Şimdi Ara

Comnet, Microsoft sunucularından banlanmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan kullandığım 212.68.60.215 ip numarası öyle görünüyor ki microsoft tarafından banlanmış durumda. Bu ip ile microsoft.com'dan windows 11 iso'su indirmeye çalıştığınız alınan mesaj şu şekilde.

Başka bir microsoft iso'su listeleme yerinden deniyorum ordan da aynı mesaj geldi.

Bunu da mı başardın comnet gerçekten seni tebrik etmek gerekir. Gün dolunca çıkma zamanı geldi.

• Farklı bir dns yada vpn mi kullanıyorsunuz. Hem windows 10 hemde 11 sorunsuz indirilebiliyor bu hatayı almadım. Güncel ISO arıyorsanız RG Adguard'dan da indirebilirsiniz.

https://www.ip2proxy.com/

Bu siteden IP nizde VPN yada proxy olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Ama IP ile alakalı değil gibi durum. Başka bir tarayıcı ile deneyin (edge ve mozilla firefox tavsiyemdir) yada modemdeki bağlantınızı yenileyip farklı bir ip ye geçiş yapıp deneyin.

• Suanda genel sorun var net calismiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banlanma olduğunu sanmıyorum çünkü bende indiremiyorum uzun bir süredir. VPN açarak indiriyorum. Lokasyon bazlı engel yemiş olabiliriz.

Edit: TT kullanıyorum.

Edit2: İş yerimde indirilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 11 Ekim 2024; 14:31:42 >
  • Comnet, Microsoft sunucularından banlanmış.

millnicom kullanıyorum bende sorun çıkmadı.

bu arada sırf bu yüzden comnet'i bırakıp millenicom'a geçtim.

• 24 saatten fazla internete girmedim. indirme sorunları tt'de de vardı. dns sorunu gibi geldi bana. yasaklamalar ile internetin a... Comnet, Microsoft sunucularından banlanmış. 

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Microsoft hem TT'den hat kiralayıp hem de TT IP'lerini engellerse Microsoft'un başına Turkcell'den biri geçmiş demektir. Çünkü o başarı bir tek Turkcell'e ait, herkese nasip olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.