arkadaşlar kredi kartı ile ödemede hangi kartı kullandım unuttum. kartta ne yazmalı ödemede? bir diğeri de harcama itirazını nasıl yapıoyruz? |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (58. sayfa)

-
-
Harcama detaylarında, dekontta Comnet bilgi iletişim teknolojileri AŞ. yazar, önce hangi kart olduğunu bulun, sonra o bankanın mobil ya da internet bankacılığı ile harcamanın yapıldığı günü seçip banka harcama itirazınızı yapın, mobil ve internet bankacılığından itiraz edemezseniz o zaman kartınızın kayıtlı olduğu hesabınızın bağlı olduğu banka şubenize gidip harcama itirazı dilekçesi doldurun ve gerekli evrakların çıktısını verin ( sözleşme, faturalar, kalan günlerin ekran görüntüsü, hizmeti kestikleri gün yaptıkları duyuru vb.)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün ziraat yatırdı iadeyi karta
Geçen hafta da garanti
İki ay kadar sürdü.
Bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum. Acelesi yok iade etsinler yeter demiştim, geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ziraat bankasındaki 2 ayrı 6şar aylık uzatma ya ait harcama itirazıma karşılık, banka comnet bize toplam 2628 TL'lik (1314x2) ödemeniz için 913 TL iade hesaplamış, biz de size iade edecez dediler, 4 Şubat tarihinde hesabına yattı. Adamlar uzatmaları satın aldığım günden, hizmeti kestikleri 11 aralık tarihine kadar kullanmışım gibi gösterip bankayı yanılttılar, 1715 TLnin üzerine yattılar.
ilk yıl 26 Ocak 2024te ing kartım ile 1 yıllık peşin ön ödemeli internet hizmeti satın almıştım ve 30 Ocak 2024te hizmetim başlamıştı. onun süresi dolmadan üzerine ağustos ayında reklam yapmışlardı sürenizi uzatın zamlardan etkilenmeyin diye mesajlar atmışlardı ben de 12-19 ağustos tarihinlerinde 2 defa 6 şar aylık uzatma almıştım. İng bankasına harcama itirazında bulunmadım daha.
bana da tam 1393 yatmış. 2388 lira çekimiş karttan, 12 aylık uzatma yapmışım sanırım. ben 6 aylık yaptım sanıyordum.
tekrar itiraz edin ve açıklayın durumu bence.
başka bankada varsa ona da itiraz edin. yanlarına kar kalmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 6 Mart 2025; 16:42:30 > -
2,5 aydır thh kararını bekliyorum, olumlu karar çıkarsa, tekrar harcama itirazı olursa yaparım, olmazsa edevletten bankalar Birliği hakem heyetine, ordan da bir şey çıkmazsa en son olarak icra müdürlüğünden masrafını verip ( avukatsız 834 TL, avukatla 1300-1400 TL civarı ) ilamlı icra emri çıkarmak lazım.
Enpara kadar rezil bi banka görmedim. Sözde gelişme olunca haber vereceklerdi. Bugün yazdım. Öyle söylediler. Olumsuz sonuçlanmış comnet belge göndermiş. Ne belgesi olduğunu söylemiyorlar. Karar neye istinaden verildi söylemiyorlar. Comnet bunlara belge slip göndermiş bunlarda olumsuz karar vermişler. 10 gün kesintili hizmet aldım bir yıllık abonelikten. Ne belgesi gönderebilir. Abone oldum birkaç gün sonra hizmet durduruldu mesajı geldi. Kendi duyurularını da atmama rağmen ne belgesi yolladılarsa(sözde yollamışlar belge olduğunu sanmıyorum) ne belgesi yollayabilirler vermedikleri hizmetin belgesini mi. Bunlarda olumsuz karar vermiş müşterilerini düşündüklerinden.
Burak Yiğiteryoutube
Benim paramı göndersin #abone #borsa #halkaarz #komik #komedihttps://www.youtube.com/shorts/MRitU9kbLP4 -
13 Aralık'ta Enparaya 3.257 TL harcama itirazında bulunmuştum. Yaklaşık 3 aydır çözemediler 1 saat önce harcama itirazınız olumsuz sonuçlandı diye SMS attılar. Enpara uygulamasından kart hareketlerine baktığımda ise provizyonda Comnet'ten 3.212 TL iade geldiği gözüküyor. Öyle yada böyle 45 TL gibi önemsenmeyecek bir kesintiyle ben paramı aldım. İnşallah herkes alır.
Ancak bu olay bana ders oldu Enpara kredi kartımı kapatacağım. Çünkü sorun yaşayınca banka hiç bir şekilde sizin arkanızda durmuyor. Enpara ilk çıktığından beri kullanırım. Artık kampanyasıda kalmamıştı ama alışkanlık diye kullanıyordum.
-
Provizyona bir bakın iade gelmiş olabilir. Enpara red cevabı veriyor ama iade geliyor bende öyle oldu.
-
Benimki kredi kartı değil hocam provizyon yok. Sizdeki gibi mesaj da atmadılar. Ben sormasam haber veren bile olmayacak. Her sorduğumda emin bi şekilde gelişme olunca size haber verilecek deniyordu bir de. Benim kredi kartım yok ve çok harcama da yapmıyorum açıkçası bu yüzden çok sallamıyorlar büyük ihtimal. Yukarıda biri de kartımı kapatıcam diyince iade almıştı. Maalesef burada bir sonuç almanın uzun sürdüğü ve hakkının yenmesi kolay olduğu için çoğu şirketin insanları sallamadığını görüyoruz. Comnet ya da bankalar başka ülkede olsaydı kuruşu kuruşuna hesaplayıp iadeleri yaparlardı eminim.
-
Bankasından red cevabı alanlar bankasını banka hakem heyetine şikayet etsin.
www.turkiye.gov.tr
Bireysel Müşteri Hakem Heyetihttps://www.turkiye.gov.tr/tbb-bireysel-musteri-hakem-heyeti -
kesinlikle katılıyorum.
-
hepsipay inatla iade yapmıyor. ritma kendisi az bir tutar yatırmış. bunu gören hepsipay harcama iadesi sonuçlandı hesaplamayı biz yapmıyoruz vb yazıyor. hepsipay ile ödeme yapıp iade alan var mı
-
arkadaşlar vakıfbanktan olumlu mesaj geldi ama iade kartta gözükmüyor?
bu bankadan iade alan sürecten bahsedebilir mi cok kısa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bankada kabul edildi yaziyor ama paranin 3te biri 10da biri yatanlarda buraya sikayet edebilirmi acaba?
Evet
-
Eğer daha öncesinde thhye başvurmuşsanız onun sonucunu beklemek lazım, ben edevletten bankalar Birliği hakem heyetine başvuru yapacaktım fakat alt tarafta bir kutucuk vardı thhye başvurmuşsanız, bankalar Birliği hakem heyetine başvuru yapılamaz yazıyordu, ben 19 Aralık'ta thh başvurumu yapmıştım halen karar çıkmadı onu bekliyorum.
Comnet 2628 TL'lik uzatma iademe karşılık ziraat banka hesabıma 913 TL yatırdı. Daha ilk yılım dolmamıştı, üzerine ağustos ayında 2 ayrı 6 şar aylık uzatma almıştım, onları satın alındıkları günlerden başlatıp 11 aralığa kadar kullanmışım gibi gösterip bankayı yanılttılar, banka da bize bu kadar tutarı hesaplayıp yolladılar biz de size yollayacağız dediler.
300 TL civarı da ing Bankasından ilk yıldan kalan tutar var tarihi eski diye itiraz etmedim (26 Ocak 2024)
Comnette toplamda 2000 TL param kaldı, mecburen thh kararını bekliyorum.
garantiden harcama itirazına olumlu cevap alan var mi
Comnet sitesine giriş yapın, İşlemler'e tıklayın. Ödeme karşısındaki detaylara tıklayın, kredi kartı bilgileri görünür.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X