Telefonlarını aradım modemi kurcalamayin genel sorun var dediler zaten arkasına onbeş yirmi dakika sonra internet geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (9. sayfa)
-
-
-
1 yılı aşkın süredir kullanıyorum. takriben son 3-4 ay tam bir pişmanlık olmaya başladı. süreyi 6 ay uzatma gafletinde bulundum. destek ekibi desen tam komedi. Eylül ayında sürem dolunca başka firmaya geçerim. bunlar ile uğraşılmaz.
-
sorun düzeldi. internet tamamen düzeldi heryere giriyor şuan. bence bu mağduriyete karşılık gün eklemesi yapması lazım comnetin. herkese 3 er gün eklese batmazlar, bu mağduriyeti de insanlar unutmuş olur.
-
Ben Turknet e başvuru yaptım bunlarla artık uğraşamam 250 bunlara vereceğime 400 Turknete veririm en stabil kullandığım bu güne kadar Turknetti çoğu firmayıda denemişimdir.
-
Turknet'te dönem dönem (Genellikle Ekim-Ocak ayları arası her gün, hafta sonları tam gün)akşam 20:00-00:30 arası hız düşmesi ve pinglerin artması sorununu 4 yıl yaşadım. Bir türlü çözemediler. Açtığım konular duruyor. O saatlerde kullanımınız yoğunsa 2 kere düşünün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 29 Mayıs 2024; 13:35:25 > -
valla hepsini tecrübe ettim ben : sırası ile ttnet, milleni, turknet, netspeed, son olarak comnetdeyim. yerel sağlayıcı ttnet olduğu müddetçe hepsi aynı.
turknetin kendi altyapısı olduğu yerde yada sol altyapısı olan yerde almadığın sürece, hepsi gerçekten aynı. tek farkları fiyatları.
yerel sağlayıcı yani ttnet bulunduğun bölgede kaliteli bir altyapı sunuyorsa alacağın hizmet hepsinde aynı.
-
gpon alt yapımıydı vdsl mi ? Öğrenmek için soruyorum.
-
Ben artık tek gpon kurumsal ttnet olduğu için evden çalıştığım için ttnet geçebilirim. Türknetin gpon gelirse onu da denemek istiyorum. Şuan yakında kablonetin gpon gelecek gibi görünüyor. Hiç kesinti olmadığı için kablonet tekrar düşünmüyor değilim. Yavaşlama farklı bir şey kesinti farklı bir şey.
-
Ankarada comnet geldi. Speed test sonuçlarım artmış. Önceden sadece türktelekomda 940 alırken şimdi başka bir serverdada hız aldığımı gördüm. Hep böyle mi olur bilmiyorum. İlk bağlattığımdaki gibi sonuçlar çıkıyor.
Tek gözüme takılan sorun ttnet kullanıyor. Speed test yapmam la başlaması bir oluyor. Comnet en az 20 sn bekliyor. Sonra test başlıyor. Bir bekleme süresi var. Ping her şey normal aşırı bekliyor.
-
DSL.
-
Türknet dsl kullanılmaz bana göre de riske atmazdım kendimi açıklamarın da onlarda kabul ediyor bu durumu
-
Turknette benzer sorunları bende yaşıyordum. 23:30-00:30 arası internet resmen çakılıyordu hız düşüyordu ping artıyordu. Herkesin kendine göre artısı eksisi var. En sorunsuz ttnet idi.
-
ölücüerin üstüne nur toprağını atan comnete teşekkürler. üçün beşin lafı hesabıı
-
-
Comnet internet e geçiş yaptığım güne lanet olsun. Bir internet firması bu kadar mı umursamaz olur. Müşteri hizmetlerini zaten unutun öyle bir şey yok. Bir sorun yaşarsanız ki bu son günlerde günde 10-15 kere internet kesiliyor ve modemle baş başa kalıyorsunuz. Destek kaydı açarsınız kendi kendine kapatırlar. Ya da standart bir cevapla kapatırlar destek talebini.
Sinirlenirsin çünkü çocuğunun online dersi vardır ve dersin yarısını kaçırır saçma sapan kesintiler sebebiyle. Sonra bir destek talebi daha açıp verip veriştirip sizin vereceğiniz interneti... Dersiniz. Sonra ne olur biliyor musunuz? Sizin parasını verdiğiniz ve daha günlerce süreniz olan interneti çat diye kapatırlar bir aksam vakti. Hem paranız gider hemde internetiniz. Üyeliği sonlandirdiklari için farkli bir internete yeniden baglanti ücreti ödeyip abonelik baslatmak zorunda kalırsınız.
Comnet pişmanlıktır. Ben sizi uyarayım da. Kendine zerre kadar saygısı olan biri bu internet şirketini kullanmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
icim soğumadı daha yarin arayip gönül rahatligi ile sektiricem. Sen hangi hakla is sozlesmesini tek tarafli feshedersin? Btk ya da yazicam dilekceyi. Acımayın bunlara. yazin yeterki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı sorun bende de başladı comnette server bulmakta 15 20 sn sürüyor en son ki saldırıdan sonra olmaya başladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X