En basit işlemi yapıyorlar susturmak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (30. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bak bunlar çalışan değiliz felan diyorlar ya ya bunlar yada burayı takip eden bir çalışan burda ben yorum yazarken 3 kez internetimi kopardı.eleştiriyi bile kaldıramıyorlar.Kardeşim hatalar konuşulucak ki daha iyi bir hizmet sağlanabilsin. uydurma senaryolar la müşteriyi yönlendirme çabasına girmiş burdaaki arakadaşlar. mahallede biri iyi kullanıyormuş diğeri sıkıntılıymış yani burda kişide sorun var firma çiçek demeye çalışıyor. Keşke firma çiçek olsa bende hep kullansam.
Burdaki insanlar sizin yorumlarınızdan sıkılmış dikkate de almıyorlar. Firmaya sıkıntı veriyorsunuz.tutumunuzu değiştirin.
-
oyun oynuyorsan etmem. ama normal kullanım için kullanabilirsin.
-
Hocam hiç dert etme taşımadan bu yana 3ay dolunca başka yere taşı muhatap olma dertlenme ne dersen ölümüne firmayı savunurlar..
Adamlar koro halinde savunuyor Sanki firmanın sahibi Sanki destek ekibi . Peki sizde sorun vardır olabilir inşallah düzelir falan dersin geçersin yok olamaz bilmene bizde süper falan saçma işler.
Hiç tatlı canını sıkma taşı interneti bak keyfine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrardan internet gitti.
Hata: Internet vid=35 Timeout waiting for PADO packets.
Gerçekten de pişman olmaya başladım gibirnetten geçtim diye. Daha fazla para ödüyorum ama daha berbat bir hizmet alıyorum şimdi.
Burada sorunlar yokmuş gibi iki tane akıllı çocuklar surekli insanları kandırıyorlar onu çok güzel öğrendik. Fazla müşterisi olmadığı oda kesin.
-
-
Yorumunuza direkt cevap yazmıyacağım. Cevaplayıp sonra beni burda engelliyip kaçıyorsunuz ve sonrasında yazdığım mesaj gözükmüyor.
Alıntı
metni:Hocam gördüğünüz üzere 5 şubatta gece 5 te 20 saniyelik net kesintisi olmus ve ondan sonra hiç olmamış. 20 saniyelik DSL bağlantısı mı koptu veya comnetten kaynaklı bir sorun mu? Nedense bu bilgi eksik sanki.
Alıntı
metni:Ben sizin bu kesintinin sanki herkes de oluyormus gibi yazmanızı anlamıyorum geri gidin o zmn gibirnete pişman olduysanız. Kötüleme yapacağınıza destek kaydi açsanıza comnete neden kesinti oldu die. Destek kaydı açtım iki sorun olunca burada yazmadan önce!
Comnette sorun varmış ve nasıl oluyorda burda sizin bu yazdıklarınız hepsi yalan mı oldu şimdi?
Geçmek mi daha yeni taşındım burada sorun yok diye. Daha öncede yazdım düzelmezse sorunlar 3 ay sonra çıkış var.
Alıntı
metni:Yorumlarınız hiç inandırıcı gelmiyor gerçekse bile sorununuzu kendinizde aramayıp veya comnete bildirmeyip buraya geliyorsunuz burada yetkili YOK. Burada sorunlarımı ve deneyimi paylaşıyorum ki herkesin bilgisi olsun.
Konu açtınız diye size ait diye bir anlamı de yok. İsterseniz kendi grubunuzda istediğiniz yapabilirsiniz - yapıyorsunuz zaten
.
Comnetin bu kadar sorunsuz olduğuna dair sadece iki kişi yazıyor sürekli durmadan burda oda telegram ve facebook grup yöneticileri.
Yazsaydınız konu başlığında kimler yönetici yoksa hiç inandırıcı gelmiyor. Yetkili değilseniz nasıl biliyorsunuz fazla müşterileri var diye yoksa yetkiliyi mi tanıyorsunuz bu kadar bilgili yazdığınıza göre herşeyi.
Alıntı
metni:Turktelekom alt yapisinda sorun yaşayıp farkli firmalar çözüm olur düşüncesi çok yanlış ben vdsl alt yapida hiç sorun yaşamadim teknik ekibe ihtiyaç duymadım ihtiyaç duyan comnete geçmesin hatta hiçbir firmaya geçmesin hepsi ayni mantıkla Tuektelekoma ariza kaydi aciyor ve sorunun çözülmesi normal telekom kullanıcısına gore 1 2 gün fazla sürüyor.Benim alt yapım iyi vdsl fiber teknik ekibe genel olarak ihtiyaç duymuyorum diyen farkli firmalar araştırsın 3 senedir FTTH alt-yapısında Türk telekomu kullandım ve hiç fiber teknik ekiple işim olmadı. Nasıl oluyorda bu yazdıklarınıza göre sürekli fiber tekniğe ihtiyaç mı var.
Gerçekten de bu kadar saçmalığı hayatımda hiç okumadım. Yukarıdaki yazdığım hatayı Ramazan arkadaşınla araştır önce sonra youtuba videosunu yüklerseniz.
Aşırı faydalı olabilir.
-
-
+1 -
Paket kayıplarından geçilmiyor. İki akşamdır oyun oynayamıyoruz.
Firmaya yazılan yazıları okuyunca kanım dondu.
Sitelerine koydukları oyunlardaki düşük ping tamamen hikaye. Bakın 20 senelik internet kullanıcısıyım böyle yalan görmedim. Türknet ping konusunda bunlardan daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 7 Şubat 2021; 8:27:13 >
birebir yazışmayı kopyalıyorum.
Anlık ping yükselmeleri.
Talep No. #12073
merhaba Daha önce ping in yükselmesi ile ilgili olarak size ticket açmıştım.sizde benden tracert kaydımı istemiştiniz tracert kaydı anlık olarak aldığı için ping değerlerim 32. 33 arası gözüküyor. Size ekte yaşadığım sorunu gösteren 2 adet video attım videolardan da göreceğiniz üzere ping packet lose jitter aynı anda inanılmaz yükseliyor.Örnek vermek gerekirse 1 maç 10 dk sürüyorsa bunu maç içinde 8-10 bazen de 15 kez yaşıyorsunuz bu da oyunu oynanmaz bir hale getiriyor. Umarım bu sorunu anlamanız için size iyi bir örnek olur. Sağda kenarda beyaz renkte ping değerini takip edebilirsiniz üstte çıkan yıldırım işareti jitter kart üzerine kart gibi olan packet lose ping te derece gibi azalan artan şeklinde... VİDEOLARIN LİNKLERİ https://www.youtube.com/watch?v=RaBiie-PM68 https://www.youtube.com/watch?v=B7VkX0jtEfIKod
Yığını:müşteri ...... 2021-02-06 22:30:10
Bu sekilde bir hizmet garantimiz bulunmamaktadır. Yasadiginiz sorun herhangi bir sebepten meydana geliyor olabilir. Bunun tespit edilmesi mumkun degildir. Bilgilendirmeniz icin tesekkur ederiz.Kod
Yığını:Comnet Support 2021-02-06 22:52:50
benimle telefon ile iletişim kurabilirmisiniz ben ne demek istediğinizi anlayamıyorum ?Kod
Yığını:
-
Birazdan şikayet edilir yazı kaldırılır.. Facebook gurubunda böyle paylaşım yapılmış direk silinmiş mesaj neymiş yasakmış paylaşmak.
Birkaç iyi yorum, bolca da kötü yorum görmüş olmama rağmen...
CSGO ve Faceit'de düşük ping ve daha az habersiz gece kesintisi umuduyla kötü yorumlara bile bile lades diyerek Comnet'e geçiş için belgeleri yarın yollayacağım.
NetGalaksi'den geçeceğim. 2 yıldır NetGalaksi kullanıyorum, genel olarak memnundum ama düşük ping değeri vaadettiği için Comnet'e şans vermek istedim.
Netgalaksi'de gerekli ping değerlerini not ettim.
TABİİ Kİ tarafsız olarak aralarındaki farkları geçtiğimde paylaşacağım.
Ancak daha aboneliğim başlamadan belirtmeliyim ki; hizmet almaya başlamadan ücret ödemek garip geldi.
Şaka mı bu? Adam sorununu anlatıyor, çözüm istiyor ama bilmiyoruz diyip geçiştiriliyor bu gerçek olamaz ya...
-
Oyunlarda anlık kayıplardan atlamalar yaşanıyor, isteyen kullanır. 3. Ay sonunda geçiş yapıyorum.
Şaka değil - alışkanlık. Bunlar hosting hizmetleri verdikleri için hep böyle cevap veriyorlar.
Şimdiyse internet hizmet bir ayrı alan. Burda yardım etmek zorundular çünkü son kullanıcıya hizmet veriyorlar.
Ön ödeme konusuda hosting hizmetlerinden geliyor.
Restoranda sipariş ettiğiniz yemek kusurlu gelirse tabiki de özür dileyip gidip yenisini getirmek zorunlu yetkililer. Bunlar ise hep restorana sebze sattıkları için yuh biz getirdiğimizde tazeydi ama bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz diye kaçmaya mı çalışıyorlar.
İlginc olan bu cevapları yazan kişi sanırım yurt dışında yaşıyor veya klavyesinde türkçe dil desteği eksik.
Bana gelen cevapların insan yerine koyup ve türkçe yazım hatası bulunmamaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brood -- 8 Şubat 2021; 13:9:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bitik.
Birkaç iyi yorum, bolca da kötü yorum görmüş olmama rağmen...
CSGO ve Faceit'de düşük ping ve daha az habersiz gece kesintisi umuduyla kötü yorumlara bile bile lades diyerek Comnet'e geçiş için belgeleri yarın yollayacağım.
NetGalaksi'den geçeceğim. 2 yıldır NetGalaksi kullanıyorum, genel olarak memnundum ama düşük ping değeri vaadettiği için Comnet'e şans vermek istedim.
Netgalaksi'de gerekli ping değerlerini not ettim.
TABİİ Kİ tarafsız olarak aralarındaki farkları geçtiğimde paylaşacağım.
Ancak daha aboneliğim başlamadan belirtmeliyim ki; hizmet almaya başlamadan ücret ödemek garip geldi.hocam geçtikten sonra alıntılarsanız ping değerlerini çok memnun olurum
-
Ben memnun kalmadım yurtiçi pingler netspeed den daha kötü çıktı netspeed de memnunduk oda fiyat arttirdi. Turknet pingler çok iyiydi tekrar geçmeyi düşünüyorum
türknette de sorun oldu mu muhatap yok ulasılmıyor o kadar fırma var ıclerınde adam akıllı 1 tane yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X