Buraya sorunsuz erişebiliyorum, üniversitelere hala ulaşamıyorum. Speedtestte düzelmiş galiba |
SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (12. sayfa)
-
-
Akşamları geceleri internet aşırı yavaşlıyor şuan yok denilecek kadar yavaş resmen.. -
Valla comnette böyle saçma salak sorunlar varsa abone filan olunmaz bu firmaya !!!!
-
üniversitelere hala giriş yapılmıyor speed test server hala bulmuyor. Hadi bunlarla işim yoktu sanal gözlüğüme uygulama indirmek için vpn kullanıyorum. Pc me vpn kurmak zorunda kalıyorum. Şimdi biz internet mi kullanıyoruz. Ne kullanıyoruz. Başkenet üniverstesine kablo çekip ethernet kursam daha iyi ya dünyaya açılamadıktan sonra ne anladım ben. Ben internet istiyorum ethernet değil. Biraz abartım bu aptal ethernetin başka açıklaması yok.
-
Hocam başka konuda yazmistim, 212 ip daha temiz gibi. Yani %50 şansınız var. 188 ip ile başlıyorsa eğer ftth'de iseniz ont ve routerı kapatıp açın, 212li ip gelsin, duzelebilir. Burda kullanan bazı arkadaşlara yazdım, kimisi düzeldi, kimisi düzelmedi dedi. Ama tek bildiğim, 188 ip'e bağlı olanlarda speedtest sunucusu hatası, İstanbul, Ankara üniversitesi sitelerine girememe problemi var. 212 ip'de speedtest bekletme yapmadan, speedtest yapılabiliyor.
-
Arkadaşın ip statik; sabit yahni oynak değil.
-
Comnet, geoipa uzerinden banlı ipleri ucuz diye alıyor, arkadaş, muhtemelen banlı ip'e para veriyor static ip alırsın da comnet'ten de almazsın, port açılacaksa orası ayrı tabi
-
Vatandaş koda hasret; kodsuzluk almış başını gidiyor. Ah biri kodunu versede; şu sıcak bunaltıcı havada bizi malinen ferahlatsa diyordu zaten.
Sizi de bu vatandaş odaklı seri kodverenliğinizden dolayı takdir ve tebrik ediyorum.
-
NPC gibi her yere yazmış, konular komple comnet olunca, veri merkezleri patladı sandım aq
-
-
Şöyle bir sorun var benim ip sabit değiştirmek istediğimde para istiyorlar
-
Port açılmayacaksa, static bence gereksiz, saçma sapan ip ban yemekte ayrı bir mesele. Hocam merakimdan soruyorum yanlış anlamayın, Comnet ve diğer bir çok iss geoipa'dan ip kiralar, fakat comnet'in kiraladığı ip'lerin bir çoğu banlı ip, geoipa'da ucuza satiyor bunları. Neden para veriyorsunuz?
-
İnternet tekrardan kesilmiş, vatana millete hayırlı olsun. -
Bende sabahtan beri 5 dakika varsa 5 dakika yok -
Ne kadar?
-
gençler ekmek parası çaktırmayın devam 😂
-
Genel ariza kaydinda Bu aksam itibariyle yoktu gece 23:16 da gelecek yaziyordu. Simdide yarin 12:00 de gelecek yaziyor -
Hayda geçe gelsin abi çalışıyoruz biz ya
-
yazliktayim simdide hem internet yok hem elektrik yok. Elektrikte 09:00/17:00 gelecek yaziyor. Ulan merkeze yakin oldugu halde sanki kus ucmaz kervan gecmez yerde yasiyoruz da bi internet yok bi elektrik yok sabah 9 dan aksam 5 e kadar elektrik olmamasi nedir lan. Ilginc bir ülke evde calisan olsa ayvayi yedi. Surekli de oldugu icin insanin isten kovulmasina sebep
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X