< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (11. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben gectim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 hafta geçti ne bir iade var ne açıklama var hiçbirşey yok
-
içerde 472 günüm kaldı
modemi vermedim.
bana önce iademi yapsınlar.
1000 tl sini modemden düşsünler.
-
bu dilekçeyi nasıl gönderdin online mi?? faks mı??
-
İptal işlemi yaptıysanız mesaj geliyor sanırım iptal etmeyip türknete geçiş yapanlara gelmedi mesaj tabi bu durum Fiber olanlar için geçerli
Biz iptal Edip Türknete başvurmuştuk Türknet modem ve gpon getirmiş arkadaşta Cihazları KArgoyla iadeye göndermiş
Daha önceki Cihazlar TTnete Ait olsada SAnırım Son geçişte Comnete Devrettiğinden onlarda TTnete İade edicek
-
İşCep uygulaması üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Benim ödeme 2024 tarihi öncesinden olduğu için bana MT form gönderdi, formu doldurup kendisine eposta attım.
evet fiber ve turknete geçiş yaptım.
Hatta elimde kanıt olsun diye türknete modem ile ilgili
sistem üzerinden modem iadesi hakkından soru sordum.
cevap vermediler.
birde ne buldum arkadaşlar,
ben sözlemeyi atmamış saklamamışım.
-
Benim 350 gün var. Bir ay önce TT'dan geçiş yapmıştım. Adamlar son gün bile üye alımına devam ettiler. Arkadaşlar THH'ne başvurmuşlar ama THH para iadesi kararı verse de onlar iade edecek mi zannetmiyorum bence imkansıza yakın bir ihtimal. Kart harcama itirazı daha çok işe yarayabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
THH kararına 2 hafta içinde sadece itiraz edebilirler. Aksi takdirde, icra yolu ile ödemek zorundalar. İcraya gidilirse, karşı tarafa icra masrafları da eklenmiş olacak.
Ben sadece tahmin yürütüyorum hocam. Tüketici hakem heyetine başvurmak için önce bir dayanak olması lazım. Adamlar ücret iadesi yapacağız dediler bunun için bir süre vermediler. Normalde deseler ki 2 hafta içinde vereceğiz 2 hafta içinde ödenmezse hakem heyetine başvurmak için sebep oluşur. Mevzuatta ücret iadesi için muhakkak bir süre vardır ben bilmiyorum.
Adamlar son ana kadar kampanyalarla fiyatları bayağı düşürdüler alabildiğimiz üye kâr dediler gidebilecekleri son güne kadar gittiler. Tabiri caizse son vurgunu yapıp gittiler. Ben o yüzden ücret iadesi yapacaklarını ya da hakem heyeti kararlarına uyacaklarını zannetmiyorum ama kart harcama itirazı daha çok işe yarar gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben tam tutar iadesini banka kanalı ile aldım. Umarım sizinde olumlu sonuçlanır
Hangi banka hocam
-
Işbank
quote:
Orijinalden alıntı: Triac3Işbank
Elinde bankadan gelen herhangi bir doküman falan var mı? Bilgelerini gizleyerek paylaşabilir misin? Bizde kendi bankamız ile paylaşalım.
-
Bir döküman yok şuan için sadece sms ile bildirimde bulundular
Gelen para nereden gelmiş gözüküyor. Comnet tarafından yatırılan bir para gibi mi gözükmekte, uygulamada veya ekstrede nasıl bir ibare var.
-
O kart numarası değişti. Kartta gözükmesi yarını bulabilir diyor müşteri temsilcisi umarım.
Anladım. Bilgi gelince paylaşabilirsen eğer çok sevinirim.
-
hsbc kredi kartı ile ödeme yapmıştım habersiz yapılan işlem için harcama itirazı alabiliriz diyorlar. Harcama itirazı yapan arkadaşlardan böyle bir durumla karşılaşan oldu mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X