Şimdi Ara

Comnet Yasaklanan Reklam Müziği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Parodi amaçlı yapılmıştır. Hiçbir kötü art niyet yoktur. Lütfen Yanlış Anlaşılmasın, müziği dinleyip keyfinize bakın. Comnet Yasaklanan Reklam Müziği 

Dikkat! Aşırı bağımlılık içerir.

Comnet Yasaklanan Reklam Müziğisuno.com
    Comnet by @disciplinedchords885 | Suno
    https://suno.com/song/4ab54314-b390-4abb-bce8-d6fec394912f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kr4tenz -- 9 Temmuz 2024; 14:27:15 >

• Bu Ramazan kesinlikle hastalıklı bir kişi, en azından benim düşüncem bu yönde (ki yazdıkları da bunu ortaya koyuyor). Para versen bile normal birine böyle savunma yaptıramazsın.

Comnet konusunda suçlu ne yazık ki abonenin kendisidir. Her şeye rağmen kod için ısrarla abone oluyorlar. Comnet ilk keyfi abonelik kapattığında direk kara listeye almıştım, bu yüzden hiç kullanma hatasını yapmadım.

Her comnet konusunda bunu yazarım; müşteri anasına sövse bile comnet abonelik kapatamaz. Bu tamamen saçmalıktır hatta amatörlüktür. Kurumsallıkla ufaktan yakından alakası da yoktur. Müşteri sana hakaret mi etti? Alırsın log kaydını savcıya verirsin, o gerekli işlemi yapar.

Arkadaşımın küçük bir reklam ajansı var, bir müşterisi haksız olduğu halde üste çıkmak için küfür etti. Arkadaşım aldı kayıtları savcıya teslim etti. 6 ay sonra müşteri özür dileyip uzlaşmak zorunda kaldı.

Sen koskoca datacenter olduğunu iddia edeceksin ama kurumsallıkla en yakından dahi alakan olmayacak öyle mi? Bir kesimin malum kişiye "dünya lideri" demesi gibi bir şey bu.

• Mukemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi yaa

• "Comnet datacenter abi yha yapmaz öyle şeyler"

- Comnet yalayıcısı

• Daha önce comnetten başka firmaya geçtiğim için beni geri kabul etmiyorlarmış :D

• hahah çok iyi olmuş

• RiseTV R kullanıcısına yanıt

yok abi yha yapmaz öyle şeyler;

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kr4tenz kullanıcısına yanıt

Gruptan banlı olmayan var mı ki?

• Ismailb kullanıcısına yanıt

Bir kere aldatan tekrar aldatır

• Comnet Yasaklanan Reklam Müziği

Beni gruptan banladılar ;) Comnet kullansaydım hizmetimi direk kapatırlardı

• ibrahim4741 İ kullanıcısına yanıt

Bu Ramazan kesinlikle hastalıklı bir kişi, en azından benim düşüncem bu yönde (ki yazdıkları da bunu ortaya koyuyor). Para versen bile normal birine böyle savunma yaptıramazsın.

Comnet konusunda suçlu ne yazık ki abonenin kendisidir. Her şeye rağmen kod için ısrarla abone oluyorlar. Comnet ilk keyfi abonelik kapattığında direk kara listeye almıştım, bu yüzden hiç kullanma hatasını yapmadım.

Her comnet konusunda bunu yazarım; müşteri anasına sövse bile comnet abonelik kapatamaz. Bu tamamen saçmalıktır hatta amatörlüktür. Kurumsallıkla ufaktan yakından alakası da yoktur. Müşteri sana hakaret mi etti? Alırsın log kaydını savcıya verirsin, o gerekli işlemi yapar.

Arkadaşımın küçük bir reklam ajansı var, bir müşterisi haksız olduğu halde üste çıkmak için küfür etti. Arkadaşım aldı kayıtları savcıya teslim etti. 6 ay sonra müşteri özür dileyip uzlaşmak zorunda kaldı.

Sen koskoca datacenter olduğunu iddia edeceksin ama kurumsallıkla en yakından dahi alakan olmayacak öyle mi? Bir kesimin malum kişiye "dünya lideri" demesi gibi bir şey bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 10 Temmuz 2024; 23:25:40 >

• Müşterisini mağdur etmek için elinden geleni yapmış, kaç yıldır haklarında onlarca konu var. Bir ay bedava için aldığın riske değmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlarla hala uğraşan varsa macera arıyordur net. Ben 2 sene önce falan böyle bir ISS olduğunu görüp konusuna baktım rezalet durumda

hiç abone bile olmadım.

• Yapay zeka Suno bile şarkı sözlerinde "hizmetine" kelimesini "vicdanına" diye revize etmiş sonlardaki nakarat kısmında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Temmuz 2024; 23:12:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane bir şarkı olmuş konu kesinlikle sürekli up olmalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.