Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AMC Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
106
Favori
46.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #39
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben geçiş yapmadım yeni abonelik açtırdım.

ilk önce süperonline tv paketiyle beraber alayım dedim. şuan oturdugum yerde abonelik oldugu için ordan açamadım, tek seçenek telekom kaldığı için yeni abonelik açtırdım ordan.

• dohrni D kullanıcısına yanıt

Bu linkten başvuru yapabiliyorsun hocam. Dilekçeye gerek yok.

www.turkiye.gov.tr
    Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi
    https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

Fatura istiyor. comnet hesabını silmeden sitesinden faturayı indirebilirsin.

şu şekilde yazdım ben.

Comnet internet servis hizmetini ön ödemeli olarak sağlamaktaydı. Ağustos ayında faturada belirtilen 12 aylık "Türk Telekom Fiber Modem Kiralama Bedeli" ve "35Mbps'e Kadar Limitsiz Kotasız Taahhütsüz İnternet" ödemeyi yaptım. Bu ödeme sonucunda 365 günlük bir kullanım hakkım oldu. Ancak önceden herhangi bir bildirim yapmaksızın 11.12.2024 tarihi itibariyle internet hizmetimi sonlandırmıştır. Bu sonlandırma sonucunda önden ödeme yaptığım 266 günlük bir bakiyem içeride kalmıştır. Bu 266 güne karşılık gelen ücretin tarafıma iadesini talep etmekteyim.

• İadelerin ödeme yapılan kredi kartlarına iade edileceği söyleniyor ancak kullandığım kredi kartı ve banka hesaplarını kapatarak banka ile tüm ilişiğimi kesmiştim.

Tüketici mahkemesine de başvurulması halinde süreç nasıl işleyecek iadeler nasıl alabileceğiz bilgisi olan var mı?

• PeTaR kullanıcısına yanıt
    Ayıplı hizmet sayıldığından dolayı ödediğim ücretin tamamı için hem tüketici hakem heyetine hem de ödeme yaptığım bankaya harcama itirazında bulundum. Bekleyip göreceğiz.

Bende ödediğim fatura toplamı tutar kadar anlaşmazlık için istenen tutar kısmına işleyeceğim. Gün hesaplarını nasıl yapacağız ki zaten. 6 + 6 toplamda 365 günlük peşin ödemem var 250 günlük iade almam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 13 Aralık 2024; 16:8:41 >
  • RElS kullanıcısına yanıt
    Paramızı geri alana kadar enflasyona ezilecek, Mağduriyetimizin giderilmesi için Amerika’daki gibi tazminat hakkımız olsa keşke.

Ezildi zaten şuan başka bir İSS ye geçtik ve daha yüksek bir tarife bedeli ödüyoruz. Bu işin bir tazminatı olmalı ama bakalım ana paramızı bile kurtarabilecek miyiz emin değilim.

• ucel kullanıcısına yanıt

Bende yeni abonelik actirdim bugun gelip bagladilar digerini ne yapacagiz iptale basinca ycret iadesi alamazsiniz uyarisini kabul etmemizi istiyor

• ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Ben Comnet Apk üzerinden iade yaptım. İlgili uyarı APK'da çıkmadı. İptal bekleniyor durumuna geçti. Yaklaşık bir gün sonra iptal onaylandı ve modem ve ont cihazını iade etmem için sms geldi. Bugün ürünlerin resmini çekip kutulayıp kargoya verdim. Kutu içine durumu özetleyen ve ücret iadesini talep ettiğim bir dilekçe yazıp koydum. Henüz harcama itirazı ve thh başvurusu yapmadım. Superonline 1000mb kurulum dün sabah yapıldı. 600TL 12ay ve kurulum, aktivasyon ücretsiz.
  • erdm0216 E kullanıcısına yanıt

İptalde ilgili uyarı bende de çıkmamıştı gariptir, sonradan iptal isteyen arkadaşlara bahsettiğiniz uyarı çıktı

• Az önce tekrar iptal butonuna bastım portunuz iptal olacak ve ücret iadesi alamazsınız diyor. Hali hazırdaki günler düşmeye devam ediyor hat aktif gözüküyor ne ahlaksız bir firmaymış bunlar. Anlaşılan hakem heyeti dışında bu iş çözülmeyecek. 1 hafta bekliyecem sonrasında iptale basıp hakem heyetine verecem ancak bunların var gibi bir bildikleri.

• Mağdurlar olarak, sanırım, henüz, para iadesi alan yok?! 2 gün daha hak tanıyacağım (3 iş günü) sonrasında THH, BTK, CİMER artık daha neresi varsa şikayetleri sıra sıra dizeceğim, yok öyle yağma.

• Mihmander kullanıcısına yanıt

visa masterkart herbirinde kredi kartı koruması var debit kart değil de kredi kartı ile yaptıysan her türlü harcama itirazı yaparsın bankalar şerefsiz harcama itiraz formu doldur git bankaya ne derlerse desinler doldur btk kararı vb ekle ver bankaya bir kopyasını da sen al harcama itirazı formu vermezlerse dilekçe yaz yolla

amerikada örneğin internet bankacılığında aylık harcamalardan seçim bu benim değil diyebiliyorsunuz direkt sadece kart çalınması değil kısmı iade de yapabiliyorsunuz overcharge oldu fazla ücret alındı yada istenen hizmeti kargoyu vb alamamak da buna neden ve çabucak ilgileniyorlar bizde bankalar rekor kar açıklayıp müşteriyi umursamıyor bide işimizi zorlaştırıyorlar kredi kartı bankanın parasıdır şirket ile banka uğraşır aslında ama trde her bok gibi bu da vatandaşa kitleniyor

https://www.investopedia.com/terms/z/zero-liability-policy.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 14 Aralık 2024; 4:56:2 >

• RElS kullanıcısına yanıt

thh sonuçu karar ilamdır mahkeme kararıdır icraya verirsiniz sonucunda + icra masrafı + yok denecek kadar az yasal faiz alırsınız

birde karşı taraf şirket olduğundan avukat ilgilenir karşı avukat ücreti de öder

• birumit B kullanıcısına yanıt

Pazartesi müsait olursam uğramaya çalışırım

• BeyV kullanıcısına yanıt
    Hocam sen 3 gune iade bekliyorsan bekleme direkt yaz bu iade edilecekse minimum 1 yil surer...
  • Marrusia kullanıcısına yanıt

Yok o kadar bekleyemem. Thh, eğer önceki şikayetim kadar hızlı olursa (15 gün) çok geçmeden alırım 1 sene beklenmez.

Bozuk anakart gönderen şahsa anakartını gönderdim parayı iade etmemiş telefon ve mesajlarıma da cevap vermemiş dönüş yapmamıştı, şikayet ettim thh üzerinden 15 gün içinde şikayetim lehime sonuçlandı ve mağduriyet yaşatan hemen aradı "şikâyeti geri çekin paranızı ödeyeceğim" diye 🙂

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.