Dediğim gibi, comnet'in kiraladığı ip'ler geoipa'nın ucuz, abuse ip'leri. Kullanıcılarına değer vermedikleri için, en ucuzlarini alıyorlar. Çoğu iss geoipa kullanıyor, fakat tertemiz olanlarını kiraliyorlar. Abusemyip üzerinden baktığında, hiç report yemiş mi? Yüzde 99 report ip'dir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (17. sayfa)
-
-
Arkadaş dedi 200 lü iplerde daha düzgün dedi benim 188 li sabit ip sabit ip de iptal edip tekrar satın almam gerekiyor. Alçağım ip de temiz olmasının garantisi yok. Veya iptal edip tekrar aldım tekrar 188 gelmeyeceğinin garantisi yok. Artı cebimden para vereceğim. Abuse benim yüzde 0 görünüyor. Zamanında bir sürü log var. Siz modeme reset atınca ipiniz değişiyor sorun yaşayamayanlar 200 ipler büyük ihtimal. Benim öyle değil işte. Comnet 188 ve sabit ip kullanıp sorun yaşamayan var mı ki?
-
Bu sorunu ben çözebilir miyim çözümü var mı? Veya iss çözmesi mümkün mü?
-
Ben sadece sana değil, burda bir çok comnet kullanan arkadaşlara yazdim, bazılarına özelden ulaştım. Yarı yarıya bir durum oldu. Şöyle ki; ip degistirdiler. 212 ip aldilar, bazıları kısmen daha düzgün, bazıları tamamen düzeldiğini, bazıları hiç duzelmedigini söylemişti, daha sonrasında düzelmeyen bir kaç kişi daha ulaştı, 212 ip'lerin düzeldigini söyledi. Yani, denemekten zarar gelmez. 212 ip kullanan arkadaşlarda muhtemelen sorun yoktur. Sende denemelisin, en azından denemiş olursun. Ulan olaya bak, comnet'in yardım etmesi gerekirken, ben yardım etmeye çalışıyorum:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen çözemezsin, iss ile ilgili. Onlar kiralar.
Hangi ip verileceği biraz şansa; elinde ne varsa.
Yanlış anlamayında; ip bazlı sorunum var, ip iptali yapacağım deyince biz sorunu kökten çözelim; aboneliği iptal edelim demesinler.
Burada yazılan şikayetleri dikkate almıyorlar mı hiç; tuhaf. Forumda firma yetkilisi de yok.
Sabit ip kullanmamın nedeni sunucuya benim ip izni olması. Başka ip ler giremiyor. Ben sabit ip almak zorundayım ne yazık ki. Hani öyle modemi resetle düzgün ip geldi kullan durumu yok ne yazık ki. Ayrıca sabit ip ben extra para veriyorum. Bana adam gibi ip vermesi gerekmiyor mu bende bunu anlamıyorum comnet çözmesi gerekirken biz niye böyleyiz. Adamlar tüm iss hacklettiler sorumlusu niye benim. Benim bilgilerim internete düştü burada zaten zararım var bir de niye hala zarar görüyorum.
-
Yani düşün, sabit ip alip (parasıyla) yine sana düzgün hizmet veremiyorlar ki aldıkları ip'de abuse'ye uğrayan ip'ler. Dava açsan kazanırsın. Şöyle Düşün, bir ev kiraliyorsun, su yok, elektrik yok ama sen yine de para veriyorsun, kendinize bunu yapmayın, kaç günün kaldı comnette?
Ftth'deysen ont ve router'ı kapatıp 10 saniye bekle, 212 ip gelir büyük ihtimal. Dene bi.
açacağın davalar ödediğini karşılamıyor. Ben avukata para vermeyeceğim için beni zarara uğratmaz. Dava açarsam bir kaç farklı dava açarım. Başta hacklenme konusundaki mağduriyet. Beni yordular sırf onlarda yorulsun diye dava açarım :=)) Benim gibi tek tük olduğu için firma onu göze alıyor zaten. Aradım mağduriyetimi belirtim ilgili kişilere iletti ne yapılır ne edilir bilmiyorum. Şirketin interneti ile bir şekilde uzaktan bağlanıp idare edeceğim. Baktım düzelmiyor. O gün geldiğinde artık iptal ettiririm. Yapılacak başka mantıklı bir şey gelmiyor.
-
Oha en az bir hafta sürer sanıyordum natro yu düzeltiler. Vodafone veya başkent üniversitesi düzelmedi ama işimde yok oralarda. Acil durumu gitti herkese teşekkür ederim.
-
Geçmiş olsun.
Bugün mesaj geldi. İndirimi kaçırmamak için 1 senelik alırsam zamlardan etkilenmiyormuşum. Süper bir iss. :D
-
1000 kisi heralde bugun almaya calistim heralde 1000 kisi aldi almiyor
bin kişi bulmalarına şaşırdım. bir sene güvenilip iş yapılmaz maalesef
-
238 günüm kalış
1 yıl da alamıyom
6 ayda alamıyorum
-
Yararlanmayanlar üzülmesin belki böylesi daha hayırlıdır. Böyle kampanyaları 6 aylık olmalı veya 730 gün ve kişiyle sınırlamasalar. Daha adil bir kampanya olurdu.
Şu sıra millenicom göze kestirdim aylık ödüyorsun taahhüt yok. Comnet daha uygun. 7/24 çağrı merkezi diyor. Telefonda muhatap var. Comnet sitelerin açılması speed test ve garip sorunlar çözülürse devam ederim iss değiştirmeyi sevmiyorum. Yoksa millenicom tam bana göre gibi, Comnet kampanyaları bana denk gelmiyor zaten. Zamdan etkileneceğim için o yüzden bir şey kaybetmiyorum. Tekrar yeni gpon cihazı isterim. Hem oda değişmiş olur. Isınıp duruyordu. Kurulum için gelen ekip bir daha her şeyi gözden geçirir kafadan 700tl vermeye gerek yok. Tekrar sabit ip de değişmiş olur. Bana şuanda avantajlı görünüyor ilerde ne olur bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 29 Haziran 2024; 4:1:4 >
-
Aslinda telefon elimdeyken mesaj geldi bana hemen olurdumda bekledim ertesi gunde olmadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X