Şimdi Ara

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
19
Favori
33.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benimde oyle suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Web sitesinde yazan,

Alıntı

metni:

Genel Arıza

Sistemlerimizin kontrollerinde planlanmayan bir genel arıza durumu tespit edilmiştir.

Ekiplerimiz çözümlenmesi için gerekli çalışmaları sürdürmektedir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• TTKOM bölgesel arıza sorguladığımda sorun gözükmüyor fakat comnetin ağ haritasında şöyle gözüküyor:

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ
  • internet anlık 1 Mbps

• internet var ama can çekişiyor

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ
  • Şimdi hemen hemen her iss de nadir. Böyle arıza çıkabiliyor. O yüzden bu arızayı çok takmamak lazım. 1 gbit internet 140 mbit download 50 mbit upload dün ping de 2 ms felan fazla gösteriyordu. Sizin pinginizin yüksek olması download çok kısılmasından kaynaklı.

Ama arıza olduğunda evden çalışıyorsanız ikinci internet bağlatın diyen gavatlara da parasını sen vereceksen bağlatalım :=))) Bu nasıl bir gavatlık anlamadım. Forumdan birisi değil kimse üstüne alınmasın. Böyle çözümler gavatlık gibi geliyor. Bunu vurgulamak zorundayım çözüm bu olmamalı. Normalde çok kibar insanımdır ama böyle konuşmak lazım.

Bir diğer konuda yok iptal ediyormuş kafasına göre vs bu korkutma politikası gibi geliyor. Abi sorununuz varsa yazacaksınız hakkınızı arayacaksınız. Ama ordaki çalışan sizde olabilirsiniz çalışanın canını sıkmanın bir anlamı yok. Dediğim gibi ben kibar adamım ama bu hakkım olanı almayacağım anlamına gelmiyor. Comnet ttnet le aynı fiyatlarda o yüzden ucuz idare edeceğim bir internet değil artık aynı kaliteyi veriyorsa bana aynı kalitede veya daha iyisini sunmak zorunda.

Comnet gelecek olursak 1 gbit paketleri ttnet le hemen hemen aynı. Aynı kaliteli hizmeti veriyor mu tartışılır. Yasaklardan etkilenmediğim için comnet seviyorum. Kötü yanları yurt dışı çıkışları, Kasım ayı yurt dışı çıkışlarımda iyidi baya derdimi anlatmıştım. Bana çözemiyoruz deseler de ttnet kaynaklı deseler de kasım ayında bir iyileşme gördüm. Umarım bu arızada hepimiz için iyileşme içindir.

• Hız sorunu çözülmüş gibi gözükse de yüksek PİNG sorunu devam etmekte.

• Bu ne rezilliktir be kardeşim. Yıl 2025 mobil veri paylaşıp iş yapmak zorunda kalıyoruz. Kafama tüküreyim, ucuz diye uzattığım güne lanet olsun.

• Ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor demekki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün 1MB ile zorla siteler açılıyordu. Şu anda modem üzerinde tüm ışıklar yanmasına rağmen internete hiç bağlanmıyor.

• Dün akşam saatlerinde hız 1 mbit altına düştü, sabah düzeldi. Şu anda yine gitti. Abone çoğaldıkça göçtü adamlar. Kalan 30 gün geçsinde bakalım başımızın çaresine.

• Merhaba arkadaşlar

Bende halihazırda comnet kullanıcısıyım Bende de birkaç gündür aşırı hız yavaşlamaları ve yüksek ping sorunları oluyor Siteden arıza kaydı bile bırakmak istediğimde ise genel arıza var deniliyordu fakat bir detay bahsedilmiyordu Telegram grubunda kullanıcılar cogent diye global bir peering hizmeti veren firmanın Btk'ya gerekli ödemeyi yapmamasından btk tarafından banlanması durumu var deniyor

Tahminen de bu firmayla çalışan comnet'in de yurtdışı çıkışları felç duruma geldi diğer alternatiflerdeki kapasite kullanımından (özellikle de yoğun saatlerde)

Fakat bugün akşam üstü ülke geneli kısa kısa internet kesilmeleri oldu Bazı çalışmalar yapıldı, hatta uygulamadan da genel bir bildirim yollandı herkese ve sonucunda da şimdilik durum daha iyi hale geldi Ama halen eski ping ve hızlardan biraz gerideyiz (en azından bende)

• Şu an itibariyle İzmir'de comnet fiber düzeldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 5 Aralık 2024; 1:12:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BoltAction kullanıcısına yanıt

1 yılda 2 gün sorun yaşattı diye mi başınızın çaresine bakacaksınız, Allah akıl fikir versin. aynı aksaklıklar her isp'de oluyor.

• TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Woow comnet çalışanı alırım bir dal…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DGrayMan kullanıcısına yanıt

bu durumda sen de rakip firma çalışanı mı oluyorsun? hay senin beynine ben. ne alakası var. 3 yıldır 2 farklı lokasyonda comnet kullanan ve memnun olan bi müşteriyim sadece.

• Bende de 2 gündür böyle. Benim farklı bir sorum var. Süre uzatmak istediğimde benden modem ücreti kirası alacaklar yıllık 600 tl. Fakat ilk hattımı taşıdığımda almadılar. Neden diyorum genel prosedür böyle diyorlar anlamadım gitti

• alper52 kullanıcısına yanıt

Temmuz ayından itibaren Comnet'de router kira ücretini kullanıcıya fatura etmeye başladı. Bence piyasaya göre aylık 50 tl kira ücreti gayet uygun. Türknet router ücretini almıyor fakat onda da fiyatlar haliyle yüksek kalıyor.

• sıçtı cafer bez getir... başladık yine yavaşlığa. ne zaman düzelecek acaba bu rezillik.

• Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

Türknet; rüter kirası almıyor mu? Dahili mi; harici mi bu kira? İçinde; içinde hepsi içinde. SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ 

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.