Geçmiş olsun Istanbul avcılar civarı internet gitti. |
SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (10. sayfa)
-
-
-
Arada bir bir kaç saat gitmesine kimse bir şey demez ama yani 5 gündür yok ....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turknete Başvuru yaptım herşeyim tamam geçiş için karşıya başvuruyorlar karşı taraf ret veriyor. daha 5 günüm olmasına rağmen ve attığım destek taleplerine bir tane bile cevap vermezken adamlar geçiş talebinde bunundu diye internetimizi kapatma işleminde hiç gecikmiyorlar.
Madem üyeliğimi kapatırken bu kadar hızlı olabiliyordunuz zahmet edip bir cevap yazsaydınız belki operatör değiştirmiyecektim ayrıca çok saçma ve kinci bir firma bir yerde hakkında kötü yorum yapınca da hemen üyeliğinizi iptal ediyorlar adamlar marka bile oluşturmamış şikayet varda şikayet yemeyelim diye :D
-
Rezillik ya gerçekten halbuki herkes baya iyi derdi anlatırdı.Bukadarmi düştüler. 5 gündür internet verilmezmi yuh artık.
Bu gün whatsapp garip çalışıyor. Speed test server bulma sorunu devam ediyor.
-
Kim çöktü; X firması mı çöktü; X firması aboneye mi çöktü?
-
Saldırıları takip etmedim. Comnet bildirdim çözerler herhalde böyle kalmaz. TTnet sorun yok.
-
Maalesef beyefendi, 14 gün içinde iptal etme hakkınız doldu. Saat 00.01 itibariyle 15.gune girdiniz ve paranızın üstüne yattık. Saygılarımızla, comnet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61E52F41F -- 30 Mayıs 2024; 15:35:59 >
Ne aptal bir internet bu comnet ya speed test bu güne kadar server bulma sorunu hiç bir iss yaşamadım. Web site panllerine girme sorunu yaşamadım. Yapay zeka bile daha akıllı. Garip garip saçma saçma uyduruk uyduruk sorunlarla karşılaşıyoruz. İşi güçü bırakıp bir de böyle bir sorun var çözün diyoruz başka site deneyin diyorlar. He ttnet çalışan web sitelerimi de başka siteler yapayım dimi, Bende olmadı da ama bankaya erişemiyoruz şuna erişemiyoruz onlarda bankalarını değiştirsin dimi. Saçma sapan çözümler. Çözün işte işiniz ne ben mi gelip işi gücü bırakıp çözeyim. Zaten bilgilerimi kaptırmışlar. İnternete düşürmüşler şimdi de böyle şeyler
-
Arkadaşlar 5 gündür sürekli kopma oluyor, ping fırlıyor. Hız 1 mbite düşüyor. Peşin ödeyip aldım 2 ay kullandım başka firmaya geçsek ücret iadesi alabiliyormuyuz ne leş firma bu comnet
Sözleşmede
10.1.3 Abone’nin iptal talebi iletildikten sonra hat/hizmet aynı gün içerisinde Comnet tarafından iptal edilir. Abone’nin varsa
kalan günleri aboneye iade edilmez.
10.1.4 Farklı bir İnternet Servis Sağlayıcısından abone için geçiş başvurusu (churn) geldiğinde, geçiş için uygun görülmesi
halinde başvuru onaylanır ve hizmeti aynı gün içerisinde sonlandırılır. Varsa kalan günler iade edilmez.
-
-
Valla ref için sabah akşam bunları övenlere zerre acımıyorum. Hiçbir şeyden haberi olmadan bu firmayı kullananlara yazık.
Bu konudakileri okuduğumda anılarım geldi aklıma..2 sene önce internetkutusu isimli firmayı kullanıyodum o dönemin en iyi fiyat performans iss idi kendileri..Türknetin yaptığı zam sonrası herkes internetkutusuna dolmuştu..ozaman duyduğuma göre günlük 500-600 abone geliyodu internet kutusuna...Firmanın ilk sahibi ve ekibi muazzam çalışıyodu gece 3 te whatsapp a yaz yine cevap veriyodular..aşırı müşteri memnuniyetli çalışan bir firmaydı artık nazar değmesin diye kimseye önermiyorduk nerdeyse....Birgün akşam net 1 mbite düştü ping 300 lere çıktı ne oluyo dedik filan firmanın yöneticisi şeffaf biriydi telegram grubunda ddos saldırısı altında olduklarına dair video paylaştı...Türktelekomdan ddos koruma satın aldılar 1 gün sonra.Ama oda ne yetmedi yine 10 gün boyunca gece gündüz net rezillik içinde ne youtube giriyo ne whatsapa giriyo filan kim ddos atıyorsa türktelekomun koruma paketini bile aşmıştı...10 gün netsizlikten dolayı millet hızlıca başka iss ye geçiş yaptı yada iptal ettirdi aboneliğini....sonra sahibi firmayı başkasına devretti...demem oki her yılın bir fiyat performans firmasına bu ddos saldırısı yapılıyo gibi...artık bu saldırı kimin işine geliyosa onlar yapıyo bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1 gbit internet oldu 50mbit, Abi çok yavaş ben comnet günü dolunca bir daha fırsat vermeyeceğim. Çok verimsiz. Bana lazım olduğunda internet yoksa, Lazım olduğunda sn 5mb indiriyorsam ben niye 1 gbit parası ödüyorum. Gerek yok valla...
-
Hocam internet geldi mi sizde ?
Maalesef bende gelmedi hala
Bana geldi. Ama bir garip. Tplink cpe710 test ettim bu gün. Speed test te sonuçlar iyi ama gerçek kullanımda çok yavaş. İşin kötü kısmı ben wifi de bile 1 gbit düşük ping alıyorum. Kabloluda zaten sorun yok. Hatta evimin dışında 1 km alanda 650mbit ile 500 arası alıyorum. Böyle bir sistemim var. Adamlar diyor sorun sizde tilt oluyorum. İşi güçü bırakıp bu sorunları comnet gelip ben mi çözeyim. Cpe710 beklentimin çok üstünde çıktı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
Serhan SukuroglutiktokYaklasık 1 km alana 350 mbit ile 650mbit arası wifi verebiliyorum. #internet #internetstabil #internethizlandirma #internethızı #speedtest #speedtestchallenge #internetlove #tplink #tplinkcpe710 #comnet #ttnet #türktelekom #türktelekompişmanlıktır #turknet #gigafiber #fiber #fiberartist #fiberart #fiberoptics #gpon #hiztesti #hıztesti #kablonet #superonline #vadafone #pchızlandırma #bilgisayar #pc #disney #disneyplus #samsung #samsunggalaxy #samsungs24ultra #samsungs23ultra #samsungtab #wifi #wifirepeater #router #routerunninghttps://www.tiktok.com/@seranyayinda/video/7375236443209223429?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7287868708252501510
-
Bende internet 3 gündür normal şekilde var ama comnet üzerinden edu.tr uzantılı pek çok üniversitenin sitesine giremiyorum. Benzer sorun yaşayan var mı? Günlük olarak modemi kapattım açtım, wan bağlantısını kapadım açtım (yani ip değiştirdim) ancak sorun düzelmiyor.
-
Çok kurumsal çalışıyorlar. tüketici hakem heyetine verdim ve hizmet veremedikleri için mahkemeyi kazandım. şimdi mahkeme karatını destekten ilettim. üyeliğimi sildilet gruplardan engellediler. heryerden ban koyyorlar sanki ben tahsilat yapmayacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X