz yapanlar dışında beş kuruş herhalde yatırmadılar herkese
bir cogu banka kartıyla ödeme yaptı yazık günah ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ben modemi hale gönderemedim. Bunlar kargo şirketinde dolandırmış verdikleri koddan gönderemedim. Bende Garanti Bankasından para iadesi bekliyorum.
Şimdi bunlar modemin parasını kesmeden onlara nasıl gönderebilirim modemi? Aynı durumu yaşayan arkadaş illa vardır nasıl yol izledi
Benimde ocak sonu vakıftan yaptığım harcama itirazı bugün sonuçlandı . Tam iade yapıldı
Son yaptığım 6aylık ödemeyi geri alabildim
Daha eski günler yandı malesef
THH kararı lehime 1 yıl abonelik ücretinin tümünü iade olarak sonuçlandı. (Abonelin 6. ayında 1 yıl uzatma yapmıştım. 7 Şubatta başlayacaktı yeni dönem.) Aslında en başta bilerek resmi yolu tercih etmiştim fakat buradan pek umudum kalmadığı için Ziraat Bankası'na harcama itiraz oluşturdum. Uygulamada sonda çıkan takip numarasıyla fatura, Ziraat harcama dekontu ve THH Karar dosyasını ekledim. Bakalım buradan ne kadar sürede cevap gelecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 18 Mart 2025; 22:57:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki aboneliğim vardı. Tüketici Hakem Heyeti (T.H.H) lehime olumlu bir karar verdi. Ancak fatura yüklerken hata yapmış olabilirim; muhtemelen aynı aboneliğe ait iki fatura yükledim. Kararlardan biri sonuçlandı, fakat hangi aboneliğim için olduğunu bilmiyorum. Diğer abonelik için ise tekrar başvuru halinde kabulüne karar verildi. 47 gün kullandığımı belirtti ve bunun harcama itirazıma etkisi olacağını düşündüm. İcradan bir işlem çıkmayacağına kanaat getirdiğim için sonucu Halkbank’a ilettim.
Bugün fark ettim ki tam fatura bedeli yatırılmış, ancak hangi abonelik için olduğunu hala bilmiyorum. İkinci ödemenin yapılmasını bekliyorum. Bir yandan seviniyorum, ancak hakkım olmayan bir bedelin tamamının yatması içime sinmedi. Her iki aboneliğimde de en fazla 90 günlük kullanımım var.
-
Garanti bankasına yaptığım itiraz kabul edildi ancak sıkıntı şu
07/2024 tarihindeki faturam 2937 tl
Kalan gün sayısı 219 (iptal edilen tarihte)
Comnet uygulamasında iade edilen fatura tutarı 2336 tl
Garanti bankasında kart hareketlerinde 1413 tl iade görünüyor
Sebebi nedir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hakem heyeti kararını nereye gönderiyoruz arkadaşlar
-
Hakem heyeti kararı tek başına bir anlam ifade etmez. Adliyeye gidip orada icra müdürlüğü var oradan kararı icraya koydurmanız gerekli. Kararı işleme koydururken belli bir para alınıyor daha sonrasında icra parayı Comnet'ten tahsil ederse o parayıda alıp size iade ediyor. Adliyeye gidip icrayı bulun oradaki memurlar sizi yönlendirir.
-
Bu konudan sonuç elde edebilen var mı?
Ben THH'ye müracaat etmiştim ama kendi yerimdeki yerine Comnet'in olduğu yerdekine itşraz ettiğim için 3 ay sonra (bugün) yetki yönünden red kararı geldi.
BU duruma itiraz sadece tüketici mahkemesine mi yapılabiliyor yoksa doğru heyete yeniden müracaat etsem zaman dışında bir şey kaybedilir mi?
Ayrıca ödediğim kredi kartına da itiraz ettim, banka işlemin 6 ay kadar sürebileceği şeklinde yanıtladı. Beklemedeyim.
Sitesinde yazan telefon numarasını aradığınızda "kullanılmamaktadır" anonsu duyuyorsunuz. Diğer konularda faaliyetlerine devam ediyor mu, bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agartans -- 19 Mart 2025; 17:11:7 > -
Önce olumsuz dendi paranın tamamı yattı sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X