Şimdi Ara

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
19
Favori
33.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizde de dün 16:00 sıralarında gitmişti, 21:00 civarı geldi bu akşamda 21:00 civarı gitti halen yok.. önceki gün iyi bu sıra fena değil dediydim ... keşke demeseydim..

3 ay daha süre var mecbur kör topal devam edeceğiz ama sonrası pahalı vs mecbur Telekoma geçeriz gibi duruyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Ondan kaçtım zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Yağmurdan kaçarken; doluya tutuldum diyorsunuz yahni.SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ 

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Nasıl sorunun vardı

Niye kaçmıştın

• RedMinner kullanıcısına yanıt

Nasıl batıyor; kurumsal müşteriler ne olacak? Sende de ne kulag var?SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ 

Sorun; bedava gün olayı, tercihte etken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 6 Aralık 2024; 23:26:26 >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Dm den yazacaktım ama yazamadım 🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RedMinner kullanıcısına yanıt

Dm den yazma; pm den yaz. O değilde; bedavacıların işi zor; buhu kadar bedavacı nereye kaçacak? SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ 

• Comnet düzelmeye başladı, beşiktaş/gayrettepe civarındayım bugün 3. gündü. Promising

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Kapasiteleri bu kadar muhtemelen, 15 kişiyle yönetilen dandik firma olduğu net

• Arkadaşlar bu problem ne zaman düzelecek bilgisi olan varmı?

• BenFero kullanıcısına yanıt
    İnsanlar içeride paralarını bırakıp iss değiştirip kapasite normale gelince.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulan tam okey oynuyorum son puanım kalmış elin ortasında internet gitti. 2-3 saat internet gelmedi. Netspeede geçmeyi düşünüyorum. Var mı önerebileceğiniz uygun fiyat pingsiz bir internet?

• Bu problem ne zamandan beri var arkadaşlar? 1 haftadır evde yoktum, hangi gün başladı?

• paslicivii P kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen iade ederler

• Firma her ne kadar resmi bilgi vermese de ben problem hakkındaki tahminimi yazayım arkadaşlar

Bildiğiniz üzere Türkiye'deki pek çok servis sağlayıcıya altyapı hizmeti veren Cogent diye bir firma var.

Cogent'in servis sağlayıcılık ve Altyapı İşletmeciliği lisansları 30 Kasım'da iptal edildi.

Türkiye'deki pek çok servis sağlayıcı, bu firmadan hizmet alıyor. Muhtemelen onlar trafiği diğer sağlayıcılara (GTT, TATA, Telecom Italia vs) yönlendirip problemin altından kalkabildiler.

Ancak anladığım kadarı ile, Comnet bu trafiği yönelndirmekte ya da diğerlerinden ek kapasite eklemekte problem yaşıyor.

Gördüğüm kadarı ile fiber müşterileri daha az sorun yaşarken, Vdsl kullanıcılarında sıkıntı daha büyük. Belki de Vdsl'cileri feda ettiler :)

Aşağıda comnet'in bağlantılarını ve bahsettiğim lisans iptali konusunu görebilirsiniz.

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİbgp.he.net
    AS61135 COMNET BILGI ILETISIM TEKNOLOJILERI TICARET A.S. - bgp.he.net
    https://bgp.he.net/AS61135#_graph4

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ

• Bir hafta geçti hala sorun devam ediyor. Bugün Telekom teknisyeni geldi, evde yada binada sorun yok dedi. Yani sorunun sebebi comnet. Comnet her ne kadar kabul etmese de arıza kaynağı comnet. Böyle rezalet olmaz.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.