Ben beIN ile görüştüm mail yolu ile. Onlarda, bu ipler üzerinden beIN yayınlarını stream ettikleri için yasakladıkları tarzında bir cevap vermişlerdi. Comnet bir hosting olduğu için, sanırım yurtdışından birileri comnet üzerinden host kiralayıp, bu ipler üzerinden kaçak maç yayın verdikleri için, böyle bir engelleme söz konusu. Comnet ile de görüştüm. Israrla IP adreslerinin engellenmemesi konusunda defalarca iletişime geçildiğini, ama beIN ın bunu hiç umursamadığı cevabını verdiler. Dediğiniz gibi beIN de haklı, comnetde. Olan kullanıcıya oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 14 Haziran 2024; 16:45:51 > |
SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (14. sayfa)
-
-
Şuan gib'e giriyorum giriyor hocam. dijital gibe de girdi. 1 haftadır da özellikle kontrol ediyorum yurt dışı çıkışı sorunsuz ama dediğimiz gibi lig başlayınca işler değişebilir. Şuan hiç sorun yaşamadım paket kaybı da olmadı hız düşüklüğü de ki Linux uydu alıcısı kullanıyorum uydu yayınından ziyade tamamen yurt dışı çıkışlı serverlele işi. Hiç sorun olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin2 -- 14 Haziran 2024; 17:0:37 > -
Benim dns de problem varmış sanırım google dns e geçtim düzeldi sorun. ama mesela okan üniversitesi, giremediğim bir site. dns değişsemde giremiyorum. siz de dener misiniz?
-
Evet hocam denedim Okan'a girmedi. Mobil veriden denedim girdi. Comnet kaynaklı yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin2 -- 14 Haziran 2024; 17:3:44 > -
Yayını yapanın bilgileri sallamasyon olduğu ve ipyi kiralayan yurtdışında olduğu için bilgileri paylaşsalar da sonuç alınamıyor.
Aslında sorun korsan yayıncılık da değil. İp adresleri ddos saldırıları sebebiyle yasaklanıyor. Comnet ipleri kendi mi veriyor yoksa comnetin de kiraladığı daha büyük şirket aynı ipleri kime verdiğine dikkat etmeden dağıtıyor bilemem ama durduk yere ip adresleri kara listeye girmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 14 Haziran 2024; 20:12:59 > -
20 tane iptv kullanıyorum hepsi sağda solda free olarak paylaşılanlar kullanıcılar tarafından
Superonline fiber kullanıyorum
elimdeki 20 taned iptv den 10 u Superonline ile açılmıyor
Comnet tr vps ya wireguard vpn kurup ile girebiliyorum
Veya mesela Adguard vpn ile girmediklerime Superonline veya comnet vps ile giriyorum
Bein için bir şey diyemem
Superonline sansürlerinden engellerinden bıktım
Birkaç aya sözleşme bitiyor muhtemelen ttnet veya türknet veya comnet e geçeceğim ama ufak bi araştırma ile ttnet pahalı comnet e geçeceğim dedim saçma sapan kurulum ve aktivasyon ücreti vs ayrı ayrı ücret çıkardı
Türknet ise 49 MB kadar 400 TL diyor
Superonline da 200 TL + 100 TL de vds ödüyordum
Haliyle 400 TL ye türknet önceliğim bakalım ama asıl önceliğim sansürün engelin olmaması yorumlarınızı merak ediyorum araştırmaya başladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 15 Haziran 2024; 2:38:23 > -
comnet kullanıyorum, 1 ay öncesine kadar bein connect den sorunsuz izlerim maçları, todtv den de izleniyor mu (comnet) -
Yaa sorun todtv de bein i acmiyordu yine idare ediliyordu sunu farkettim netflix te film izliyordum yarim kaldi aksam devam edeyim dedim la film yok kac saat aradim yok sonra wifi yerine sebekeden girip baktim film cikti mobil veriden izleyecek halim yok. Ornek godzilla nin yeni filmi suan cikmiyor vpn kurup tabletten izliyorum tv den izlemek varken. Sonra baska (kendi yolumda) diye turk filmi sebekeden girince cikiyor comnetten girince o da daha yayinlanmadi bana hatirlat bu tonu cikiyor
banka 3d leri zaten gelmiyor mobil veriyi aciyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 15 Haziran 2024; 22:50:30 > -
-
Comnet ankarada yine çöktü, btk dilekçe oluşturacağım. Benim oluşturacağım detaylı kanıtlarla ile sağlam ceza yiyecek. Parasını ödeyip beni zor durumda bırakıyorsa bende firmayı zor durumda bırakırım o zaman... -
Yıllık ödedik ben artık gün sayıyorum başka iss gecegim. Gerek yok bu kadar soruna
-
Ben Btk'ya şikayette bulundum
-
btk ile sorun çözülmez belki ama biraz daha öz verili çalışırlar.
-
Ziraat Mobil, Bankkart Mobil ve Nays'a girilmiyor bende de. -
aman hocam iptal etmesinler internetinizi sonra
-
Vallahi edebilirler Beklemiyor değilim
-
Btk'ya şikayet ettim Telekom'u seçerek Onlardan mesaj geliyor Belki bişey çıkar :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X