< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (22. sayfa)
-
-
Ondan kaçtım zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yağmurdan kaçarken; doluya tutuldum diyorsunuz yahni.
-
Nasıl sorunun vardı
Niye kaçmıştın
-
Nasıl batıyor; kurumsal müşteriler ne olacak? Sende de ne kulag var?
Sorun; bedava gün olayı, tercihte etken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 6 Aralık 2024; 23:26:26 > -
Dm den yazacaktım ama yazamadım 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dm den yazma; pm den yaz. O değilde; bedavacıların işi zor; buhu kadar bedavacı nereye kaçacak?
-
Comnet düzelmeye başladı, beşiktaş/gayrettepe civarındayım bugün 3. gündü. Promising
Kapasiteleri bu kadar muhtemelen, 15 kişiyle yönetilen dandik firma olduğu net
Arkadaşlar bu problem ne zaman düzelecek bilgisi olan varmı?
-
İnsanlar içeride paralarını bırakıp iss değiştirip kapasite normale gelince.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ulan tam okey oynuyorum son puanım kalmış elin ortasında internet gitti. 2-3 saat internet gelmedi. Netspeede geçmeyi düşünüyorum. Var mı önerebileceğiniz uygun fiyat pingsiz bir internet?
-
Bu problem ne zamandan beri var arkadaşlar? 1 haftadır evde yoktum, hangi gün başladı?
Muhtemelen iade ederler
Firma her ne kadar resmi bilgi vermese de ben problem hakkındaki tahminimi yazayım arkadaşlar
Bildiğiniz üzere Türkiye'deki pek çok servis sağlayıcıya altyapı hizmeti veren Cogent diye bir firma var.
Cogent'in servis sağlayıcılık ve Altyapı İşletmeciliği lisansları 30 Kasım'da iptal edildi.
Türkiye'deki pek çok servis sağlayıcı, bu firmadan hizmet alıyor. Muhtemelen onlar trafiği diğer sağlayıcılara (GTT, TATA, Telecom Italia vs) yönlendirip problemin altından kalkabildiler.
Ancak anladığım kadarı ile, Comnet bu trafiği yönelndirmekte ya da diğerlerinden ek kapasite eklemekte problem yaşıyor.
Gördüğüm kadarı ile fiber müşterileri daha az sorun yaşarken, Vdsl kullanıcılarında sıkıntı daha büyük. Belki de Vdsl'cileri feda ettiler :)
Aşağıda comnet'in bağlantılarını ve bahsettiğim lisans iptali konusunu görebilirsiniz.
bgp.he.netAS61135 COMNET BILGI ILETISIM TEKNOLOJILERI TICARET A.S. - bgp.he.nethttps://bgp.he.net/AS61135#_graph4
-
Bir hafta geçti hala sorun devam ediyor. Bugün Telekom teknisyeni geldi, evde yada binada sorun yok dedi. Yani sorunun sebebi comnet. Comnet her ne kadar kabul etmese de arıza kaynağı comnet. Böyle rezalet olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X