Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: emkara , a1a1a2a3 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
498
Cevap
106
Favori
46.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
89. Sırada  bugün en iyi #39
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dostum thh ve bankaya yaptığın başvuru metnini paylaşabilir misin? Herkes faydalansın

• Ben comnet hesabı kapanmadan müşteri panelinden son işlemler ve faturaların ekran görüntülerini ve pdflerini aldım ne olur ne olmaz diyerek.

• Mihmander kullanıcısına yanıt

şubeye mi gitmemiz lazım yoksa internet bankacılığından oluyor mu

• Kafam davul gibi oldu arkadaslar gecis yaparkenmi thhye basvuruyoruz nasil oluyor birisi duzgun bir sekilde yazabilirmi?
  • benim de 210 gün kalan var.. yapmam gereken birşey var mı? başvuru adına vs.

• alicengiz32 A kullanıcısına yanıt
    bana şube dendi bende oraya gidicem
  • kingalonedark K kullanıcısına yanıt
    sen yaz thh 3-4 ayda geri dönüş yapmıyor
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Comnetin ismi cikmiyorki? nasil olcak gecis yaparken degil dimi thhye ayri sikayette bulunacagim?

• Adamlar 600 gün 600 gün diye diye milletten aldılar parayı sonra bi güzel faize yatırdılar 2-3 ay sonra da biz dükkanı kapattık diyip kenara çekildiler.

Firma batmadı da. Diğer datacenter fln işleri de hala devam ediyor. sadece bireysel interneti işini kapattılar.

Bizim paraları da yatırırlar mı ne zaman yatırırlar muamma.
  • alicengiz32 A kullanıcısına yanıt

Yapikredide online islemlerden basvuruyosun cok rahat

• E-devlet onaylandıysa ve müşterileşme süreci başladıysa o saatten sonra başvurunuz iptali alınmıştır deme durumu nedir ??!

90 gün sınırı zaten kapanan bir servis sağlayıcı konusunda geçersiz sayılmıyor mu?
  • Cancagir06 C kullanıcısına yanıt

Hocam chatgptye yazdirdim . Detaylari verdim kendisi yazdi ama yine de buraya birakiyorum.

Ataşehir Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı’na

Başvuran: XXXXXX Adres: XXXXX

Karşı Taraf: Comnet Bilgi İletişim Teknolojileri Ticaret A.Ş Adres: (Çobançeşme Mah, Kımız Sok. No:40 Bahçelievler ISTANBUL

Konu: Ayıplı hizmet nedeniyle internet abonelik ücretinin iadesi talebi.

Açıklamalar: Sayın Başkanlık,

XX.XX.XXXX tarihinde Comnet İnternet Hizmetleri ile XXXXXX numaralı hizmet numarası üzerinden toplam XXX günlük ön ödemeli internet aboneliği sözleşmesi yaptım. Ancak, son bir haftadır internet hizmetinden yararlanamamaktayım.

Bu süre zarfında:

1. Firma telefonlarına ulaşılmamış,

2. Web sitesi üzerinden yapılan başvurulara yanıt alınamamış,

3. Hizmet kesintisinin nedeni veya çözümüne dair herhangi bir açıklama yapılmamıştır.

Bu durum, tarafıma satılan hizmetin ayıplı olduğunu göstermektedir. Türk Borçlar Kanunu ve Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun hükümleri uyarınca, ayıplı hizmet durumunda tüketicinin seçimlik haklarından biri olan hizmet bedelinin iadesini talep etme hakkım bulunmaktadır.

Taleplerim:

1. Comnet İnternet Hizmetleri ile yaptığım XXX günlük ön ödemeli abonelik ücretinin tarafıma iade edilmesini,

2. İlgili firma hakkında gerekli incelemenin yapılmasını,

3. Mağduriyetimin giderilmesi için yasal işlemlerin başlatılmasını arz ve talep ederim.

Saygılarımla,

• 225 Gün içeride kaldı. Ve daha İSS bulamadım, geçiş yapamadım bir türlü.

• 324 gün bakalım nasıl iade olacak. Tüketici hakem heyetine başvurumuzu yaptık.Yoksa ödeyeceklerini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 12 Aralık 2024; 19:10:55 >
  • BeyV kullanıcısına yanıt

Ben süperonline a geçeyim dedim altyapı görünmüyor orda sadece türk telekomda görünüyordu bende mecbur türk telekom aboneliği açtım.

• 266 gün de benim var.

35Mbit fiber modem kirasıyla birlikte 229TL'den 12 aylık almışım.

Kalan gün hesabıma göre 2000TL iade almam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTaR -- 12 Aralık 2024; 17:6:21 >
  • BeyV kullanıcısına yanıt

Modem hala kirmizimi ben bi yere basvurdumda acilmadi ama modem kirmizidan maviye dondu

• ucel kullanıcısına yanıt

Hocam bugun türk telekoma gittim gecis yapamadiklarini yeni abonelik verebileceklerini soylediler farkli bi kac sehirle gorusup acamadiklarini belirttiler siz gecismi yaptiniz yeni baglantimi talep ettiniz

• xkanax X kullanıcısına yanıt
    batmadıysa niye tt’ye borçlarını ödemediler bu kamiller kendilerini ne zannediyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.