Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: byAndroid Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.261
Cevap
121
Favori
108.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vakıfbank iadeyi sorunsuz ve eksiksiz yatırdı. darısı talep acıp bekleyenlerin başına.

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt

Buna ek olarak kredi kartı slip ödemeye ait faturayı paylaştım gönderdim ,şimdi icra dairesinde icra yaptım ama hesaplarında bir sürü haciz var inşallah bana sıra gelirde paramı alırım . Sanki içimden bir ses soğuk su içmemi söylüyor ama hayırlısı ,

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ
  • rockerman21 R kullanıcısına yanıt

Thhye basvurmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingalonedark K kullanıcısına yanıt
    O zaman edevletten bankalar Birliği hakem heyetine başvurabilirsiniz

Benim harcama itirazı ile thh başvurumun arasında 1 hafta vardı, comnet thh kararına savunma verip (14 ocak 2025), 2 hafta sonra daha başlamamış olan uzatma günlerimi, (12-19 ağustos 2024 2 defa 6 şar aylık uzatma) aldığım günden 11 aralık tarihine kadar kullanmışım gibi gösterip ziraat bankasını yanılttılar.

Alacağım para iadesi 2628 TL yerine sadece 913 TL iade verdiler. 1715 TL eksik iade aldım.

İlk yılımdan kalan günlerim de vardı fakat eski tarihli diye itiraz etmedim ing kartım ile 26 ocakta ödeyip 30 Ocak tarihinde hizmetim başlamıştı.
    300 TL iade tutarı da burda kaldı

Toplamda 3000 TL'ye yakın iademin, 1000 TL'sını bile alamadım.

Ben de nerdeyse 3 aydır hala thh kararını bekliyorum, comnetin thh savunması 14 ocakta gelmiş, öylece bekliyor hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 8 Mart 2025; 15:10:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hakem heyetine basvuru yaparken kuveytturk ismi cikmiyor neden acaba?

• Ben henüz o aşamaya gelmedim, nedenini bilmiyorum, normalde tüm bankaların çıkması gerekir, sizin bankayı kullanıpta edevletten bankalar Birliği hakem heyetine başvuranlar varsa cevap verip yardımcı olsunlar.

Katilim bankalari ayri kategorideymis buldum ama basvuruya konu olayin meydana geldigi tarih nedir anlamadim varmi bilen

Normalde iadeler harcamayı yaptığınız günden başlayıp hizmeti kestikleri güne kadar hesaplanır. Eğer siz de uzatma satın alıp henüz başlamamış hizmetiniz mevcutsa tam iade isteyebilirsiniz.

Tam iade yerine kısmi iade durumunuz varsa, kalan günlerinizin ekran görüntüsü, fatura, ödeme dekontu, sözleşme hizmeti kestikleri zaman paylaştıkları duyuru vb. Elinizde mevcutsa onları da başvurunuza eklenebiliyorsa ekleyin.
    COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 8 Mart 2025; 15:50:38 >

Basvuruya konu olayin meydana geldigi tarih ne yapmam lazim son yazinda soylediysende anlamadim kardes

• Olayın meydana geldiği tarih; hizmeti sonlandırdıkları tarih 11/12/2024 ile, hizmeti satın aldığın tarih arasındaki süre hesaplanır, comnet firması ödemeyi hangi tarihte yapmışsınız o tarihten 11 aralık 2024 tarihine kadar geçen süreyi hesaba katıyor.

• QNB ile ödeme de ödeme itirazı ile iade alan oldu mu? Comnet de iade adı altında fatura kesmişler fakat karta yansıyan bir iade yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç tane ödemeniz var detayını bilmiyorum, daha önce edevletten bankalar Birliği hakem heyetine başvurmadım, en son yaptığınız ödeme, ödemeler hangileri ise onlar için başvurun

30 haziran ve 19 agustos ta 6 aylik almisim yani bi sene toplam gecen sene ocak ayindan aldigimdanda 2 ay kaldida ona itiraz etmemistim

• Benim de ilk seneden hiç itiraz etmediğim yaklaşık 2 aylık bir sürem kalmıştı, onun için harcamayı yaptığım bankaya itiraz etmemiştim, sizin de buna benzer durum olduğu için ilk yıldaki satın alımınıza itiraz etmediğiniz için maalesef ona bankalar Birliği hakem heyeti üzerinden başvurulamıyor, haziran ve ağustos ayındaki satın alımlarınızda ait ödemeleriniz için, daha önce bankanıza harcama itirazı yapıp olumsuz veya eksik iade sonucu almışsanız bunlar için bankalar Birliği hakem heyetine başvurabilirsiniz.

İlk satın alınan yıllık ödemeden kalan tutara önce bankadan harcama itirazı yapıp sonrasında karara göre bankalar Birliği hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Buradan da olumlu bir sonuç, almanız gereken iade tutarını alamazsanız, son çare thh başvurusu yapıp olumlu karar çıkmasını beklemeniz ve bu thh kararı ile olursa önce bankanıza tekrar olumlu thh kararı ile itiraz, o da olmazsa son çare olarak comnet firmasını, icra müdürlüğünden masrafını verip ilamlı icraya vermek. Ama thh kararı uzun sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 8 Mart 2025; 16:18:31 >

Ben simdi olayin meydana geldigi tarihe 11.12.2024 tarihinimi giriyim kardes

Ödeme yaptığınız tarihler hangileri ise onların tarihlerini girmeniz daha mantıklı, diğer şekilde daha başlamamış olan hizmetleriniz başlamış gibi oluyor, comnet bana bunu yaptı, bence siz ödeme yaptığınız tarihleri girin, açıklama kısmı var ise oraya daha ilk yılınız bitmeden üzerine şu şu tarihlerde 6şar aylık 2 defa uzatma süresi satın aldığınızı fakat comnet bilgi iletişim teknolojileri AŞ. Firmasının 11/12/2024 tarihinde abonelerine artık internet hizmeti veremeyeceklerini açıkadıklarını ve bununla ilgili duyurularını sisteme yükleyebiliyorsanız, ilk fatura ve diğer uzatmaların fatura ve dekontları ile diğer abonelik sözleşmesi kalan günlerin ekran görüntüsü de varsa onunla birlikte yükleyin, gerisini onlar halletsinler artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 8 Mart 2025; 16:45:17 >

Kardes kusura bakma cok soru soruyorum ama biz para eksik yattigi icin comnetimi sikayet ediyoruz bankayimi bide abonelik sozlesmesi yokki sistemde

• Comnet bankamızı yanıltmış ve eksik iade yapmış, asıl suçlu comnet ama banka da bundan sorumlu comnette kalan eksik alacağımıza karşılık, ödeme yaptığımız bankadan eksik tutarın ödenmesi için bankamızı, bankalar Birliği hakem heyetine şikayet etmiş oluyoruz.

Anladim kardes saolasin sikayet ediyim bakiyim sonucu sana bildiririm kim bilir ne zaman cikar sonuc

• Ben thhye başvurmasaydım, ben de bu şekilde edevletten bankalar Birliği hakem heyetine başvurabilirdim, fakat şu anda başvuru yapamıyorum, mecbur thh kararını beklemem lazım, comnet firması resmen bankamı yanıltıp önümü kesmiş oldu. Adamlar dolandırıcı çıktı, savcılığa versem dolandırıcılık demezler, thhye başvurduk elimiz kolumuz bağlandı.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.