Tuketici hakem heyetine basvuracagim. 580 gunum var. sikinti su. fatura no istiyor ama farkli farkli tarihlerde uzattik dolayisiyla birden cok fatura var. ikinci olarakta anlasilamayan tutara ne yazmak lazim. yani 580 gunun karsiligi ne oluyor? |
SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (27. sayfa)
-
-
fatura noya hangisini yazdiniz ve tutari nasil hesapladiniz? ben 2-3 kere uzattim ve tutara emin olamadim.
-
ilk faturayı yazdım, tüm faturaların toplam rakamını yazdım tutara da.
-
Son dakika Adamlar kepenk indirdi -
ohaa -
560 günüm var Umarım herkes parasını alır -
480 günüm var...
o telegramda ki kahp* ramazan selcik... ne oldu şimdi neyi savunucan ibn*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 11 Aralık 2024; 12:31:38 > -
nerye geçecez arkadaşlar araştıran varmı
-
Geçmiş olsun -
Fiberi iptal etmiş galiba..
iyi olan tarafı günleri iade edecekler.. bravo..
Duyuru
Comnet ailesi olarak, Aralık 2021 tarihinde başladığımız Türk Telekom VAE fiber/VDSL internet hizmeti, 11.12.2024 tarihi itibarı ile sonlandırılmıştır. Comnet, xDSL/fiber erişim hizmetlerini yıllar boyunca kullanıcılarına en kaliteli hizmeti, en uygun koşullarla sunmanın çabası içerisinde olmuştur.
Yıllar içinde geliştirdiğimiz yazılım, altyapı ve uygulamalarla ülkemizde birçok firmaya örnek olmuş, kullanıcılarımızın en iyi deneyimi yaşaması için yatırımlarımıza devam etmiş bulunmaktayız. Türkiye’de ilk defa ön ödemeli internet servislerini hayata geçirerek sektördeki birçok firmaya ilham kaynağı olmuş ve kullanıcıların daha uygun koşullarda hizmet almasının önünü açmılştır.
Comnet, yine ülkemizde ilk defa son kullanıcı erişim hizmetlerini sahip olduğu binlerce peering ile destekleyerek gerçek özgür internet deneyimini değerli kullanıcılarına sunmanın gururunu ve mutluluğunu yaşamıştır. Sektöre yön vererek diğer firmalara yeni ufuklar açmış ve Türk internet sektörüne yeni bir deneyim kazandırmıştır.
Yıllardır birçok sosyal sorumluluk projesine ön ayak olan Comnet, ulusal ve uluslararası platformlarda ülkemizi başarıyla temsil etmiş ve etmeye devam etmektedir. Comnet’in diğer servisleri olan veri merkezi hizmetleri, kurumsal erişim hizmetleri, Homepass erişim hizmetleri, sunucu servisleri gibi tüm faaliyetleri kesintisiz olarak devam etmektedir ve herhangi bir aksama söz konusu değildir.
Bize bu süreçte desteklerini esirgemeyen, gerçek özgür internet kullanıcılarımıza gösterdikleri teveccüh ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederiz.
Yapılacak İşlemler:
Başka bir firmaya geçiş yapmak isteyen abonelerimiz, Comnet uygulaması veya web sitemiz üzerinden online işlemler bölümüne giriş yaparak xDSL hizmet numarasını alabilir ve geçiş işlemlerini tamamlayabilirler.
Hizmetlerini iptal etmek isteyen kullanıcılarımız, yine Comnet uygulaması veya web sitemiz üzerinden giriş yaparak kolay iptal başvurusunu tamamlamalıdır. Bu başvuru sonrasında, teslim edilmesi gereken modem ve ONT cihazlarının Comnet’e ulaştırılması gerekmektedir.
Kullanıcılarımızın kalan yasal günleri hesaplanarak hak edilen tutar, ödeme yapılan kartlarına iade edilecektir.
Saygılarımızla,
Comnet
-
hizmetlerini iptal etmek isteyen kullanıcılarımız, yine Comnet uygulaması veya web sitemiz üzerinden giriş yaparak kolay iptal başvurusunu tamamlamalıdır. Bu başvuru sonrasında, teslim edilmesi gereken modem ve ONT cihazlarının Comnet’e ulaştırılması gerekmektedir.
dikkat edilmesi gereken işlem modem ve diğer cihazı kargo ile iade etmek sonradan 1000 tl lik bir ücret kitlemesinler.
-
Sakin. Geçiş yapanlar değil komple iptal edenler. İstediğiniz bir firmaya geçiş yapın. Kalan günler iade edilecek. Geçiş yapınca modem de geçiş yapmış gibi düşünün. Cezası yok.
-
Nereye geçiş yapıyoruz acil internet lazım
-
Aktivasyon, kurulum gibi eksta ücretler ödemiştik onlar ne olacak 1 ay bile kullanmadık İnterneti.
-
Kurulum ve aktivasyon başka firmada da ödeyecektiniz eğer herhangi bir kampanyası yoksa. Geçiş yaparsanız kurulum ve aktivasyon ödemeyeceksiniz. Zaten kurulu ve aktif bir portunuz var.
-
Bilgi için teşekkürler. 1800+1ay tl ödeme yaptık diğer operatörlerde bu kadar değildi. Farkı iade alsak bari. Üstelik ben comnet yeni adrese nakil yaptığı halde bu ücreti ödedim mevcut aboneliğim devam etmesi için mecbur duk.
-
Hangi firma ucuz neye geçiyprsunuz -
hizmet numarasını nereden alabiliriz
-
Geçmiş olsun. İnşallah port sorunu falan yaşamaz millet.
-
türknet burger king kampanyasına bakın arkadaşlar ilk 6 ay 250 tlye geliyor kod ile bana sadece internet olsun yeter diyenler kurulum aktivasyon fiber modemi ücretsiz veren efsanenete bakabilirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X