Şimdi Ara

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
19
Favori
32.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygulamada genel arıza olarak görünüyor. Sizde de durum aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 24 Mayıs 2024; 1:23:46 >
  • Net yine çöktü
  • İnternet var görünüyor, modem ip de alıyor ama erişim yok hiçbir siteye.

Bu genel arıza maç saatinde yaşanmaz umarım.
  • İnternet gitti. İstanbul anadolu yakası. Modemin tüm ışıkları yanıyor. Net var görünüyor ama ne yazık ki internet yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terelelli -- 26 Mayıs 2024; 11:37:43 >
  • Bende geldi. şuan comnet üzerinden yazıyorum. ama anlık gitgeller olabilir .Düzelicek gibi

• Şimdiki aklım olsa Comnet'in yanından bile geçmezdim, sabahtan beri en az 50 kere koptu internet.

• Sydneyx S kullanıcısına yanıt

Herkeste var. Web sitelerinin bazıları açılıyor ama geneli açılmıyor.

Bedava olan Cloudflare Warp kurun. Bağlantı yöntemi olarak Warp+ seçin. Normal kullanımınıza devam edersiniz.

• Youtube falan çatır çatır girebiliyorum ama çohu site DH forumda dahil açmıyor . Google ve Youtube çalışıyor . Yakında tamamen düzeltirler
  • Gold Eagle G kullanıcısına yanıt

5 saattir bu durumda. Hızlıca çözemediklerine göre ciddi bir sorun olabilir.

• Mac saati sıkıntı olursa o zaman gör cumbusu
  • Evet çok uzun sürdü. Hala daha sıkıntı devam ediyor. Youtube Instagram falan. Hariç bir şey yapamadım. Kendi sitesini bile açamıyor. Geçenlerde gece 3 4 civarıydı kopmuştu. Geceydi çok önemli değildi ama pazar günü rezil ettiler. Düzelsinde millet refrans kodu paylaşsın . Düzelirse bende paylaşcam ne eksiğim var
  • Antalya'da da fiber yok. 1 yıldır hiçbir sorun yoktu, yeni yeni başladı.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Hayret sizde bile net yok😀

• evil2302 E kullanıcısına yanıt

Benim ne farkım var ki? Herkes gibi parasını ödeyip kullanıyorum. Ben Cloudflare warp kullanıyorum bu yüzden tüm siteler açılıyor. Kullanmaya devam ediyorum.

• Şuan için düzeldi . 2 dakikadır siteleri açabiliyorum

• Gold Eagle G kullanıcısına yanıt

Ara ara düzeliyor öyle. Sonra tekrar gidiyor.

• Ankara’da düzeldi.

Not: Ara sıra net gelip gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 26 Mayıs 2024; 16:55:26 >
  • Upload yerlerde daha düzelmedi, warp ile de maximum hızımın yarısını alıyorum ve ping değerlerim yüksek geliyor. Aynı sorunlar yüzünden netspeedden kaçmıştım galiba coğrafya kadermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiRuhi -- 26 Mayıs 2024; 16:20:9 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.