Tekrardan selamlar bugün geçiş yapıldı. Site üzerinden desteğe internetimin kesildiğini ancak halen PPPoE giriş bilgilerini göndermediklerini söyledim. 30 dk sonra SMS olarak iletildi ve hizmet aktif edildi. Gelelim Steam, CSGO ve Faceit ping ölçümlerine. Bizzat MM ve Faceit girmedim. Girdiğimde o değerleri de not ederim. Casual'da 60 üstünü bir iki kez gördüm onun dışında 36 gördüğüm bile oldu. Genelde 42-56 arası gezdi ping (netgraph verisi değil). BARİZ bir ping düşüklüğü söz konusu değil ancak yine de yok demek yalan olur. Yoğun saatlerde kullanma fırsatım şimdilik olmadı. Onu da deneyimleyince aktarırım. Yaklaşık 6 saattir kullanıyorum 5 saatini CSGO'da geçirdim. Kullandığım süre zarfında hiç bir jitter ve loss yaşamadım. Solda NetGalaksi ile geçiş yapmadan önceki ping değerlerim. Sağda da Comnet. (En alttaki ölçüme kendi profilinizden ulaşabilirsiniz.) https://steamcommunity.com/id/KULLANICI ADINIZ/gcpd/730/?tab=latency ![]() ![]() ![]() |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (31. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Altyapı iyi olunca sıkıntı olmuyor altyapı kaynaklı hiç birinde sıkıntı yaşamıyorum o yüzden turknet iyi bence varsın telefon desteği olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten Alt yapın iyi olunca kaliteli firmada problem yaşamasın işin mantığı o her şey alt yapıda bitiyor.
X biri gelmiş yok paket kaybı var yok şu problem var, diğerlerinde problem olmayıp sende varsa hatayı firmada değil kendinde aramalısın genel olarak konuşuyorum.
Vdsl olarak comnet kullandım fibere geçtim hala kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım nazar değmese yaşamayacağım diye düşünüyorum.
Vdsl alt yapıda en önemli nokta yaşanılan problemler iç tesisat kaynaklı oluyor veya oyunları kablosuz olarak oynuyor ping yüksek oluyor firmalara suç bulunuyor bu yanlış ben cevap vermeyecektim fakat belirteyim dedim.
İsteyen istediği firmayı kullansın ama 2-3 kişinin dediğine de kurt sürüsü gibi atlamasın :)
-
@ramazanjk55 Bu arkadaş comnet çalışanı yazdıklarına itibar etmeyin. son kullanıcı yorumlarını dikkate alın.
-
Bu form eskiden bu şekilde değildi yaşı ve IQ seviyesi eşit insanlar vardı şimdi iyice birbirine karışmış :)
Burada millete yalan yanlış bilgi vererek güzel iş başarıyorsunuz Günahı sizin boynunuza ne diyim :)
Beni tanımayan varsa girsin Youtubeye iyi baksın veya facebook ve telegram grubuna girip kim olduğumu öğrenebilir.
Şunu da belirtiyim Türknet formuna girip gigafiber çalışması var mı diye sormuş kişiyim eğer çalışan olsam öyle bir şey neden sorayım ey güzel kardeşim benim.
Bir daha sizlere cevap verme bile gereği duymuyorum yazık kafanıza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanjk55 -- 11 Şubat 2021; 15:32:39 > -
Hesabınız 20 Aralık 2020 tarihinde oluşturulmuş forumun geçmişte nasıl bir kitleye sahip olduğunu nereden biliyorsunuz ? Eğer eski bir kullanıcı iseniz neden eski hesabınızla burada değilsiniz ? Ayrıca forumdaki insanlara neden hakaret seviyesinde bir cümle kuruyorsunuz ?
-
Ben senin kardeşin değilim.Kaç yaşındasın bilemem ama senden yaşlı olduğum kesin.forum şöyle böyle diye atıp tutmuşsun.Forum hep aynı sen nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun. kendilerini başlarından üstün görmek zaten psikolojik bir hastalık.Allah şifa versin.Hakaretlerine gelirsek gerekli şikayetlerde bulundum. Sana hakaretli şeyler yazıp ta seninle aynı seviyeye gelemem.Comnet çalışanı @ramazanjk55 !!
-
Merhaba,
Hakkınızda gerekli işlemleri başlatıyorum elinizde herhangi bir kanıt olmadan iftira atmanızdan dolayı.
Burada x bir firmayı kullanıyorum diye orda çalışıyorum anlamına gelmiyor buda sizin nasıl bir karakterde biri olduğunuzu gösteriyor.
Ben üzerine basa basa söylüyorum alt yapınız iyiyse problem çoğu firmada yaşamazsınız diye ama siz hala orda çalışıyorsunuz şöylesin böylesin :) Youtube video çektim diye facebook ve telegramda grup açtık diye orda çalışıyor anlamına gelmiyoruz bunu sizlerde çok iyi biliyorsunuz... Kanalımda çoğu firmanın videosu var özellikle netspeed 13k izlenmiş videosu, siz şimdi orda da çalıştınız dersiniz neyse artık.
Her şeyi kanıtlı bir şekilde atacağım siz iftira atmaya devam edin. Burada değil ahirete de iki elim yakanızda olacak söz veriyorum sizlere.
Saygılarımla kendinize çok iyi bakın
-
(Saygılarımla kendinize çok iyi bakın )Saygılımı olmaya karar verdin. İlginç ???
-
Turknet fiber altyapıda ben de kopma oluyordu sürekli upload hızı düşüktü bide comnette kopma gitti upload 8 çıkıyor speed testte -
Yanlışın var vdsl de iss farkı var ben hattımi tek bir kablo ile modeme alıyorum altyapım çok iyi kabine 35 metre mesafede pratik olmasa da teorik olarak 130 megabit destekliyor hattım modem hat değerlerim çok iyi ama ping i etkileyen tek şey tesisat değil turknet de 19 20 olan pingim netspeed e geçtikten sonra 30 32 oldu 1 saat içinde ne değişti ? Değişen tek şey iss idi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 11 Şubat 2021; 23:54:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hat değerlerim yarı yarıya düştü bende desteğe yazdım aynen şöyle cevap verdiler;
Modem degerlerinizi biz belirlemiyoruz Mert bey telekom alt yapınızın o anki durumu modem degerlerinizi belirlemektedir. Tesekkurler.
Bu durumla kim ilgilencek peki Türktelekom iss’nizle görüşün diyecek?! -
Comnet ile beklemediğim şeyler yaşıyorum. Detayları daha sonra paylaşacağım.
Sanırım: Hesabımı kapattılar. (Bu şu demek olacağını düşünüyorum. Haber alma yeteneğimi engelleme. Hukuki yola gider.)
-
İptal talebin olmadan kapatamaz. Hostcu mantığında iss işi yapılmaz. Üzerine giderseniz hakkınızı söke söke alırsınız. -
Hesabıma giremiyorum.
İnternet sinyalim var gözüküyor.
Gün içinde destek talebinde gayet fikirlerimi paylaştığım bir konuda "Beğenmiyorsanız gidin" tarzında cevap aldım.
Bunu mail ile aktardım. Oradan da çok benzer bir üslupta cevap aldım.
Cidden çok değişik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 12 Şubat 2021; 1:0:2 >
-
Konunun ilk sayfalarında uyarıda bulunmuştum keşke araştırsaydınız :(
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146865851
Çok geçmiş olsun hakkınızı arayın ve zaman kaybetmeden bir avukata danışarak işi yasal yollarda takip edin. Eğer hakkınızı ararsanız bu yaptıkları ile çok ciddi cezalar alacakları kesindir.
-
İnceledim bunları da ama bugün yaşanandan sonra.
-
Şimdi herşey anlaşıldı kim bu cevapları yazıp hesapları kapatıyor.
Facebook gruptaki cevap:
https://www.linkedin.com/in/bulut-helvacioglu-9b5b34180/
Şirket sahibi böyle bir cevaplar yazıyorsa normal çalışandan ne bekleriz....
Comnet yetkilileri siz gerçektenden bu ev interneti hizmeti vermeden önce araştırsaydınız nasıl bir hizmet vermek zorunlu olduğunuzu (ne 5 kuruşluk hosting mı alıyoruz burda).
Hop diye kaptmak nedir. Hosting mi burası. Sanırım bu gidişle kalan müşterilerde kaçar.... hatta talepsiz kapattığınız müşteriler mahkemeye veripte size bir kanun ögretseler çok iyi olacak bence.
Siz efendim herşeyi biliyorsunuz da ama müşteriler geriden zekalı. Hatayı paylaşıyorlarsa sizde var demek ki sorun
-----
Türkiyen'in en büyük veri merkezi ve internet hizmeti veren şirketin toplamda 6,144 IP adresı var
Millenicoma küçük diyenler 105,728 IP adresi bulunmaktadır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brood -- 12 Şubat 2021; 9:38:21 >
-
2015 yılından beri millenicom kullanıcısıyım. Son zamanlarda (6-7 aydır) sorunlar yaşasam da anında çözüme kavuşturdular. Ben ne kadar fevri davransam da onlar cizgisini hiçbir zaman bozmadı. Evet MH nin bir çok onuda bilgisiz ve yetersiz olduğunu görüşmelerde anlıyoruz ama hiçbir zaman COMNET gibi seviyesiz olmadılar. Ping değerleri için comnet e geçeyim diyordum da @Holisticmax kemal kardeşimin yaşadıklarını görünce beş para etmez kurumsallıktan uzak ve akıl ile yönetilmeyen bir şirket olduğunu son zamanlarda net bir şekilde gördüm. Keşke Turknet gibi robot cevaplar verseler de bu duruma düşmeselerdi. Yazık gerçekten ve en kısa zamanda orada olanların orayı terk etmelerini temenni ediyorum
-
Hocam dediklerinize tamamen katılıyorum.
Sorun aslında bunun gibi İSS'leri kimse duymuyor ve tek müşteri edindiği yer burası.
Kimse de internette bu "şirketlerinin*" ilanları görüp geçiş/yeni başvuru yapmaz.
*Şirket bile demek yanlış olur. Mahalledeki en ufak esnaf bile her müşterisine saygı duyuyor. Sanki ücretsiz hizmet alıyoruz gibi davranlamaları yarın bu şirketlerin batmasına sebeb olacak (haha yeni müştereler gelmezse eskileride kaçarsa bakarlar şirketleri zarar ediyor ve anında hop diye kapatırlar).
Burada yorumları okuyup gerçekten de güzelmiş bizde deneyebiliriz şeklinde geçmiş durumda (kendim dahil daha önce ne gibirneti biliyordum nede bu comneti keşke bilmeseydim).
Ne yazik ki tüm sayfaları okumadım geçmeden önce ve tespit edilmiş bunların comnet ile bağlantılı olduklarını ve sürekli sizde sorun varmış gibi davranlamaları.
Bu arada bu Bulut Helvacıoğlu şirketin ortağı ve kurucusu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X