Şimdi Ara

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
19
Favori
33.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de bir haftadır internet yok. ilk 3-4 gün sürekli kopuyordu. son 3 gündür hiç yok. Modemde internet ışığı bazen yeşil,bazen kırmızı yanıyor bazen de hiç yanmıyor. ışık yeşil yanarken dahi internet olmuyor. sözde yarın telekom ekipleri gelip bakacaklarmış. evin içerisinde arıza olabilecek her ihtimali kontrol ettim. Kablo, modem, splinter. Böyle giderse ödediğim hizmet süresi bitince çıkarım.

• Aynı problem 2-3 gündür bende de var. Hız yerlerde ping pinpon topu gibi , oyunu geçtim yt bile izlenmiyor.

Telekom alt yapısını kullanıp problem yaşanması tamamen kendi sunucularından kaynaklı.

comnet gibi data center kökenli bir firmanın bu sorunu çözememesi çok anlamsız.

"Comnet A.Ş veri merkezi hali hazırda Türkiye’de en yüksek kapasitede servis veren Tier3 standartlarında veri merkezidir. Veri merkezimiz hizmete başladığı ilk 3 ay gibi kısa sürede Türkiye’nin en köklü veri merkezlerinden bile daha fazla trafik üretmeyi başarmıştır. Kısa gelecekte Türkiye’nin en büyük data servis sağlayıcı olma hedefimizi koruyarak yolumuza devam etmekteyiz. Bu bağlamda Comnet Veri Merkezi yine Türkiye’de ilk defa 10G port kapasitesinde INLINE DDOS koruma servisi vermeye başlamıştır."

• neyi çözü ya allahım,

Comnet kullandığımdan beri ülkemin üniversitesine giremiyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda başkent üniversitesinin hosting firması ile görüşüp ip banınızı kaldırmanız lazım dedi.

https://www.baskent.edu.tr/

1 gbit interneti 1yıl yurt dışı hızları 700 800 bandında geçti. Arıyorsun yurt içi hızım 950 mbps yurt dışı 700 800 bandında bu türktelekomdan kaynaklı bu konuda bir şey yapamayız. Ben mi arayım türktelekomu dedim. Yok siz arayamazsınız dedi ee dedim sorunu nasıl çözeceğiz. çözemeyeceğiz dedi.

Diğer iss ler arızaları bir kaç saat içinde çözerken comnet çözmesi 4 gün sürüyor.

Tier3 standarları vs ne kadar doğru şüpheliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 6 Aralık 2024; 12:27:6 >

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Hocam benim anlamadığım olay şu. Bunlar IIS firmasından önce hosting işi yapan data center firması ,

sen bir IIS in alt yapısını kullanıyorsan yaptığın iş data center da cihazlarını kurmak

kurumdan interneti almak firewall vs vs kullanıcılarını yönetmek.

Farklı bir firma olsalar anlayacağım data centersın sen bunu en iyi çözmen lazım diğer IIS firmaları kabin kiralıyor onu yapıyor bunu yapıyor bir de para kazanıyor.

ama ara ara ilk 1000 kişiye bla bla bildirim sms atmaları kolay tabi.

şuan destek kaydı oluşturamıyorsun , arıyorsun ulaşım yok.

Ah ah ah , Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya!

• shasha35 S kullanıcısına yanıt

sms de atmıyorlar ki kgaşkgşakaşl uygulamadan atıyorlar. Hecelendikten sonra ben uygulamayı da sildim güvenmiyorum. test diye bir mesaj geliyor sonra merhaba diye mesaj geliyor. Zaten halilenmişiz. Güven vermiyor bana.

• Yeter artık. Ankara'da 5 gündür devam eden internet sorunu olabilir mi? Ülkemin başkentinde Comnet isimli firma paramızla bizi rezil etti, ediyor. Bu mesajı cepten internet kanalıyla yazıyorum. Bıktırdınız bre beceriksizler!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşam saatleri geldi yine hız bozulmaya başladı... kabak tadı verdi valla artık. 2-3 gün anladık da artık yeter yani tadı kaçtı.

• Anlık durum

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TiesTorN kullanıcısına yanıt

Size ne?

• Şimdi bir de araya hafta sonu girer iki günde öyle çalışmaz. Pazartesi zaten yoğunluk olur öyle çalışmaz. Salı belki gelir. İlk defa bu kadar uzun mağdur ediliyoruz. Maşallah dediğimiz üç gün yaşamıyor. 2-3 sayfa geride ben de mesaj yazdım ya düzelir vesaire bir umut vardı içimde ama bugün artık benim de umutlarım kırıldı.

• Lanet olsun 3 gündür akşam saatlerinde gidiyor ve 4-5 saat boyunca gelmiyor.

• Sabah vardı akşam yine uçmuş

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Vah hocam vah; Gigaspeed'e mi geçseniz acaba.SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ 

• Ping /Download/upload normal değerlere döndü bakalım. İns tekrarı olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlardan kalan günlerin iadesini nasıl alırız yok mu bir yolu

• Rica ediyorum şuraya yorum yapında belki bir açıklama gelir bir etkisi olur

www.linkedin.com
    Bulut Helvacioglu on LinkedIn: #comnetdc #istanbul #dubai #capacitymiddleeast #keepingtheworldconnected…
    https://www.linkedin.com/posts/bulut-helvacioglu-9b5b34180_comnetdc-istanbul-capacitymiddleeast-activity-7160928371407806466--PU8?utm_source=share&utm_medium=member_ios

• Trabzon da da akşamları internet gidiyor. Problemi çözemiyor mu bu firma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün yoktu net. Şimdi yine aynı saatte 21.05 gitti. Allah belasını versin bunların

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gündür bu saatlerde internet gidiyor

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.