Şimdi Ara

COMNET ÜLKE GENELİ ÇÖKTÜ (Güncellendi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
8
Favori
16.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o değil de modemi kapatıp açıyorum ama ip'm değişmityor. efsane bir iss. bu iss rekabetinin .. çıktı!!

• Aylardır kopmayan internetim comnet geçişin 3.gününde kopmaya başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ornitolog kullanıcısına yanıt
    Şikayet kaydı oluşturup üsteleyinde sonra aboneliğinizi iptal etsinler anlamıyorum şu forumu hiç mi okumuyorsunuz kaç kişinin aboneliğini iptal ettiler sırf bu yüzden hala nasıl geçiyorsunuz şu comnete

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lordert kullanıcısına yanıt

Para iadesi yapmıyorlar mı?

Yapmıyorlar thh ile uğraşıp durursunuz hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lordert kullanıcısına yanıt

E bunlar kotalı mı satıyor yani. Arıza yok bişey yok niye kesiyorlar.

Ötekilerin fahiş zamlarından buna geçtik hata mı ettikCOMNET ÜLKE GENELİ ÇÖKTÜ (Güncellendi) 

• 10.1.7 Hizmet aktif edildikten sonra ilk 14 gün iade talep edilebilir. Aktivasyon ve Yerinde Kurulum ücretleri iade edilmemektedir.

şirket sahibi ve çalışanları kurumsalıktan uzak hocam sorunlu interneti arızasını gidermek yerine direkt iptal ediyorlar üsteleyince biraz arızanın çözülmesi için kullanıcı

• Nasıl talep etmek lazım? Hangi yoldan

• Bir hizmetiniz için ücret iade talebiniz varsa hafta içi 10:00/18:00 arasında telefon üzerinden veya 7/24 destek kaydı ile iletebilirsiniz.

İade talebiniz üzerine aboneliğiniz iptal edilir ve ödeme yaptığınız tutarın iadesi, talebinizin onaylanmasını takiben 1 ila 7 iş günü içerisinde ilgili banka hesabınıza yansıtılır.

Fiber altyapılı hizmetlerde, iade işlemi için modem tarafımıza ulaştırılmalıdır. İade edilen modem tarafımıza ulaştıktan sonra kontrol süreci başlar. Modemde herhangi bir eksiklik veya hasar olup olmadığı değerlendirilir. Modeminizde herhangi bir eksiklik veya hasar tespit edilmezse iade için onay verilir.

• Farklı firmaya geçişte durum ne? Ücret iadesi olmuyor mu?

• Geçişte iade yok. Geçiş için 3 ay şartı var. 14 gün aştığı içn ne yazık ki. Geçiş yapıp kalanı iade alan var mı onu bilmiyorum.

• Kablonet upload 125mbit sabitlemiş 1 gbit tarifleri. Zam geliyor ama hız bir değişiklik olmuyor. Birde site açılmama gibi bazen sorunlarla uğraşıyoruz.

Bu arada speed test server olayı düzelmiş gibi geldi bilginiz olsun. Yine de bir şeyler düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 9 Temmuz 2024; 16:42:59 >
  • Yavaşlık var mı arkadaşlar? açılmıyor sanki sayfalar...

• Sorun Adguard dns ten oluyormuş.

• ocuonline kullanıcısına yanıt

Bende Millenicom üzerinden Adguard Dns kullanıyordum. Son 2 saattir bir anormallik vardı şimdi düzeldi gibi.

• Millenicom dan memnun musunuz fibermi vdsl mi alt yapınıız.

Comnet sorun şu speed test 1 gbit çıkıyor ama yurt dışında frankfurt 700mbit ben genelde 700mbit görebiliyorum. Bazen musluklar aciliyor 1 gbit goruyor. 

Sorun şu kablonet ve superonline 1 gbit kullanan arkadaşlarımda onlar 1 gbit indirmeye başlıyoruz. Herseyim kat kat üstün tüm sistemim adam benden önce indiriyor serverlar bile aynı dalga konusu olduk o kadar para veriyorsun dünyanın en hızlı ssd aliyorsun internetin leş diyorlar sjsjdjf Steam vs de hızımı düşüyorlar. Kablonet 100 mbit paketi vardı 10 mb altına düşmezdi hiç. comnet de 10 altında yükselmeden de indiriyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.