< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (25. sayfa)
-
-
Uzun süreli hizmet bedeli peşin ödemek de doğru değil galiba. Piyasada art niyetli firmalar çoğalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turktelekomda 1 gbit paketim ile comnet 1 gbit paket fiyatımız 40 tl fark var. Benden turktelekom fiyati istiyor. Bunu istiyorsa bu seviyede goruyor kendisini demek
-
Türktelekom ben artık bilmedigim marka ile uğraşamam
Comnet savunan arkadaşlar nerde sesi çıkmıyor sjsjdjf
Comnet kim önerdi bana djdjdjfj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 9 Aralık 2024; 0:25:55 > -
Tt altyapıdan hizmet verenlerin tek albenisi; fiyat. O da yoksa tercih etmek pekte mantıklı değil.
Zaten 200 üstü paketler Tt ile benzer; direkt Tt'den almak daha mantıklı.
Ben fiyattan çok; karşında sorun oldu mu canlı muhatap var, altyapı zaten kendinin sorunu çözmek zorunda ve çözmekle yetkili saha personeli var.
Alternatif firmalarda bunlar yok gibi, durum ortada.
Varlıkta herkes dost olur; yoklukta herkes yok olur.
-
Bu yazıyı Bulut Helvacioglu linkedin üzerinden beğendiği bütün postların altına attım ayrıca mezun olduğu üniversite postlarının da altına attım. Biz Türküz yılmayız. İnternetin gücünü hafife aldı. Size de öneririm kendisini etiketleyip. @Bulut Helvacioglu Sesimizi duyun BTK. Comnet 7 gündür yok. Müşteri hizmetler telefonları kapadı. Yardım edinnnn. Ayıp size de. Artık firmanın kurumsalığından uzak tavrından dolayı. Linkedin üzerinden ulaşmaya çalışıyoruz. Diğer kurumsal firmalar sakın bu şirket ile iş yapmayın. Ne cevap veriyorlar ne de değer müşterilerine.
Yusuf İpekyoutubeComnet REZALETİ (6 Gündür İnternet Yok)https://www.youtube.com/watch?si=CjDK2KFobRvM08jb&v=9w-Vmszjbmo&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 9 Aralık 2024; 0:37:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Furkan Pc kanalında da video var; konuyla alakalı.
-
Sağolun hemen bakıyorum. Ama biz pes edersek bunlar iyice tepemize çıkar. Bu tarz insanların en önem verdiği şey prestij. Linkedin üzerinden vurmamız en mantıklısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 9 Aralık 2024; 0:46:44 >
ŞikayetVar'da şikayeti yerine referans kodu paylaşan arkadaş; şikayeti içinde destek kaydı kodunu da paylaşmayı düşünüyor mu acaba?
-
O zaman iptal ederler hshshsh.
Gerçek abone ise yüksek ihtimal; yapay abone ise.
-
Linkedin hesabı açmak basit bir şey. Yarın engeller beni kesin Bulut Helvacıoğlu. Yılmak yok. Adam kafayı yiyene ve sıkıntımız çözülene kadar devam.
Kesinlikle değil
İstanbul'da olup comnet ofisini ziyaret edecek arkadaş varsa ziyaret sonrası bilgilendirebilir mi? İçeride 240 günüm var iade edeceklerini bilsem 1 saniye düşünmem.
-
Tüketici haklarına göre hakkın var iade için.
O kısmı düşünmeyin ödeyin baktınız hizmette sıkıntılar var hemen Tüketici Hakem Heyetine e-devlet üzerinden bir başvuru yapın. Başvuru tarihinden itibaren geri kalan sürenin ücretini iade alın.
-
Uğraşmayın verin tüketici hakem heyetine ben aldım başvuru tarihinden itibaren kalan sürenin ücret iadesini.
-
Sanki düzeldi gibi? Sadece bende mi bu şekilde anlamadım.
-
böyle sıkıntıları çözemeyen firmaya ben artık para ödemem. mart ayında süre bitiyor. Sonrasında farklı bir ISS arayacağım.
-
bu satlerde düzgün zaten sıkıntı hafta içi saat 16-17 gibi başlıyor gece 2 ye kadar devam ediyor. sonra düzeliyor. şimdi 1 gigabit netim var sıkıntı olduğunda hız testi yapıp ss alıyorum. her gün düzenli olarak ss alıyorum. sonrasında hattımı taşıyıp şikayet kaydı oluşturacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X