Şimdi Ara

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
19
Favori
32.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom bu firmalara hattı kiralayıp sonrada ortada bırakıyor. Madem böyle pislik yapacaksınız firmalara bu işi yapmayın Telekom olarak.

Sokağımdaki hattı kopardılar sırf Comnet diye Türk Telekom kabloyu bağlamadı 15 gün boyunca. Daha sonra mecbur aboneliği sonlandırmıştım Comnetden.

Bi de Değerli Hissettirir diye sloganı yok mu bu Türk Telekomun. İşleri güçleri hava civa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubambi -- 11 Aralık 2024; 16:54:17 >
  • Ya madem İnterneti keseceksin, önceden haber ver değil mi? Bu kadar insanı pat diye İnternetsiz bıraktın. Bir de Data center yönetiyor bunlar. Hakkımı helal etmiyorum. İyi niyetli bir yaklaşım değil. Her şirket batar, yönetemez de. Her şeyin bir adabı var kardeşim. Titanic batarken bile ilk önce kadınlar ve çocuklar diyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt

Geçişi nerden yaptınız ? gigaspeed sayfasından mı? yani nerden yapmak gerekiyor.

• zuahahahha bız zamanında uyardık beleşcilerin tamamı patladı.

• arkadasin port kapandi. turknete geciste comnet kampanyasi ile port aktif olurmu

• dubambi kullanıcısına yanıt

Sen en büyük küfürlerimin sebebisin ttkom İşin şakası şu gelinen nokta da dediğiniz gibi turktelekom'un da suçu bariz ortada Nerdeyse comnet kadar suçluyorum onları da

Şu ortak altyapı olayı gerçek olur (2025-2026 için bu konuda bişeyler olacak deniyor Devlet tarafından Telekom'a verilen 25 senelik altyapı sorumluluğu görevi süresi bitiyor Yeni bir süreç başlayacak) Kaydadeğer bir değişim olmasını umuyorum Türk Telekom sadece altyapı döşer ve kiralar Bu firmalar ise son kullanıcıya pazarlar Çünkü herkes her işi yapmaya çalışınca hiçbir iş bitmiyor

• tozyet kullanıcısına yanıt

Birçok insan internet üzerinden çalışıyor Haber vermeden çat diye şartel indirmek nedir Sırf bu yüzden kalan günlerden hariç ekstra tazminat ödemesi gerekiyor comnetin Gelişmiş ve hakkın hukukun olduğu yerlerde bu olayın gereği budur Fakat bizde kalan günlerin parasını alırsak şükredelim

• Son 1-2 saatte comnet'ten başka yere geçip hattı aktif edilen var mı Yaklaşık 2 saattir "Geçiş için işleme alındı" diyor comnet online işlemlerde hattım Sizin istediğinz turknet'e değil de başka yere geçtik diye mi bekliyoruz

(Malum bugün attıkları son sms'te turknet kampanyasını açıklarken bu kampanyadan yararlananlar öncelikli geçiş hakkına sahip olacak diyor Adamlardan son günün son saati hatta son dk'sı bile müşterilini deli etmekten geri durmuyorlar

• 1 yıldan fazla günümüz vardı.. alacaklar nasıl olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt

Sözde iade edeceklermiş Türktelekom'a 40-50m lira borcu ödeyemeyen bu firma binlerce müşterinin alacağını nasıl ödeyecek

Adamlar koskaca teknik olarak patronları sayılan Ttkom'a borç takıp kaçıyor Sana bana acır mı Umarın bir sürpriz olur ve herkes parasını hakkıyla alır

• Turknet'te kimliği yükleyip sözleşmeyi onaylayalı yarım saat oldu ama ekranda şöyle yazıyor;

Dijital Sözleşmeniz imzalandı. Kontrol ediliyor...

Kimlik fotoğrafınız yüklendi. Kontrol ediliyor...

Hemen geçiş yapan arkadaşlar, onayınız ne kadar sürede gelmişti?

• U. kullanıcısına yanıt

Aşırı bir yoğunluk var Bende başka firmaya geçiş yaptım Tüm işlemleri hallettim Sesli mesajı da verdim Üzerinden 3 saat geçti ama hat aktif edilmedi Bekliyorum

• ben şoknete geçiş yaptım 269tlye 6 ay fiyat garantisi sonrasına bakarız. referans koduyla 1 ay bedava kullanabilirsiniz.

referans : 8504975679

• dostlar bugün normalde de benim comnetteki son günümdü "0 gün" herneyse öğlen saat 12:10 civarlarında millenicoma 100mbit fiber geçiş için başvuru yaptım, e-devletten işlemler vs herşey tamamladım ve saat 17:56 da yani tam 1 saat önce tamamen geçişim tamamlandı. Fakat saat 15:00 civarlarında TURKNET ile iş birliği olayını başlatmışlar. (2 AY ÜCRETSİZ İNTERNET) e ben şimdi Milleni.coma geçmiş bulundum. hem 1 hafta mağdur edildik hemde şimdi 2 ay ücretsiz interneti kaçırdım. madem böyle bir ortaklık olacak sabahtan haber verde bizde ona göre yapacaklarımızı seçelim öyle değil mi. Arkadaşlar Milenicoma 1 saat önce geçtim ama buradan Turknetin 2 ay ücretsiz internetinden yararlanabilecek şekilde düzenleme yapılamaz mı ? yanıtlarsanız sevinirim. neler yapabiliriz, neler yapılabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcan -- 11 Aralık 2024; 18:58:46 >
  • İptal işini nasıl yapacağız? Bilen var mı

• muratcan kullanıcısına yanıt

Hocam 0 gün ile kurtarmışsın, gerisini boşver şükret haline. Kaç saat oldu internetsiziz.

• Adamlar iflas ettik diyor, btk dan ses yok, vatandaşın hakkını soran Yok..muz cumhuriyeti...

İptal etmene gerek yok hocam Direk yeni bi yere başvur Başvuru esnasında xdsl numarası ister Onu comnetin siteden/uygulamadan alabilirsin

• Arkadaşlar 480 günüm vardı. Ağustos ortasında zaten günlerimiz varken üstüne 18 ay daha eklemiştim. bu 18 ay için harcama itirazında bulundum. Soranlar oluyordu 3-4 ay. Ben 4 ay öncesinde yaptığım işlem için başvuruda bulunabildim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

az önce telekom müşteri hizmetlerini aradım geçiş işlemleri için adamların haberi bile yok comnetin kapandığından

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.