Şimdi Ara

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
19
Favori
33.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hangi okullar mesela Biz de deneyelim

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

İstanbul üniversitesi

Başkent üniversitesi

Okan üniversitesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U. kullanıcısına yanıt

Üçü de sorunsuz açıldı bende Dns ile mi bir sıkıntı var acaba

Modemi kapatıp açıyorum, gizli sekmeden deniyorum ama nafile. Wifiyı kapattığım anda açılıyorlar lakin commet üstünden erişemiyorum. Destek kayıtlarına dönmüyorlar dendiği için destek kaydı da açmadım.

• U. kullanıcısına yanıt

Alakası yok Kaydını aç Bu sitelere ulaşamıyorum de baksınlar ama sana tavsiyem yapabilirsen bi dns değiştirmeyi dene

bende giremiyordum bu adreslere dns değiştirdim giriyor şimdi. quad dns girin siteler açılyor.

Quad DNS

9.9.9.9

149.112.112.112

• U. kullanıcısına yanıt

İstanbul Üniversitesi web sitesine ben de erişim sağlayamıyorum. Quad9 dahil farklı dnsler denedim işe yaramadı.

• U. kullanıcısına yanıt

Bende açılmıyor üstelik sabit ip var.

• Gençlik benim internetim hala yok yazdım ama sorun sizde diyor pazar gününden beridir yok internet....
    istersen para ver baktırayım vermezsen de kapatırım diye tehdit ediyor d.d.d.
    SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ

• 2 gün öncede topu türk telekoma atmışlardı madem sorun türk telekomda siz bildirin sorunu....

Arıza bilgileri Türk Telekom tarafından sağlanmakta olup, iletilen süreler tahmnidir, arızanun durumuna göre daha uzun veya daha kısa sürebilmektedir, alt yapı sorunlarına Türk Telekom ekipleri müdahale etmektedir. Arızanız çözümlendiğinde hizmetinizi kullanmaya devam edebilirsiniz 30/05/2024 22:44

• Oğuz51515151 O kullanıcısına yanıt

Telekom kaynaklı arıza varsa; referans numarası versinler size o zaman.

Sizde şu linkten sorgulama yaparak arıza durumu hakkında bilgi edinmiş olursunuz.

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİkurumsalohm.turktelekom.com.tr
    Türk Telekom Online Hizmet Merkezi - İşlemler
    https://kurumsalohm.turktelekom.com.tr/guest.jsp?page=guestArizaSorgula
  • Sorun hala tam anlamıyla çözülmüş değil, dediğiniz gibi istanbul üniversitesinin sayfasına ulaşamıyorum.

• 5 yıllık Turk.net kullanıcısıyken (elim kırılsaydı da geçmeseydim) yıllık ucuza geliyor diye Comnet'e geçtim. İlk 2 ay çok iyiydi ama 3. aydan itibaren her ne yaptılar bilmiyorum ama hızım kesinlikle 35 mbit'i geçmiyor. Normal şartlarda VDSL 75 mbit hızım vardı zaten geçiş yaptığımda bu hızı Comnet'ten de aldım. Sorunu müşteri hizmetlerine yazdığımda hız sınırlamalarının bulunmadığını santralden, binadan, kablolardan kaynaklandığını iddia ediyorlar. Farklı modem denedim, farklı kablolar denedim söyledikleri her şeyi yaptım ama sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını iddia ediyorlar. Buna kesinlikle ve kesinlikle inanmıyorum. YouTube'da 4K bir video açınca internet kesiliyor ve bir daha resetleyene kadar internet bağlanmıyor. Bu lanet olası firmadan paramı alıp cayabilir miyim? Bilgisi olan var mı?

• Valla çağırdım türk telekomu baksınlar bakalım.

• AsiRuhi A kullanıcısına yanıt

bende de aynı geçen günlerde dgn e erişilemiyordu düzeldi. şimdi bu üniversite sayfalarına erişilmiyor. comnetin keyfi sebeplerinden biridir kesin. çok saçma bi müşteri hizmetleri var.

• efekcr kullanıcısına yanıt

Şikayet varsına yazın, şikayet yazınca aboneliğinizi iptal ediyorlar. Sonrasında kredi kartı ile paket satın aldıysanız ödeme itirazında bulunun. Bankaya hizmet alamadığınızı ve parayı geri istediğinizi bildirin, 3 ay sonrasında banka paranızı verir. Banka kartı ile aldıysanız geçmiş olsun, paranızın %kaçını alabilirsiniz bilemiyorum.

• Istanbul avcılar net gitti yine.

• İstanbul üsküdar 1 hafta sonra yine gitti her hafta istisnasız internet kesiliyor.

• girilemeyen başka bir adres. comnet den girilemiyor.

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİdijital.gib.gov.tr
    Dijital Vergi Dairesi
    https://dijital.gib.gov.tr
  • aslında bu girilemeyen siteler yüzünden comnete dava açılabilir. bunları sözleşmede belirtmemişler. şu şu sitelere giremiyorum, vergimi ödemek için giremiyorum tarzında bir dava açıldığı zaman, kalan ücret söke söke alınır bunlardan aslında. ama işte bununla uğraşmak için zaman lazım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.