Gün saymaya başladım ben. Var olan stabil interneti bozdular. İlk bağlattığım gibi çalışmıyor artık. Üniversitelere ve speed test düzgün çalışmıyor. quest için oyun indirmek için vpn kullanmak zorunda kaldım. Yalan 1 gbit internet gibi diycem ama indirmeyi 60mb indiriyor ama hiç 100mb indiremiyorum. Hiç denk gelmiyor. TTnet umarım daha iyidir. En azından kesilme sitresi yaşamam diye düşünüyorum. Orada yaşarsak zaten vay halimize, Bende arıza bırakmamışlar kesilecek diye duyurularda yok. İnşallah akşam kesilirse kesilsin de gün içinde sinir strese girmeyim. |
SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (13. sayfa)
-
-
Haber vermiyorlar zaten dün internete kesilince kayit actim sonra onlar cevap olarak yazdi. Ariza vs diye iste dun acilma saati geldi acilmadi bugune ertelendi bugunde simdi baktim 23:19 yaziyor Allah belasını versin bunlarin 2 gundur internet yok.
Türk Telekom da sorun yasamazsin ayni alt yapi ama ttnet kendi musterilerine sorun yaratmiyor. Interneti isle alakali kullanan ttnet secmeli araci firmalarin hic birini kullanmasin digerleride ayni yani gibirnet poyraznet vs de bu comnet tarzinda sorunlu
Ekleme: bu gece oldu yine internet gelmedi sistemde ise yarina gün gelmis bu sorun comnet degilde evet bolgede kimsede yok turk Telekom da tam bir rezil firma ulan 3 gündür ne yapiyon uzaya mi ciyorlar sanki. Parayi aninda almayi biliyor cakallar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 10 Haziran 2024; 23:35:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuanda serverdan yedek alıyorum kesilip duruyor patlatacak comnet beni
-
Suan 4/5 gun oldu yazliktayim halen internet yok turkcell kullandigimdan internet pakette pahali, aldim yine ama 2 hattimda paycell isime yaradigindan turkcell kullaniyorum. Baska operatörlerde youtube sinirsiz netflix bilmemne bir suru sey var turkcell de youtube sınırsız diye birsey olmadigindan kötü oldu. Kac yuz lira verdim internet paketlerine hala da veriyorum. Internet kac gündür veremiyorlar zarar. Bir suru uyeliklerim var bosa gidiyor zarar. Bi interneti yapmaktan acizler yaziklar olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suan sorun yasayan var mi? Yine gitti internet benden kaynakli mi yoksa genel mi ? Kabak tadi verdi artik!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gece saatlerinde bolca paket kaybı vardı.
-
Valla bilmiyorum gece gitti 1 saat gelmedi.
Son zamanlarda cok sık oluyor gece kesilmeleri
Bende bu hafta anlık internet kesinti oldu sadece bu hafta oda gıcık. Dosya yedekliyordum bir anda kesilip keslip durdurdu kesilince akıllı ev uyarı veriyor ordan anlıyorum. Dosya transferide hata verip durdu
-
Arkadaşlar girilemeyen siteler için, desteğe boşuna yazmayın. Firmaya ihtar yollayın avukatınız aracılığı ile. Avukatınız yoksa, nasıl ihtarname yollanır var internette bilgisi.
Giremediğiz siteleri sıralayın, eksik veya kusurlu hizmet alıyorsanız bunları belirtin. Eğer ihtarnamenizi de kaale almıyorlarsa o zaman dava açıp paranızı geri alabilirsiniz.
Hakların tüketiciden yana olduğunu unutmayın. Bunları yapabilmek biraz zaman alır ama uğraştığınıza değer emin olun.
Ülkemizde hukuksuzluktan bahsedilse de o kadar da değil, firmayı dava edin mutlaka kazanırsınız merak etmeyin. Tüm masrafları da comnete ödetirsiniz. Kalan günlerin ücretini de geri alırsınız.
Ben halen comnetdeyim bu arada. giremediğim bazı siteleri düzeltmişler sanırım dijital.gib.gov.tr gibi. yine bazı üniversite sitelerine girilemiyordu, o sitelerle pek işim yoktu ama onları da düzeltmişler.
haklarınızı bilin, hepinize iyi günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 13 Haziran 2024; 14:26:3 > -
Paket kaybı başladı yine...
-
sevgili kullanıcılar kusura bakmayın ancak ben ne zaman bu foruma girsem sürekli comnet ile ilgili bir yakınma bir şikayet görüyorum. size bunu sormak istiyorum neden comnet mesela? bu kadar sorunlu bir iss’yi kullanmayı neden tercih ediyorsunuz unutmayın siz onlara değil onlar size muhtaç yol verin gitsin. 100 200 lira daha fazla verip daha iyi bir iss kullanın. sonuçta internet işi bir zevk bu adamlar sizin zevkinizi baltalıyor. bu konuları görüp hala comnet kullanan varsa aklından şüphe ederim.
hocam komsularda pek kullanan oldugunu sanmıyorum.bazen bakıyorum türk telekom fln çalışma yapıyor mu yada comnet ten status kısmına bakıyorum anlık sorun mu var diye ama çıkmıyor.bundan önce türknet kullanıyordum pek memnun değildim hızdan ilk baslarda comnette sorun yoktu ama son 1-2 aydır çok sık kesilip geliyor.modemle ilgili belki de çok ses çıkıyor modemden.kesinti olunca bakıyorum modem ışıkları açık sorun yok ama kapatıp acıyorum geliyor fakat en son gecen gün yazdığımda kapatıp actım ışıklar yine yanıyordu ama internet yine yoktu 🤷♂️
kardeşim servis isteginde bulunmuş ama dönen eden yok
-
1 haftadır ComNetliyim. 100mbps fiber kullanıyorum. Hiç kopma olmadı. Şuan yurtdışı çıkışları da iyi çalışıyor gibi ama futbol sezonu olmadığı için de olabilir. Ligler başlayınca anlayacağız.
-
beIN yayınları izlenemiyor bildiğim kadarıyla. Comnet aynı zamanda bir veri merkezi olduğu için, beIN tarafından tüm ipleri engellenmiş.
Diğer girilemeyen sitelerin sebebi de bu yüzden yüksek ihtimalle.
gib gov tr bugün de yine girmiyor. Dün düzelmişti sanki. Bu bir böyle bir öyle, artık kabak tadı vermeye başladın comnet.
Benim 200 günüm var daha ama, böyle devam edersen, davalık oluruz
-
data center üzerinden internet verdiği için vpn gibi engelliyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X