gidenler olmuş kapıda güvenlik varmış. modem teslim etmiş. modemi teslim ederken güvenlik ile teslim tutanağı imzalamışlar. |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (9. sayfa)
-
-
İlk mesaja bakın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öyle düşününce olabilir gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ben 2.5 sene kadar kullandım ve içeride 26 günüm varken bunlar yaşandı. Şimdi abonelik iptal talebi başlattım ve bana türk telekom tarafından verilen modem ve gpon cihazını 7 gün içerisinde göndermemi istediler. İşin garip kısmı şuki yeni vodafone ev interneti başvurumda bana ont cihazının daireye ait olduğunu ve üzerindeki seri numarasını sisteme işleyeceklerini söylediler. Bu durumda yalnızca modemi göndermem gerekiyor. Bu Ont(gpon) cihazlarının gönderilip gönderilmemesi ile alakalı bilgi sahibi olan var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki cihazı da adaptörleriyle birlikte iade edeceksiniz.
Yeni kurulumda yeni cihaz getirecekler.
Taşıma yapsaydınız sizin için daha iyi olurdu, uğraşmazdınız.
Show haberi arasanıza haber yapsınlar. yada Now haber.
-
-
Hangi firmayı istiyorsanız oraya taşıma yapın cihazların mülkiyeti de geçtiğiniz firmaya geçer. Türknet E geçeceksiniz diye bir kural yok, mağduriyet yaşattığı için böyle bir anlaşma yaparak 2 ay bedava kampanyası yaptı 2 ay sonra zam gelmez ise 499₺ fatura çıkar, zam gelirse bir ay daha kalır başka firmaya taşırsınız.
Aboneliği iptal edip cihazları göndermezseniz cihaz ücreti tarafınıza fatura edilir ödemek zorunda kalırsınız.
Ozaman Comnet Otomatik mesajmı atıyor Bu Fiber Altyapısı olanlar için Benim Altyapı VDSL Böylie bir mesaj almadım arkadaşın Altyapı Fiberdi zaten Cihazı Comnete Geçmeden önce TTNet'den almışlar daha öncesi 2yıl için kullanmış Comnete Geçince Bir modem yada Gpon cihazı almadılar comnete direk geçiş olmuştu comnete geçeli 4ay olmadan Firma hizmeti bıraktı zahmetine bile deymedi
-
Mesaj otomatik mi manuel mi bilemiyeceğim. Arkadaşınız farklı firmaya geçerse aynı cihazları kullanmaya devam eder; iptal ederse Comnet'e göndermek zorunda.
-
Comnetden bir cihaz verilmedi daha öncesinde 12ay TTnet üzerinden verilmişti cihaz 12 ay bitince Comnete geçiş oldu onlarda sadece kullanıcı adi şifre yolladılar aktif etmek için
-
Aboneliğiniz fiber ise modemi iade edeceksiniz VDSL ise cihaz sizindir.
12 ay sözleşme ile TTNet fiber bağlattınız sözleşme bitince comnet E geçiş yaptınız.
Geçiş yaptığınız için cihazların mülkiyeti comnete geçiyor bu yüzden aboneliği hangi firmada iptal ederseniz cihazları o firmaya kargo ile gönderiyorsunuz.
Durduk Yere Cihaz Sahibi Oldular :)
-
Cihazlar Tt 'ye ait zaten; firma değiştirince yeni firmaya devir oluyor. Tt'den Comnet'e geçtiğiniz için Comnet'e iade etmeniz gerekli. Comnet'ten de farklı firmaya geçseydiniz; misal Snet'e ve Snet'te iptal yapsaydınız, bu kez de Snet'e iade etmeniz gerekiyordu.
Maliyetli bir deneme yaparakta test edebilirsiniz; iptal işlemi yaparsınız, cihazları da Comnet'e belirtilen süre içinde iade etmezseniz ve sonucu da gözlemlersiniz.
-
sadece modem mi gpon cihazıda varmı iade için Gelen Türknet Gpon vardı diye Gpon takmamış sadece Modem takılmış eski modem boşa düştü sadece
-
Modemi gönderin.
-
Mesajlar Bu Şekil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X