Şimdi Ara

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
607
Cevap
19
Favori
33.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ

bende heyete verdim, hadi bakalım.

• şıkıntı şu dakikadan itibaren başladı arkadaşlar.

• Mesut Çevik ve diğer YouTube mecrası yavaştan bombalamaya başlıyor bunları. Parayı al hizmet verme. Kafayı yersin bu ülkede

• ben şikayet kaydı oluşturacağım da ücret hesaplama nasıl yapıyorsunuz. benim biraz karışık durumda ben ilk abone olduğumda 100mbit vdsl ile başladım 3-4 ay sonra ev taşıdım gittiğim evde (şu an oturduğum ev) fiber altyapı vardı 100 mbit fiber olarak geçtim yaklaşık 1 ay sonra 500 mbitlik pakete geçtim. 15-20 gün öncede 1000 mbitlik tarifeye geçtim. şimdi benim kalan aylarımı nasıl hesaplamam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 9 Aralık 2024; 15:50:11 >
  • omerkarakaya O kullanıcısına yanıt

Ücreti iade tuatrını hesaplamak zorunde değilsiniz siz başvurunuzu yapın kalan sürenin iadesi şeklinde. Hakem heyeti hesaplar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auysal kullanıcısına yanıt
    Tamam ödemelerin faturalarını eklemem yeterli değil mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aynen gerisini heyet halleder

• auysal kullanıcısına yanıt

uyuşmazlık tutarı ne olmalı burda hesap yapmak gerekmiyor mu?

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 9 Aralık 2024; 16:40:43 >
  • Hazır bu kadar ses gelmişken firma çalışanların forumda kullanıcılarını takip ettiğini de dile getirmek lazım.

Hacklenme olaylarını unutmamak lazım. Kendi hatalarıdan dolayı sabit ip mizi bile değiştirmek için bizden para istediler.

• Birisi mahkemeye versin kazansın sonra burada evraklar ve dosya numaraları paylaşılınca ben göreceğim bunların bi yerini. Herkes emsal göstererek çatır çatır şirketin içinden geçecek.

• hbg_ant2 kullanıcısına yanıt

Ben verdim kazandım başvuru tarihi sonrası ücret iadesi aldım.

SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ

Fatura bedelini yazın peşin ödeme yaptıysanız. Heyet hesaplıyor zaten kalan süreyi ödenecek tutarı

• Mesut Çevikyoutube
    Günlerdir internet yok, müşteriler açıklama bekliyor | Comnet'te neler oluyor?
    https://www.youtube.com/watch?v=chbFgkFwi1M&feature=youtu.be
    burda mesut cevik iyi anlatmis bir bakin derim bu arada ucuz internet kullanan fimalar ya iss durdurur yada asiri bir zam yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 9 Aralık 2024; 22:56:14 >

• phasan P kullanıcısına yanıt

Geç kaldınız; suare bitti.SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    biraz yogunluktan gec girebildim

• phasan P kullanıcısına yanıt

Olur hocam; gönlümüz senle. Geç olsun; tadında olsun.SON DAKİKA! COMNET KAPANDI AN İTİBARİYLE HERKESİN İNTERNETLER GİTTİ HATLAR KESİLDİ 

• 1 Aralık itibariyle sorun başlayan internet bağlantımda 10 gündür hiç düzelme olmadı. Destek taleplerine de cevap gelmiyor.Firma kepenk kapatmayı düşünüyor,galiba.

• poyraznet kapandığında comnete geçecektim. ön ödeme mantlıklı gelmediği için geçmemiştim. iyi ki geçmedim. ön ödeme kadar saçma birşey yok. enflasyon, zamdan etkilenmeme gibi sözlerde milletten peşin para alıp düzgün hizmet vermiyorlar. aylık fatura olsaydı başka firmaya sorunsuz taşınırdı. umarım yakın zamanda sorun çözülür

• Mesut çevik konu ile video paylaşmış

Mesut Çevikyoutube
    Günlerdir internet yok, müşteriler açıklama bekliyor | Comnet'te neler oluyor?
    https://www.youtube.com/watch?si=ZJpFWSzmgd8zFvDc&v=chbFgkFwi1M&feature=youtu.be

• erken iptal edip, ücret iadesi alan oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.