Şimdi Ara

COMNET ÜLKE GENELİ ÇÖKTÜ (Güncellendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
8
Favori
16.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üç ay kadar önce geçtim, bir sorun yoktu, bugün sabahtan beri internet yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzelme yok evet comnet de problem var, bazı datacenterlara erişim yok örneğin dgn falan bloklamış galiba comneti.

tam tersi, dng e mail attım. tarafımızdan engelleme yok, comnet engellemiş deniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 28 Mayıs 2024; 12:30:18 >
  • speedman kullanıcısına yanıt

Spoof ip attack olduğunu hala soylemediler mi? Bu arada, netinternetteki arkadaşlar sorunun çözüldüğünü söyledi, comnet ile beraber netinrnette spoof ip yemiş. Bir kaç firma daha olduğunu söylemişlerdi, onlarda durum nasıl bilmiyorum ama comnet'in network ekipleri arka planda çalışıyor mu çalışmıyor mu, ne zaman düzelecek en azından bunun hakkında bilgi vermeleri gerekirdi, size, b.k kadar deger bile vermiyorlar.

• Paza günü saat 13 14 ten beridir internet yok bende hiç gelmedi pon işığı yanıp sönüyor sadece.

• açtığım destek taleplerini kapatıyor comnet, cevap vermeden üstelik. ya ciddi bir sorunları var teknik olarak, yada bu firma batacak bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 28 Mayıs 2024; 15:50:41 >
  • zamanın da comnet referans kodu sayfasına bu veri sızıntı zamanı 1 ay yazdım yapmayın etmeyın diye

herkes dalga geçti benle şimdi onlar ağlıyor ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki geldi sonunda ...

• Dün akşam 22:00 da eve geldiğimde sorunsuz tüm sitelere erişebiliyordum. Darısı sizlerin başına.

• comnet kullananlar bu adrese girebiliyor mu acaba merak ettim.

https://www.dgnteknoloji.com

• Oğuz51515151 O kullanıcısına yanıt

Nerde oturuyorsunuz

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Fatih

• crawlers kullanıcısına yanıt

Hayır

• Benim internet gelmiş

• crawlers kullanıcısına yanıt

İnternet geldi ama dgn ye bende giriş yapamıyorum

• Ben şu anda her siteye erişebiliyorum dün akşamdan beri gayet stabil her şeye giriyor,çok nadir kopuyor ama düzeldi diyebilirim gayet iyi

• Dün internet aboneliğim açıldı. Yıllık 100 mbps paket satın aldım. Modem arayüzünde ulaşılabilir hız indirme için 75 Mbps yükleme için 11 mbs görünüyor. Hattıma tanımlanan hız ise indirme için 65 mbps yükleme için 11 mbps. Buraya kadar sorun yok ancak öğlenden sonra minimum 40 mbps civarında hız alırken dün akşam saat 20:30 itibariyle alabildiğim indirme hızım 2 mbps yükleme hızım ise 2.9 mbps. Şu anda da 11 mbps hız alıyorum. 100 mbps lik paket için bu değerler hiç normal değil. Önceki gün Türk telekomdayken 50 mbps hız tanımlıydı 45-50 mbps arası hız alıyordum. Her şey aynı değişen bir şey olmadı kablolara kimse dokunmadı bile ancak geçiş yaptığıma pişman oldum. Destek talebi oluşturdum kapatmışlar :/

• trhnzs T kullanıcısına yanıt

Genel sorun varmış düzelir büyük ihtimal

• Diridiri06 kullanıcısına yanıt

Bu bilgiyi nerden aldınız ? Firma açıklama mı yaptı ?

• ara ara bağlantı kesilmesi oluyor warp kullanıyorum başka benim gibi kesinti yaşayan oluyor mu

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.