< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (61. sayfa)

-
-
Benim 80 günüm kalmıştı o yüzden bekledim yatırırlar diye ama daha bir şey çıkmadı. Halkbank ile ödemiştim paraf kredi kartı ile. Tam olarak ne yapmam lazım başvuru yapmak için?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
26 Aralık'ta başvuru yaptım 7 Mart Cuma Günü iade edildi.
Benim hesabıma göre ücretsiz kazandığım hakları düşünce 1000₺ gibi eksik yatırılmış ama uğraşmak istemiyorum zehir zıkkım olsun.
2 abonelik daha var onların itiraz süreleri geçtiği için itiraz edemedik bakalım onlar ne olacak.
N Kolay / Aktifbank harcama itirazım için bankadan aşağıdaki mail gelmiş. Ödediğüm tüm ücretin iadesini talep edildiğini düşünülüp, kullandığım günlerin düşülmesi gerektiği için muhtemelen böyle dendi. Bende evrak falan yok, 26 gün kullandım geri kalan 2 küsur ayın ücretini iade edin diye dönüş yaptım maile. Bu yeterli olur mu sizce?
Değerli müşterimiz,
İletmiş olduğunuz bilgilere istinaden başlatılan harcama itirazınız ekli dokumanlar sunularak kısmı olarak kabul edilmiştir.
Sunulan dokumanların incelenmesini , itirazınız devam ediyorsa bu durumu destekleyen bilgi ve belgelerle tarafımıza dönüş yapmanızı rica ederiz.
İtirazların süreli olması nedeniyle tarafımıza dönüş yapmazsanız işlem yapılamayacağını bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu bu adamların bize imzalattığı sözleşmede şöyle bir madde bile vardı.
“Abone Comnet'e veya Comnet çalışanlarına sosyal medyada veya herhangi bir platformda saygısızlık, hakaret, aşağılama eyleminde bulunması veya ima etmesi, Hallerinde Comnet kanundan ve sözleşmeden kaynaklanan hakları saklı kalmak üzere ihlalin niteliğine göre; hizmetlerin sunumunu geçici olarak veya tamamen durdurma, Sözleşmeyi feshetme, bir daha hizmet vermeme ve yasal takip süreci başlatma haklarına sahiptir.”
-
Merhaba Akbank sonunda geri dönüş yaptı ve tüm parayı eksiksiz bir şekilde kredi kartıma iade etti. Böyle maduriyetler yaşamamak için bundan sonraki internet bağlatırken biraz daha dikkatli olacağım. Paranın gitmesinden daha çok insanı salak yerine koymaları canını acıtan nokta oluyor.
-
Akbank ne kadar sürede dönüş yaptı? Aralık 24 ünde başvurmuştum hala haber yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
21 Aralıkta başvurmuşum, biraz ağır ilerliyor ama sonuçlandırıyorlar. İlk başta umudumu kesmiştim ama gelince birde tamamını iade edince şaşırdım açıkcası.
-
itiraz süresi ne kadardır hocam? bankadan bankaya değişiyor mu acaba ziraatte 2023 işlemleri görebiliyorum o sayfada
-
6 ay olması lazım
Hemen hemen ayni donem basvurmusuz demek ki bugünlerde gelebilir bekleyelim bakalım. Diğerleri içinde umarım sonuç alırsınız nelerle uğraşıyoruz saçmalık. Tskler cvp için.
1 saat önce mail gelmiş. Yaptığım ödemenin tamamını iade etmiş akbank. Buradan kendilerini kutlamak gerek. 23 aralıkta başvurmuşum olumlu olarak sonuçlanması maili bugün geldi. Ekstre ye de 17.02.2025 itiraz ödemesi diye şimdi yansıdı
Aylarca bekledikten sonra,
2300 iade faturası kesilmesine rağmen karta 1500 iade edilmiş.
tüm zarar işbanka yazılıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
En para dan 13 ocakta yaptığım itiraz 12 Mart itibariyle sonuçlandı. ancak 3000₺ den 1190 ₺ gibi bir iade olmuş. Tekrar itiraz ettim . Bakalım ne olacak...
Ağustos dan 2388.ve 1614 tl iki faturam vardı. 1614 olan için 431 tl iade yapmışlar. Son faturayı baz almışlar. 6 ay geçtiği içinde itiraz edemiyorum. Garanti bankası.
harcama itirazı şart mı? firma gereğini yapıp kalan tutarı yatırması gerekmiyor mu? niye uğraştırıyorlar insanları?
-
Şart, şimdiye kadar harcama itirazı dışında parasını alabilen görmedim.
Eğer sizin de iadeniz varsa,
Bankanıza harcama itirazında bulunun (chargeback) satın aldığınız hizmet tam veya kısmi olarak kullanılamadan firma tarafından hizmet sonlandırılmıştır diye.
Ben harcama itirazı yaptım adamlar daha başlamamış olan uzatma sürelerimi satın alındıkları tarihten 11 aralık tarihine kadar kullanmışım gibi gösterip bankayı yanılttılar, 1/3 ünü hesaplayıp iade ettiler.
Daha ilk yılım dolmamıştı ing banka kartımla 26 Ocak tarihinde 1yıllık ev interneti satın almıştım, 30 Ocak 2024 tarihinde hizmetim başlamıştı.
İng bankasına harcama itirazı yapmamıştım sitelerindeki ilgili fatura halen ödendi olarak gözüküyor diğer uzatma yaptığım faturalar iade olarak güncellendi, 1,5 ay sonra haksız ve kasıtlı bir şekilde kesintili iade yaptılar.
Harcama itirazımın sonuçlanması yaklaşık 2 ay sürdü.
(11/12/2024-04/02/2025) ziraat bankası
Thhye Nerdeyse 3 aydır (19/12/2024) başvurdum halen bir karar çıkmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 12 Mart 2025; 16:57:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Akbanka harcama itirazinda bulunali Yaklaşık 2 ay olmuştu
az önce mail geldi 2388tl lik son süre uzatmamin iadesini yatirmislar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X