Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rockerman21 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.261
Cevap
121
Favori
108.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama firma yaptığı açıklamada kullanıcıların kalan günleri iade edeceğini taahhüt etmişti, bizim uğraşmamamız lazım böyle durumlarla..

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Firma, firma olsa kısa süre içerisinde abonelerinin alacaklarını uğraştırmadam verirdi.

Yaptığı açıklama yalan dolan, suç önce firmada sonra btk'da.

2000 TL alacağımı eksik yatırdılar, kim hesabını soracak.

Zamanında bunların lafına güvenip ( sözleşme sürenizi uzatın zamlardan etkilenmeyin reklamlarına kanarak 1 hafta arayla 2 defa 6 aylık uzatma satın aldım) sözleşme uzattım çoğu kişi de böyle yaptı, paraları toplayıp Türk Telekom, Aras kargo btk dan yedikleri cezaları bile ödemediler, üzerine abonelerin kalan günleri hesaplanıp kartlarına yatırılacaktır diye duyuru yayınladılar.

Sonuçta aynı şeyden bahsediyoruz, burası Türkiye burada hakkını aramayana hakkını vermiyorlar maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 12 Mart 2025; 22:6:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rockerman21 R kullanıcısına yanıt

btk ülkedeki en gereksiz kurum

• Arkadaşlar Comnet İş Bankası POS' unun bağlı olduğu şubeye ulaştım. Kendileri bu savunmalara cevabı yazanlar oluyorlar. İş Bankası genel müdürlüğüne bizzat sordum bu cevapları merkez mi yazıyor diye hayır şube veriyor cevabını aldım. Şube bana dönüş yapmak cesaretini gösteremedi. Az daha bekleyelim bakalım neler olacak. Kendilerine ulasamayacagimizi düşünüyorlardı herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discoveries -- 12 Mart 2025; 23:25:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara müşteri hizmetlerine ne demeli adamlarla 3 aydır yazısıyorum bugun tarafıma gönderdikleri miktar 413 tl enpara tarafından 3 harcama için itiraz oluşturulmuş fakat 2 itirazınızın tarafınızdan beklenen belge ulaşmadığından dolayı olumsuz sonuçlandığı" ve "konuyu firma ile çözümleyebilirsiniz" şeklinde bir not düşülmüş. 3 aylık itiraz sürecinde defalarca gerekli tüm belgeleri eksiksiz olarak Enpara'ya ilettim. ve ona rağmen saçma sapan bir durumla karşı karşıya kaldım ..

• sfg34 S kullanıcısına yanıt

Bende aynı durumdaydım. Ret geldi.

• merhaba arkadaşlar comnette durum nedir şuan için iade olmadı sanırım enparadan ödemiştim itiraz edince harcamaya iade oluyor mu ?

• enparaya thh kararı ile birlikte harcama itirazında bulundum. İtirazı kabul edip işleme almışlar ama harcama itirazı 45-200 gün arası sürebilir diyor asdasd . Bu nasıl bir süredir :D

"Harcama itirazınız ile ilgili süreç devam etmekte olup BKM/TROY/VISA/MASTERCARD kuralları çerçevesinde, üye işyeri/üye işyerinin çalıştığı bankadan gelecek bilgi/belgelere göre, itirazınızın sonuçlanması 45-200 gün arası sürebilmektedir. "

• rockerman21 R kullanıcısına yanıt

Bu şerefsizlerle btk nın devletin uğraşıp söke söke alması lazım hakkımızı ama nerde. Şunları inletip kanlarını sömürecek avukat nerde..

Thh ye başvuru yapıyorum. adamlar haklısın alacağın şu kadar git al paranı diyor. paramı almam gerektiğini firma da kabul ediyor zaten ama ödeme yok ortada.

• Ziraat bankasından başvurmuştum. 1yıllık ücretimi yatırmışlar 2987tl mi tamamen geri aldım. (600TL gibi bir şey almam gerekirken.) Bu durumda bana icra davası açmaları gerekmez mi?

• lewizsthank1 kullanıcısına yanıt
    Bu durum sorun yaratmaz mı

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt

Merhaba, açıklamaya ne yazmıştınız da tamamını yatırmışlar? Ben kalan gün bilgisini çok detaylı yazdığım ve kanıtları sunduğum halde Ziraat bana epey eksik ödedi. Siz tam ödediğini yazınca şaşırdım.

• U. kullanıcısına yanıt
    Ben de ziraat bankasına internet hizmetlerini sonlandırdıkları gün harcama itirazı yapmıştım, 12-19 ağustos tarihinlerinde 2 defa 6 şar aylık uzatma almıştım.

26 Ocak 2024te ING kartımla 1 yıllık internet hizmeti satın almıştım, (30 Ocak 2024 tarihinde hizmetim başlamıştı)
    kalan günlerin ekran görüntüsünü alamadım, hediye günleriyle beraber içeride 462 günüm vardı, hediye günleri toplamı 47 gündü.

Şubat ayının başında Ziraat bankası comnet size ağustos ayında aldığınız günlerden hizmetlerinizi sonlandırdıkları güne kadar kullanılan günleri düşüp geri kalanı size iade etmişler, biz de sizin hesabınıza yollayacağız dediler 2 defa 6 aylık1314 TL den toplam 2628 TL alacağıma karşılık, bu dolandırıcılar 2 uzatmayı da kullanılmış gibi gösterip bankamı yanılttılar. Onlara hayır onlar daha başlamamış uzatma günlerimi desem de karşı firma bize ne dediyse o dediler.

4 Şubat 2025 tarihinde Ziraat Bankasından 2628 TL'nin hepsini iade etmeleri gerekirken 913 TL iade alabildim.
    1715 TL ziraat bankasından eksik iade aldım.

Bugün ing bankasının şubesine gittim, veznedeki görevli harcamanın üzerinden en fazla 120 gün geçene kadar harcama itirazı yapabilirsiniz dedi.

İlk yılımdan da 50 günümü yediler,
    300 TL ING bankasından iadem kaldı, eski tarihli harcama olduğu için itiraz bile edemedim.

Toplamda 415 günümden 125 günü iade alabildim, 290 günümün parasını iç ettiler.

Bu fazla iade alanlar nasıl almış, bankaları comneti fazladan borçlandırıp kendi hesaplarından mı veriyorlar.

3 aydır Thh kararını bekliyorum
    Olumlu karar çıksa bile 2000 TL alacağım için 1000 TL masraf yapmam lazım.

Allah hepsinin belasını versin.

Btk nın bu gibi firmalara lisans vermemesi gerekir.
    Mağdur olanların haklarını koruması gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 13 Mart 2025; 23:21:55 >

• Garanti Bankası’na harcama itirazında bulundum, ancak başvurum olumsuz sonuçlandı. Ardından Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurdum, fakat normalde iade almam gereken tutarın yalnızca 130 TL’lik kısmı için iade kararı verildi. Bundan sonra nasıl bir yol izliyoruz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dohrni D kullanıcısına yanıt
    Garanti bankasını edevletten bankalar Birliği hakem heyetine şikayet edin.

Thh kararı kesin karardır, sadece karşı tarafın, karar karşı 15 günlük itiraz savunma süresi var. Bildiğim kadarıyla böyle

• U. kullanıcısına yanıt
    60günüm malsı 600tl ödenecek yazmıştım

• Enpara ilk başta olumsuz diye yanıt verdi, daha sonra olumlu sonuçlandı şu kadar miktarını iade edeceğiz diye mail attılar ama bir haftadır hesabıma iade gelmedi.

• Comnet kendi uygulamasında 1010 geri iade gösterirken garanti 430 lira ödeme yapmış. Banka temsilcisi karşı kurumun ödediği tutar bu kadar diyip topu comnete atıyor. Herkese farklı telden bir ödeme yapılıyor akıl alır gibi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hizmeti sadece 74 gün kullandım. Enparaya harcama itirazında sadece fatura gönderebildim çünkü başka bir belge yok. Şimdi ek belge istiyorlar 1 yıllık peşin olduguna dair ve kalan günlerimi gösteren belge. Bunu nasıl gönderebilirim ki böyle bir belge yok elimde faturadan başka.

• LunarShade L kullanıcısına yanıt
    Bende tam size göre ekran görüntüsü var ama hizmet no gözüküyor bir işinize yarar mı bilmiyorum hangi paketi kullanıyordunuz

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.