dedim ve düzeldi... |
SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (20. sayfa)
-
-
Sanırım yine ülke geneli çökmüş comnet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende düzelmedi halen 1 saate yakındır yok İnternet
Bende de 30 dk dir bağlantı hiç yok dönüşümlü olarak sıradan kesiyorlar mi ne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 haftadır aşırı yavaşlama ve sürekli kopma oluyordu. Ve son 1 saattir çökmüş durumda. Kurtuluşa son 45 gün
1 senede 2. Kez oluyor.evden çalışmadığım için beni pek etkilemiyor. Verdiği şu anki düşük hızda dahi evden televizyon netflix açabiliyorum. Ama pingden dolayı oyun oynayamıyorum. Tek sıkıntım o su an. 3 ay sonra yine uzatırım gibi geliyor süreyi. Alternatifler hep pahalı su an için.
Hocam nasıl gidiyor gigafiber 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi gidiyordu; laptopun wifi kartı bozuldu. Usb 2.0 wifi 4 çubukla ; Gagafiberde 40-100 arası alıyoruz.
Wifi 6 usb adaptör siparişi verdik; onu bekliyorum. 1000 TL masraf çıktı.
-
Geçmiş olsun hocam umarım yıllık ödeme yapmışınızdır zira şubat gibi ben Turknet in zam yapacağını düşünüyorum hocam
bende yarım saattir düzgün, hiç bir sorun yok. bölge bölge müdahale ediyorlardır belki.
-
Mahalleye özel; 12 ay sabit 349 TL dediler. Zam yaparlarsa da sorun değil; biz de kapatır; 100 lük -75 lik - 50 lik ucuz vdsle geçeriz. Pazarda ürün bitmez.
Candan gideceğine; hızdan gitsin.
-
12 ay sabit dedilerse iyi hocam
Dediler; ben de onların yalancısıyım; Ocak'ta anlarız. Benim için 1000 liğin pek de esprisi yok, esastan. Fiber fiber dediler; hayatımda hiç birşey değişmedi.
Aynı ev, aynı oda, camdan bakınca acayip komşular.
İndirme hızım arttı, birde özgür internet, hakikaten özgür yahni.
-
şu 50 upload acaba herkese açılacakmı?
-
Sivastan bildiriyorum son bir saattir İnternet cortingen. Bağlantı var gibi ama hiç bireye bağlanmıyor. Yavaş gibi değil yani hiç bağlanmıyor. Ama modemde bağlantı var gözüküyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ne demişim hocam, router kullanım ücreti almıyor ama fiyatı da yüksek demişim. Netspeed veya diğer firmalar gibi ayrı faturalandırma yapmıyor sadece. 😄
Genel Arıza
Sistemlerimizin kontrollerinde planlanmayan bir genel arıza durumu tespit edilmiştir.
Ekiplerimiz çözümlenmesi için gerekli çalışmaları sürdürmektedir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
diye not düşmüşler siteye.
-
Şimdi geldi bende internet ama yavaş gibi
Daha ne diyeceksiniz beyiefendi; ağzınıza sağlık. Pravo.
-
bugün komple gitti benim de :DDD
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X