Şimdi Ara

COMNET ÜLKE GENELİ ÇÖKTÜ (Güncellendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
8
Favori
16.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah belasını versin bu comnet denen firmanın. şunlardan bir kurtulabilseydim gerçekten artık bıktırdılar. Evden çalışıyorum ama bunlar yüzünden çalışamıyorum iş yeri ile sorun yaşıyorum. Allah belasını versin umarım yakın zamanda batıp giderlerde bu dandik Allah'ın cezası merdiven altı firmadan kurtuluruz.

• Yine ne oldu yine başka hangi bilgilerimiz gidecek. Hayatımdan hafta sonu yağmurlu diye evde kaldım hafta sonunu benden çaldı. Sabah 8.30 işimin başına geçtim. 9.30 kadar ne çalıtıysam o 1 saat boyunca iş yapamıyorum internet yüzünden akşam ek mesai yapacağım. Günün sonunda hep biz müşteriler mağdur oluyoruz. Bu arada komşumda ttnet var gitmedi hafta sonu ttnet kullananlar sıkıntısız kullandı komşumdan biliyorum. Bu günü bilmiyorum. Ne genel arıza duyurusu var ne başka şey çünkü sorunu onlarda bilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimde turk telekom fiber var. Sitenin guvenlik kamerasina comnet aldim. Dedim cok sorun olmaz herhalde. 3 aydir 2. Kez gidiyor 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nevzat.Yildiz N kullanıcısına yanıt

Senin gpon kirmizi yaniyor kablo arizasi olabilir gpon kolay kolay kirmizi yanmaz

• Dün akşam 19:00 beri önce kopmalar şu anda hiç internet yok. Uygulaması da çöktü açılmıyor. Comnet özgü bir genel arıza var sanırım. Düzelmesini bekleyeceğiz.

• Dün sabahtan beri sürünüyor. Youtube-İnstagram çalışıyor amazon prime ve spotify yok. Bir çok siteye erişim sağlanamıyor. Tuhaf bir sorun var.

TT gibi 400 tl ödesem sorun çıkarırdım ama 200tl ödediğim bir internet için çok fazla maraz çıkaracak bir durum yok. Gün sonuna kadar düzelteceklerini düşünüyorum.

Daha kaliteli hizmet bekleyenler kurumsal firmalara geçebilir. Herşey para çokemel eğrisine göre COMNET ÜLKE GENELİ ÇÖKTÜ (Güncellendi) 

• kdr_ kullanıcısına yanıt

İşte bu yüzden zaten onlarda istediği gibi davranıyor size. Sonuçta hizmet almak için bir para ödüyorsun ve hizmeti alamıyorsun. Bu durumda insanlar böyle davranmakta haklı oluyor.

• kdr_ kullanıcısına yanıt

Ben 500 küsür ödüyorum sanırım. Bu işi parayla kıyaslamamak lazım. Hayatım da sn gitmesin diye youtube premium alıyoruz vsvsvsvs. İndirmeleri daha hızlı yapalım diye 1000 gbit internet alıyoruz. Hep zaman kazanmak için. Hayatımızda böyle saçmalıklarla uğraşacak geçirmek doğru değil. Ben peşin ödediğimiz için ucuz kullanıyoruz. Bir çok firmada peşin ödeyince zaten indirim yapıyorlar. Bu konuda yanlış düşünüyorsunuz. Bu sorun olmasın zam yapsın.

parayla ilgisi varsa... Comnet tamamen tahhütsüz diye kullanıyorum ben. Ben bağlatırken aylık 150 tl fark vardı bir şey değil yani onu da veririm ben. Benim için önemli bir rakam değil. Ama ben taahhütte girmek istemiyorum. İnternet var ama panellerime giremiyorum. Çalışamıyorum o yüzden. Bu yüzden ben sitrese giriyorum. Ne arıza bildirimi var. Ne bir şey. Kafalarına göre fişi çekip takıyorlar gibi geliyor. Verilerimiz internete düşüyor saçma sapan numaralarda spam mesajları gelmeye başladı. Ayda en az bir kez de comnet panelline giriş yapmak için şifre geliyor telefonuma. Yazınca da bizden kaynaklı bir şey deniyorduk. Ucuz diye bir gün banka hesaplarına girerlerse kalırız hepimiz öyle. O yüzden az ödüyorum razı olmak değil. Az ödeyip doğru hizmeti almak önemli. Valla doğru hizmeti veren taahütsüz iss firmalar varsa geçelim. Comnet ile güven sorunum var. Şuanda bile belki saldırı oluyordur. Yine başımıza ne gelecek belli değil. Yine sorunla başbaşa kalacağız diye diken üstündeyim. Tabi bunlar varsayım ama kusura bakmayın. İnsanlıktan yoksun bir hacker ın bilgilerimizi siteye yükleyip ve o bilgilerin doğru olduğunu gördüysem her şeyi beklerim.

Bu sorun milli bir sorun. Diğer iss lerin bu konuda comnet gibi firmlarada yardım etmesi lazım.

• Güvenlik konusunda ben hiçbir iss e güvenmiyorum. En kurumsalda en merdiven altı olanı da verilerin güvenliği konusunda bizi açıkta bırakabilir. Benim anlatmak istediğim kurumsallara göre %50 düşük ücret ödediğimiz bir internetten onların kalitesini ve hizmeti bekliyoruz. Bu dünyanın neresine giderseniz gidin mümkün olan bir durum değil. Aradaki bu fiyat farkı neye gidiyor diye düşünmek lazım. Standart bir ev kullanıcısı olduğumdan ben geçerken bunu hesaba katarak geçiş yaptım en fazla 1-2 gün evde internetim olmaz hayatımda bir şey eksilmez düşüncesi ile geçiş sağladım. Evden çalışan bir kişi olsaydım yada bu tarz önem arz eden bir senaryoda olsaydım zaten geçiş sağlamazdım. Yine kendimden örnek vereceğim cep telefonu operatörü olarak Turkcell kullanıyorum ve farklı operatör kullanan arkadaşlarımdan %10-20 daha fazla ödüyorum. Bunun neden ödüyorum derseniz TR nin neresine gidersem gideyim bölge şartlarına göre en iyi kapsama alanında olacağımı biliyorum. Anadolunun bir kasabasında ben rahatlıkla iş görüşmem için telefonumu kullanabiliyorken diğer iş arkadaşım farklı bir operatörde olduğu ve kapsam kalitesi yeterli olmadığı için telefonunu kullanamıyor. Bu olay nereye giderseniz gidin aynıdır.

Direkt kelle almak için yer arıyoruz. Biraz olaya ticari ve hakkaniyetli bakmak lazım. Tüketici haklıdır da ne ödüyoruz ne hizmet bekliyoruz onuda gözden geçirmek lazım.

• kingalonedark K kullanıcısına yanıt
    Comneti aradım bölgesel bi arıza olduğu söylendi çalışmanın devam ettiği arıza giderildiginde tekrar İnternete baglanabileceğim söylendi, bugün pazar alt yapı çalışmalarını genelde Türk telekom yapıyor bugünde turktelekok çalışmadığına göre sanırım arıza yarın Giderilir gibi duruyor İnternetsiz yaşamaya devam maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bugün Pazartesi; yanlışlık olmasın.COMNET ÜLKE GENELİ ÇÖKTÜ (Güncellendi) 

• Aynen haklısın ben pazar gününde kalmışım kusura bakmayın:) o zaman arızanın giderilmesini bekleyeceğiz, yalnız binamızda hem netman hem milenicom hem turktelekom kullananlar var bir arıza yok sadece comnette var nedense bu çalışma...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Çalışma comnet ile ilgili değil. Türk Telekom ile ilgili. Senin sorunun (aslında sorun da değil) türk telekomun bölgende yaptığı çalışma. (Çok büyük ihtimal olt ile ilgili) Diğer insanlarda olan durum, comnet ile ilgili. Sapla samanı karistirmamak gerek.

• Zaris kullanıcısına yanıt

Netinternetin kurucusu 6 işletmecinin prt/ddos atağı yediğini, kendilerinin de etkilendiğini söyledi. Hala sıkıntılar varmis.. Adamlar hem kendi hemde diğer iss'lerin yapmadığı açıklamayı yapmiş. Yani comnet, netinternetten önce şu açıklamayı yapsa eyvallah der geçilir, comnetten hala açıklama yok. Ddos saldirisi yedik, düzeltiyoruz demek çok mu zor ki :D

• Düzelmişti fakat yine aşırı yavaşlık var Ne çözülmez sorunlarmış

• R10 mesajlar çoğu verimerkezi etkilenmiş.

COMNET ÜLKE GENELİ ÇÖKTÜ (Güncellendi)

Geçici çözüm: Cloudflare WARP deniliyor.

• bazı yerlerde yavaşlık, bazı yerlere ise hiç erişememe gibi bir sıkıntı mevcut.

• Merhaba, 2 gündür sıkıntılı bir internet var. bi gidiyor bi geliyor. 2 ayrı yerde aboneliğim var iki gündür ikisi de sıkıntılı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.