Zaten hepimiz ucuz diye kullanıyoruz. Paketimiz bittiğinde yeniden değerlendiririz. |
COMNET ÜLKE GENELİ ÇÖKTÜ (Güncellendi) (4. sayfa)
-
-
Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum ve yaşatmadığı kepazelik kalmadı. İnternetin bazen var bazen yok olması sorun değil diyenler abone olabilir. Tavsiye eder miyim? Hayır. Bedava kullanmak için ref basıp güzelleme yapanlara da güvenmeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dedigim gibide oldu. Bu araci firmalarin alayi böyle. Cok izlenen zamanlarda internet boyle oluyor. Poyraz diye firma daha da beterdi. Her 20:00 den sonra internet yavasliyordu. Mac zamanlari daha da yavasliyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poyraznet 100 mbit fiber kullanıyorum, Tv'de bein connect üzerinden gs-konya maçını izliyorum, bu sırada test yaptım sonuç aşağıda.
Sıfır sıkıntı sıfır takılma.
https://www.speedtest.net/result/a/10134264985
3-0 oldu bu arada Berkan kutlu'dan müthiş gol :)
Comnet gibi ahlaksız bir firmadan hizmet alınmaz, bu hataya düşenler yol yakınken dönsün, adamlar en ufak şikayetinde hattı kapatıyor sana tekrar hat açma ücreti ödetiyor yeni firmanda, peşin ücreti çoğu zaman iade etmiyor (bana ettiler nasıl olduysa) ve yasattiklari skandallar bununla da sınırlı değil, kendi açtığım konunun linki aşağıda, banka uygulama ve websiteleri dahil çoğu siteye yasaklı ip statüsüne düştükleri için aboneler erişemedi. Ve bu sırada şikayet kaydı açtım, hakaret vs kesinlikle olmadan benden izinsiz aboneliği kapattılar, 2 aboneligim vardı, digerini de onda şikayet kaydı actirmadigim halde kapattılar, adamlar müşteriyi kendi eliyle kovuyor, siz niye gidip çilelerini çekeceksiniz, bırakın ne halleri varsa görsünler.
https://forum.donanimhaber.com/2-comnet-skandali-banli-ip-adresi-kullaniyorlar--157014347
Daha bundan önce abone verilerini caldirdiklari skandal var, onda da milletin kimlik numarası, adresi, internet hat şifresi dahil internette paylaşıldı, binlerce abonenin bilgisini çaldırıp saçma sapan bir açıklama yaptılar, suçlarını örtbas etmeye kalktılar. Ahlaksız herifler ahlaksız. Bir cacık olmaz bu firmadan. Kendinize yazik etmeyin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 26 Mayıs 2024; 20:44:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Turkcell'e girmiyor
Tv yi internetten yani turkcell tv den izliyoruz girmiyor neyseki todtv uyeligide var izliyoruzda umarim kisa surede cozerler son 1 aydir sorunlu
6 7 ay oncede girmiyodu turkcelle 1 ay sonra felan duzelmisti tam bir sacmalik
Şu firmaya bulaştığım güne lanet olsun, İnterneti aldığımdan beri sorunlu
Son bir aydır 24 saat uptime veremiyorlar iyice cıvkı çıktı
bende bir tek bende sorun var sanıyorum ayrıca paşalar sanırım pazar günü çalışmıyorlar sabah açtığım destek talebi hala okunmadı
çok fazla paket kaybı ve ping sorunu var sabah 9 dan beri ve hala devam etmekte
burayada pingplotter sonucu bırakıyorum anlayan varsa durum bu
https://share.pingplotter.com/cWV1qXvk9jZ.png
250 300 bunlara vereceğime 400 500 başka sağlayıcıya veririm en azından destek alırım comnet pişmanlıktan öte geçmedi bende bulaşmayın derim ne zaman destek kaydı açsak sorun bizden kaynaklı değil bina içini kontrol edin diyorlar. herkese aynı cevaplar vs.
-
Hala düzelmemiş, bu firmada patladı.
-
-
Sanırım yine çöktü Ne oluyor bu ara bu Comnet'e
Saat 10 da gitti
Kimlik doğrulama sorunu geçen yıl fiber kullanıcılarında oluyordu. Artık hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz. Yakın zamanda bu 3.kez oldu. Hat var ama kullanıcı doğrulaması yapıp bağlanamıyor. Kendi kendine düzelmesini bekliyoruz yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 27 Mayıs 2024; 10:18:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X