< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
COMNET ÜLKE GENELİ ÇÖKTÜ (Güncellendi) (2. sayfa)
-
-
Şikayet edin de aboneliğinizi sonlandırsınlar 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ufak bir kesinti oldu sonra geldi güzel dedik tam yatacaz geri gitti, secureuplink dahil düştü bütün bağlantılar. DC tarafında network ekipleri uğraşıyormuş bakalım ne zamana gelir.
ping.mertcangokgoz.comSmokePing Latency Page for comnethttps://ping.mertcangokgoz.com/smokeping/?target=Turkiye.comnet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcangokgoz -- 21 Nisan 2024; 3:48:1 >
-
Sanırım daha devam edecek arıza Yalnız anlamadığım kısım saat 02:50 civarı bir 10dk düzelip tekrar kesilmesi oldu
-
Bilgi yok mu hala? Mobil veriden bağlanıp bilgilendirme twiti atsalardı en azından olaya bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messout -- 21 Nisan 2024; 4:14:47 >
Ulan David haney in Garcia yı paramparça etmesini izleyeceğim bu comnet ne yapıyor ya tam kesilecek günü saati buldun arkadaş yarın kesil öbür gün kesil...
Az önce uygulama düzelmişti Oradan bi duyuru yapmışlardır dedik ama yoktu Üstüne şimdi yine gitti uygulama Sıfır teknik bilgiyle tahminim bir saldırı olayı falan var
Ne yapacakları belli olmaz :)
Ne saldırısı ksnka alıp paraları kaçtılar desen yeridir.. artık bu kadar user kaybını kaldıramaz ISS sağlayıcısı bugün olanlardan sonra..
Benim gibi peşin ödeyen çok var Parasını geri alsa bile başka yerde daha ucuza paket bulamaz Bu yüzden pek fazla kimse ayrılamaz diye düşünüyorum
benim 9 ay vardı internetimi tek taraflı kapattılar kredi kartına harcama itirazında bulundum paramı banka iade etti
telekoma geçtim ayda 310 tlye geliyor 2 katı olsada kafam rahat
ilk altı ay 250 tl x 6 : 1500 tl
sonraki 9 ay 510 tl x 9 : 4590 tl
6090 TL
500 tl'de geçiş indirimi var
5590 tl / 18 : 310 tl
-
Onların iade etmesi gerekmiyor mu Mesela ben hesap kartından direk ödemiştim Banka tarafımca itiraz süreci de sıkıntı
Yine çöktüler galiba. İnternet yok, sitelerine ulaşılamıyor.
Yine ping 300-500 arası hız berbat durumda. Sorun yaşayan var mı anlık ?
-
Fiberdemi yoksa vdsldemi sıkıntı yaşandı?
Ben bir sorun yaşamadım fiberde, sabaha kadar indirme yapmak için pc açıktı. bölgesel sorun yaşanmış olabilir
-
Comnet yine çöktü sanırım
Düzenli olarak açılan o mistik konu :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X