Şimdi Ara

Comnet Servis Ücreti Saçmalığı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Comnet'e geçtim yaklaşık 1 - 2 yıldır kullanıyorum sorun çıkmasın diye tesisatı komple cat6 kablo çektim aylardır sorunsuz hizmet alıyor iken 2 gündür evimde internet yok

gel gör ki arıza kaydı bırakayım çözsünler dedim demez olaydım uygulamaya girdim teknik servis ücreti ( 1 kereliğe mahsus ) adı altında 500 lira soyguna başlamışlar

sen zaten hizmet veriyorsan arızayıda çözmen gerekir ve ben bu arızaların bilerek yapıldığını tahmin ediyorum aylardır sorunsuz iken birden bire arıza kaydının bırakılması ücretli olması , internetin kesilmesi hepside denk gelemez herhalde.

Şaka gibi isteyen istediği şekilde ülkede at koşturuyor.

• Sorununuzun çözümü için teknik servis hizmeti vereceğiz; ev içi tesisatı içi yani evi içten kontrol edeceğiz.

Peki hocam bu içten gelen kontrol cepten ne kadar giderir ; tahribi yani.

499 TL yahni; 499.

Bak bak; hareketlere cevaplara bak; 499 TL imiş.

Büyük sezsizlik ! ? ( Kişke 300 diseydim; 499 dedik 300'den de olduk.)

Kapat destek kaydımı; ben kendi kendime destek kaydı açarım. 499 TL' yi de kendime veririm. Yazık vallahi.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Valla ne saçmalıktır anlamadım arıza kaydı bırakmaya ücret istiyolar şaka gibi adalet olsa bu şekilde yapamazlar.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Önce arızanın kaynağının ne olduğunu tespit et; sonra kullanıcı kaynaklı ise servis ücretini al. Bu da yeni moda oldu.Comnet Servis Ücreti Saçmalığı ? 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Aynen arızayı belirlemek için kayıt açmaya çalışıyorum ve eminim arıza %100 hat değerleriyle oynanması sıfırdan cat6 tesisat çekmişim modemi üst düzey almışım aylardır sorunsuz kullanırken çat internet gidiyor 2 gündür net yok evde bu kadar rezalet bi firma olamaz.

• tt iyi yoluyor, comnetin umurunda olmaz çünkü aboneye yansıtıyor.

• Referans kodunuzu kendi konunuzda paylaşın arkadaşlar; diğer konuları kirletmeyin.

Misal; bedavacı bu arkadaşımız gibi. 40 TL nelere kadir. Comnet Servis Ücreti Saçmalığı ? 

Güçlü-Kompüter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.