dün çıktıları almıştım bugün bilgileri doldurup gönderdim ve ödemesini yaptım, bakalım kaç günde geçiş sağlanacak, telekom taahhütsüz fiyattan işlemeye devam ediyor inşallah bugün yarın tamamlanır işlemler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (14. sayfa)
-
-
Destek kaydı açın hemen işleme alsınlar
tatil günleri olduğu icin turktelekom geç onaylayabilir.
Şimdiden hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah hocam, 3-5 güne kadar geçiş olur dediler, gelişmeleri paylaşırım buradan en azından telekom fiber kullanıcıları için fikir veririz
ben dün sabah belgeleri gönderdim akşamına açtılar çok hızlılar helal olsun.
-
Milllenicom kullanıcıları neden geçemiyor.
alt yapı sahibin türktelekomsa geçebiliyorsunuz
-
Sıfırdan abonelikte kurulum ücreti nedir?
Hat dondurma ücreti hakkında bilgisi olan var mı?
-
sıfırdan abonelikte gıbır ücret almıyormuş sanırım, kurulumu oradan yaptırıp daha sonra duruma göre istediğin firmaya geçiş yapmak daha mantıklı sanki boşu boşuna kurulum aktivasyon parası vermeyin
3 aydan sonra geçiş sağlanabiliniyormuş sanırım.
-
Sıfırdan abonelik durumu şöyle;
İstanbul içi kendi ekipleri kurulumu gerçekleştiriyor geri kalanı türktelekom ekipleri
130 TL Kurulum ücreti /xdsl zorunlu değil
65 TL Aktivasyon Ücreti Alınmakta
-
Kurulum isteğe bağlı mı yani?
-
evet türktelekom portunuzu belli eden fiş takıp gider
sizde ona ek yapıp evinize kablo çekersiniz veya mevcut altyapınıza bağlarsınız
-
Başka iss lerde de kurulum ücreti zorunlu olup aktivasyon ücreti yoktu, Comnet te tam tersi ücret politikası izlemiş gibi.
Umarım iyi bir rekabete sokar diğer firmaları. Biraz daha kullanıcı sayısının artmasını bekliyorum.
-
o 3 ay mevzusu btknın aldığı bir karar tüm issler için geçerli, ama kurulum aktivasyon ücreti ödememek için 3 ay kalınabilir en fazla ne kadar kötü olabilir ki
Haklısınız hocam. Mantıklı yaklaşım.
-
taahhüt ne zaman bitmişti? Ne zaman Comnet e başvurmuştunuz?
-
aralık ayının ilk haftası bitti taahhüt, geçen hafta başvurdum aslında ama evrakları istedim sadece işlemleri yılbaşından sonra yaparız dedim çıktı alma imzalama yükleme işlerini gözüm kesmedi , dünde boş bir zamanıma denk gelince evrakları sisteme yükleyip ödemeyi yaptım şimdi beklemede yazıyor.
Destek kısmından talep açın geçiş işlemlerim başlatılsın die
7/24 çalışan bir firma
göndersinler hemen belgeleri turktelekoma pazartesi belki geçiş tamamlanır
Tamam hocam. Kısa sürede açılır umarım.
Müşteri hizmetleri yorumlarınız nasıl arkadaşlar ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X