Adamlar borçlar yüzünden bu iş kolundan ayrıldılar Umarım bizim paraları verirler Benim 560 günüm vardı içerde |
SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (30. sayfa)
-
-
Eski kayıtlarıma göz attım ve gördüm ki, Haziran ayında Comnet'ten hizmet alıyordum. Kurban Bayramı haftası boyunca, 16-20 Haziran tarihleri arasında internetimde ping sorunu ve yavaşlık mevcuttu; sonraki hafta pazartesi günü sorunu düzeltmek zorunda kalmışlardı. 19 Haziran 2024 tarihli bir mesajda, internet ve wifi ayarlarımı kontrol etmem gerektiği belirtilmiş. Sorunun kaynağının kendileri olduğunu kabullenmeleri zaman almış. 17-23 Haziran 2024 tarihleri arasında yaşanan internet kesintisinden sadece ben değil, tüm Comnet xDSL kullanıcıları etkilenmişti.
-
kalan günleri nasıl iade alacağız bilginiz var mı? nereye kayıt açıyoruz?
-
aylık 20 tl'lik indirim için kod bırakıyorum.. yeni abonelik ve geçiş yapacak arkadaşların bilgisine GGWGML08WA
-
https://forum.donanimhaber.com/netinternet-gecis-sureci-100tl-indirim--160222621
Comnet sonrası Netinternet firması ile çalışmaya başladım. Geçiş yapmak isteyen arkadaşlar için detaylı geçiş sürecini anlattım.
-
Netinternet firmasına geçiş sağladım. Detaylı geçiş rehberini inceleyebilirsiniz. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/netinternet-gecis-sureci-100tl-indirim--160222621
-
Arkadaşlar, bu COMNET iadeleri taşıma işlemimiz bitince kullandigimiz gun kadarini dusup otomatik olarak yapilacak mi, biz sitelerine girip IPTAL etmeli miyiz, veya bir sey yapmamiz gerekecek mi? Bilgisi olan ya da bilgi alabilen var mi?
Bir de Gigaspeed diye bir ISS var, kullanan var mı, nasıldır ki? -
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGTVY2W45 Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGTVY2W45 -
Arkadaşlar, geçiş bir şekilde halloluyor da, esas bizim COMNETTE içeride kalan paralar ne olacak? Var mı bir haber/bilgi alabilen? -
bunlar abonelerden topladıkları paraları naapmışlar ? niye ödememişler
kesin ya kumar oynamışlardır yada bitcoin almışlardır
-
quote:
Orijinalden alıntı: avastos
Arkadaşlar, geçiş bir şekilde halloluyor da, esas bizim COMNETTE içeride kalan paralar ne olacak? Var mı bir haber/bilgi alabilen?Biraz zor alacağız gibi daha öncede netgalaksi patladı açıklama bile yapmadılar peşin ödenen paralar kaldı öylece
-
Ayni comnet gibi senelik felanmi satiyodu netgalaksi verilmedimi yani paralar?
-
Keşke bitcoin almış olsalar Kardadırlar ama dedeye falan bastılar heralde Ne kurumlara ne son kullanıcıya bir ödeme yok ortada
-
Birileri comnet gidip bir kapısını çalsa istanbulda kullanan arkadaşlar bir yönlendirse Zaman geçtikçe itiraz hakkımız azalıyor.
-
Ben paraaları iade edeceklerini düşünmüyorum
Ödeme yapacak olsaydılar önce telekoma olan borcu ödeyip bu durumu yaşatmazlardı -
Her abonenin içeride ortalama 1000 tl si olsaquote:
Orijinalden alıntı: RedMinner
Ben paraaları iade edeceklerini düşünmüyorum
Ödeme yapacak olsaydılar önce telekoma olan borcu ödeyip bu durumu yaşatmazlardı
50000 abone var diyorlar bu durumda 50,000,000 tl ödemesi gerekir
Bu parayla zaten borçlarının tamamını tt ye ödeyebilirdi.
Bence iade için umutlanmayın müşterileri oyalıyorlar -
Gigaspeed için fazlaca ve ciddi boyutlarda bir eleştiri görüp okumadım.
Ön ödemeyle çalışıyorlar. Çok emin değilim ama onların da 6 ya da 12 aylık ön ödemeli uygulamaları var ama esas itibariyle bir ay öncesinden ön ödemeli bir sistem kullanıyorlar. Yani örneğin bugün abonelik başlatıyorsunuz, sizden bir aylık ön ödeme talep ediliyor; bugünden sonraki 30 günlük kullanımınız için...
-
Türk parası olduğu için benim için değerli 1 tl min bile üzerine yatırmam. Elinde sonunda anlaşmak zorundalar benimle ben öyle birisiyim.
-
Hayırlısı inşallah alabilirsiniz ama firma batık
Btk ya bile bir sürü borçları var -
vay bee memlekete bak
benim 1980lerde çocukken hatırladığım BANKERZEDELER olaylarından
yıllar yıllar sonra
şimdi ben de "COMNETzedeler" güruhundayım
la aynı şey değil tamam ama sonuçta ödenmiş peşin paralarımızı
comnet "iade edeceğiz" dedikleri halde
hiç alamama üstüne bulursan soğuk su içme günleri veya yılları
o soğuk suyu da satın alamaz içemezsek git cami çeşmesinden iç dedim kendime
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X