< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 24 Mayıs 2024; 1:23:46 > |
SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (3. sayfa)
-
-
Net yine çöktü -
İnternet var görünüyor, modem ip de alıyor ama erişim yok hiçbir siteye.
Bu genel arıza maç saatinde yaşanmaz umarım. -
İnternet gitti. İstanbul anadolu yakası. Modemin tüm ışıkları yanıyor. Net var görünüyor ama ne yazık ki internet yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terelelli -- 26 Mayıs 2024; 11:37:43 > -
Bende geldi. şuan comnet üzerinden yazıyorum. ama anlık gitgeller olabilir .Düzelicek gibi
-
Şimdiki aklım olsa Comnet'in yanından bile geçmezdim, sabahtan beri en az 50 kere koptu internet.
-
Herkeste var. Web sitelerinin bazıları açılıyor ama geneli açılmıyor.
Bedava olan Cloudflare Warp kurun. Bağlantı yöntemi olarak Warp+ seçin. Normal kullanımınıza devam edersiniz.
-
Youtube falan çatır çatır girebiliyorum ama çohu site DH forumda dahil açmıyor . Google ve Youtube çalışıyor . Yakında tamamen düzeltirler -
5 saattir bu durumda. Hızlıca çözemediklerine göre ciddi bir sorun olabilir.
-
Mac saati sıkıntı olursa o zaman gör cumbusu -
Evet çok uzun sürdü. Hala daha sıkıntı devam ediyor. Youtube Instagram falan. Hariç bir şey yapamadım. Kendi sitesini bile açamıyor. Geçenlerde gece 3 4 civarıydı kopmuştu. Geceydi çok önemli değildi ama pazar günü rezil ettiler. Düzelsinde millet refrans kodu paylaşsın . Düzelirse bende paylaşcam ne eksiğim var -
Antalya'da da fiber yok. 1 yıldır hiçbir sorun yoktu, yeni yeni başladı. -
Hayret sizde bile net yok😀
-
Benim ne farkım var ki? Herkes gibi parasını ödeyip kullanıyorum. Ben Cloudflare warp kullanıyorum bu yüzden tüm siteler açılıyor. Kullanmaya devam ediyorum.
-
Şuan için düzeldi . 2 dakikadır siteleri açabiliyorum
-
Ara ara düzeliyor öyle. Sonra tekrar gidiyor.
-
Ankara’da düzeldi.
Not: Ara sıra net gelip gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 26 Mayıs 2024; 16:55:26 > -
Upload yerlerde daha düzelmedi, warp ile de maximum hızımın yarısını alıyorum ve ping değerlerim yüksek geliyor. Aynı sorunlar yüzünden netspeedden kaçmıştım galiba coğrafya kadermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiRuhi -- 26 Mayıs 2024; 16:20:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X