allahtan son 4 günümdü doğum günüm diye de 3 gün vermişler kullanamadığım internete istersen 1 ay ver |
SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (7. sayfa)
-
-
Yine, Yeniden hep çöktükkkkkkkkk!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelemeden gitti Allah belanı versin Comnet!
Allah belanı versin Comnet. Girdiğim güne lanet olsun.
-
şuan sorun yok görünüyor speedtest yaptım warp yüklü stabil sıkıntı yok düzeldi sorun muhtemelen
-
Spoof ip attack comnet datacenter :D bu taynet üzerinden, spoof ip atanlar kim ise adamlar pro. Veri merkezlerini bir vurdu, etkisi 2 gün sürdü, hala da devam ediyor gördüğüm kadarıyla. Spoof ip attack yiyen diğer isslerde de hala sikintilar var.
çok şükür düzeldi nazar değmez inşallah
Arkadaşlar,
Farklı bir servis sağlayıcıda çalışıyorum. Cumartesi gününden beri Comnet ciddi saldırılar alıyor. Bu durum çalıştığım şirketin comnet ile bağlantılarını da olumsuz etkiledi. Keşke Comnet tarafı şeffaf olup müşterileriyle bu durumu paylaşsaydı.
-
Comnete abone olunmaz cunku adamlar abonelerinin internetini kapatiyor.daha ne sikayetler var biz yeri geliyor telekom supeeonline elestiriyoruz ama fersah farsah ondeler hizmet sunuyuyorsun ama kurumsal olmak bambaska
Benim internet hala gelmedi ...
Benimde hala gelmedi off. Evden çalışmam lazım. Dün gün içinde internet gelecek dediler. Tam yalancı firma, diğer firmalar bunu söyleyince geliyor.
Kimsenin düzeldiğini sanmıyorum, bazı sitelere hala erişim yok ve ara ara packet loss zirve yapıyor.
-
Siz bence iş konusu varsa ; yedek internet olarak airfiberi düşünün.
Paket lost razıyım. iyi kötü bir şey yapılıyordu.
Ben bir daha ismini duymadığım bir iss geçmem. Kablonet böyle uzun süreli kesinti olmuyordu olursan müşteriden kaynaklıdır. yedek internet kullanmak saçmalık. Neyse bu yapılanı unutmayacağım
Kesilince mobil kullandığında fatura ağır oluyor ya ondan dedim. Altyapı sağlayıcılarda da taahhüt baskısı var.
Anlamadığım paraya peşin tahsil etmiyorsun; her ay taksit taksit alıyorsun. O zaman taahhütsüzde aynı fiyata verebilirsin. Ben taahhütlü hizmet almak zorundamıyım; tuhaf.
Mobil interneti pc bağladığım an fatura kol gibi olur :-) onu katmiyorum bile, herkesde iyi kötü internet var mı yoksa bendeki gibi hiç mi yok ? Hiç internet olmayincada orjinal programlar açılmıyor. Dün en azından anlık online oluyordu.
Telekom bağlı olduğum sokakta ki dolapta çalışma yapmıştı. Hem internet, hem de telefon hatları karışmıştı; offline olduk. Arıza kaydı açtı firmam; ertesi gün TT ekibi gelip düzeltti. Bende o süre zarfında bekledim. Sizinde beklemekten başka çareniz yok gibi. Sorununuzun en kısa sürede çözümünü temenni ederim.
so+n 108 gün... yenileme yapmayacağım..bu işin suyu çıktı gerçekten.. 400 lira mı türk telekom 500 lira mı ? vericem ttkom kullanıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 28 Mayıs 2024; 11:26:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X