Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.551
Cevap
276
Favori
637.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir yerlerde ufak bir temassızlik var prize takılı jak varsa yerine tam oturmamış olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar

Comnet Fiber tavsiye edermisiniz kesilme veya akşamları yavaşlama var mı?

Yer: Anadolu yakası Kadıköy

• ciddi0 kullanıcısına yanıt

ben ttnet den geçiş yapmadan önce yaşadığım sıkıntıları comnet çalışanına aynı şekilde aktardım. Onlarda bana sizi telekom un altyapısından bağlıcaz ancak çıkışarınız bizden olacağı için packetlose jitter ping vs sıkıntısı yaşamıcaksınız dedi. Şimdi bu altyapı kaynaklı bir arıza ise zaten beni yanlış yönlendirmişler demektir. Bu da yine bu firma ile çalışmamı sağlıcak bir sebep olur. 2020 nin haziran yada temmuz ayında evime jponlu interneti ttnet çekti daireye kadar getirdiler.Modemi de onlar verdi.ZXHN H298A kullanıyorum. Ayrıca bu yorumu yazarken de 2 kere internetim koptu :)

not:

@ciddi0 

ramazanjk55

eğer bu firmanın çalışanı iseniz ekmek yediğiniz yeri savunmada sıkıntı yok ancak sorun var ise sorunu sizde kabul edin kimse mükemmel değil.

• memphis1tr kullanıcısına yanıt

hocam hem fb hem telegram yöneticileriyiz ama kesinlikle çalışanları değiliz :d türktelekomun ana konusunun geçmiş mesajlarında beni görebilirsiniz comnet piyasada yokken ben türktelekom kampanya kovalıyordum.

şuan ben 1.5 aydır sorunsuz net kullanıyorsam türktelekomun vdsl alt yapısında sorunu tabi ki sizin altyapınızda ve ev içi tesisatta ararım.

Türktelekomdan daha düşük ping veriyorlar yurtdışı sunucularında. Yetkili arkadaş bunu söylemiş sanırım ve dediği de doğru Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

Türktelekom vs Comnet ping karşılaştırması:

https://forum.donanimhaber.com/comnet-ping-degerlerim-turktelekomdan-gecis-yaptim--147130168

Comnette her şey mükemmel. Telegram kanalımıza ve Fb grubumuza katılabilirsiniz. Daha detaylı yardımcı olmak isterim

Telegram: https://t.me/comnetturkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 3 Şubat 2021; 21:42:11 >

başka bir tanıdığımda sizle aynı sorunlardan muzdarip sürekli veryansın ediyordu.

kardeşim yönetici isen zaten çalışansın comnet de herşey mükemmel demenden belli artık söylediklerin bende hernhangi bir şekilde itibar etmiyor.ne konuştuğunun önemi kalmadı.

hocam siz hiç fb grubu kurmadınız mı :D veya telegram kendimi sana kanıtlamama gerek yok :*

ben olanı söylüyorum ortalama 45 gündür sorunsuz net kullanıyorum. gruplarımıza devet edip yardımcı olalım diyorum önce üslubunu değiştir

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

üslüp derken ? türkçe anlatıyorum. birşey ispat etmeni de beklemiyorum. Ben senin hakkında firma çalışanı olduğunu düşünüyorum. telegram vs ne kullanıyorsan bunları da kullanmıyorum.

aynen o yüzden sıfır kurulum yapacaklara farklı X firmasını önerdim eski mesajlarda siz neye inanmak istiyorsanız onan inanın .d

Dostum ben firmaya kusursuz demiyorum eğer öyle bir firma varsa söyle kullanalım.

Eğer adam gibi internet istiyorsan buyur Turk Telekomdan, superonlineden, vodafoneden,kabloneten yüksek ücretlere düşük hız alabilirsin sözleşmeli olarak.

Kopma sorunu yaşıyorum diyorsun eğer gbon kullanıyorsan çevrende veya dairende bu sorunu yaşayan var mı sor eğer yoksa gbonun ucunu tekrar çaktırmayı denemelisin.

Şuanda arkadaşımda comnet kullanıyor aynı mahalle bende problem yok o kopma sorunu yaşıyor günde 2-3 defa aynı gbon kullanıyoruz. Sorun Firmada mı onda mı kararı sana bırakıyorum.

Desteğe yazdık ertesi gün ekip geldi tanımlama yapacaz dedi olmazsa tekrar arza kaydı bırak kabloyu tekrar çakalım dedi :)

Özetle isteyen istediği firmayı kullanır kimseyi zorla x firmayı kullan denilmiyor

• Anlık olarak son 20 dakikada internet yok

Neyse dedim talep oluştursam iyi olacak:

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Çok güzel demi?

------

Arkadaşlar fazla takılmayın böyle insanlara. Bunlar çalışan değil FAN BOYLAR açıkçası, ücretsiz hizmet alıyorlar o kesin. Kendilerini dünyanın en akıllı insani zannediyorlar 70 kişilik grupta yönetici oldukları için, pardon Facebook'ta daha fazla.

Gerçektente de beni her yerde engellediler. Adamlar her şikayeti sanki aynı kişiden geliyormuş gibi davranıyorlar.

Akıllı ve mantıklı olduğunuzu hissetmeye devam @ciddi0 @ramazanjk55 yazsaydınız keşke burda ikinizde yönetici olduğunuzu gruplarda sanki yeni tanışmış gibisiniz

-----

Güncelleme 40 dakika sonra geldi internet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brood -- 5 Şubat 2021; 3:29:20 >

• brood B kullanıcısına yanıt

Bende baktım fikir almak adına Facebook gurubuna katildim adamlar babalarının firması gibi savunuyor.. Birinin daha aboneliğini direk iptal etmişler adamın gonderisini silmisler..

Ne garip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 5 Şubat 2021; 15:44:57 >

Boşverin taşıma yapın geçin .. diyalog kurup kendinizi üzmeyin..

• Telegram grubundan birisini attılar fazla sorun yaşıyor diye comnette. Ben neden attınız diye sorduğumunda beni de pakettlediler. Yöneticiliği hayatında ilk defa yapıyorlar sanırım veya normal gruplardan fazla atıldılar diye insanları pişman etmeye çalışıyorlarComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

Ramazan hatırladın mi ne dedi sana o sorun yaşayan müşteri? "Kendini BTK başkanı mi zannediyorsun" dedikten sonra egon hemen fırladı sanki Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

Bu arada, comnet talebime cevap verdi. Sorun comnetten kaynaklandı. Canım gibirnet sadece sen radiusla sorun yaşamıyorsun demek ki. Kocaman veri merkezi bile bu işi yapamıyor Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brood -- 5 Şubat 2021; 17:52:53 >

• brood B kullanıcısına yanıt

dün gece aynı saatte aynı sürelerde bizim burada da kesinti oldu, hatta tuhaf şekilde ceptende internet çok sıkıntılıydı 15-20 dk boyunca (turkcell) , site üzerinden destek kaydı açtım 4 dakika sonra ilgili birime iletilmiştir diye cevap verdiler daha sonrada sistemde iyileştirmeler yapıyoruz diye cevap yazmışlar şimdilik sorun görünmüyor, altyapı telekom fiber.

bu arada gıbırnete tbtnete falan ddos saldırısı olmuş galiba, comnete de aynı şey mi oldu yoksa önlem mi alıyorlar diye geldi aklıma, çok anladığım mevzular değil gerçi bilen birileri daha detaylı açıklama yapar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterFringe -- 5 Şubat 2021; 18:14:30 >
  • Ya zaten toplamda bu ikisi memnun firma önüne gelene fırça kayıyor aboneye sormadan hatlarını iptal ediyor ama bu iki şahıs gözlerinde öyle büyütmüşler ki firmayı en büyük iss ilan etmek üzereler toplasan 1000 abonesi bile yoktur firmanın :) ama bu iki kafadar facebook grupları, youtube videoları ve forumlarda çılgın gibi cirit atıyorlar hayır bir insan neden bu kadar kasar bir firma için onu anlamadım firmada deneyimsiz zaten yok peering yok veri merkezi ulan bir kişide evet süpermiş yazdığını duymadık görmedik herkes şikayetçi @ciddi0 - ramazanjk55 hariç Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI  zaten bunlar yüzünden vazgeçtim hiç bulaşmadım aslında faydası da dokunmuş sayılır bana göre. Adam ciddi ciddi 1000 civarında abone ile Comnet > Turknet, Millenicom Netspeed gibi firmalardan daha büyük firma yazmış efendim çok cihazları varmış' varmışta yokmuş gibi işte ne işe yarıyor yani şaka gibi ama komik te değil..

• dincsor D kullanıcısına yanıt

hocam kendi adıma söyleyeyim firmaymış elemanıymış zerre umurumda olmaz, tbtnete bile geçmeyi düşündüm adamlar renkli nüfus cüzdanı fotokopisi istiyor diye uyuz oldum vazgeçtim, sonra türknete niyetlendim konu içinde mesajlarım var arayıp sormadılar bile bende bilinen bir firma diye comnete geçiş yaptım, ben altyapıma güveniyorum hangi firma olursa olsun aynı hizmeti alacağımı biliyorum o yüzden şimdilik comnetteyim yarın sıkıntı olursa geçerim başka yere, sizede tavsiyem altyapınıza güveniyorsanız geçin kullanın comnete aliye veliye niye bakıyorsunuz

• @furkkkkan özel mesajlara cevap yazamıyorum türknete neden geçmediğimi sormuşsunuz, konu içinde sebeplerini çok kere yazdım geçmiş sayfalarda bulabilirsiniz sebeplerini, yinede sormak istediğiniz bir şey olursa buradan yazın cevaplayayım, ha davetiye kodu vs... içinse hiç yazmayın boşuna forum referanstan geçilmiyor zaten

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt

Yok dostum bu firma ve trollerinin kahrı çekilmez 2. hat için Turknet'e başvurdum. İnternetsiz kalmayım diye işim gereği eve 2. interneti bağlatıyorum. Comnet bağlatsaydım maazallah bir sıkıntı olur sıkıntımız var desek hop hat iptal ondan sonra al başına belayı edeceğim zararı kim karşılayacak? sakın böyle ciddiyetsiz firmalarla uğraşmayın bulaşmayın uyarması bizden kararı sizden. Memnun olan varsa hayrını görsün. Ama peering falan hikaye yurtdışı bir oyunda 5 ms daha az alacağım diye 5 sorunla uğraşamam. Ayrıca o bahsi geçen düşük ping olayı da tamamen hikaye zaten.

• dincsor D kullanıcısına yanıt

hocam biz ev kullanıcısıyız oyun ping peering vs... işimiz yok parayı veriyoruz çokomeli alıyoruz şimdilik büyük bir sorun yok genel anlamda memnunuz yani, sıkıntı olursada basar gideriz başka yere taahhüt yok bir şey yok altyapısına yada firmaya güvenmeyen geçmesin zaten, aylarca iss araştırdım sorunsuz sıkıntısız bir firma Türkiye sınırları içinde söz konusu bile değil hepsi birbirinden rezil halde, altyapısı telekom olupta anında müşteri hizmetleri ve arızaya çabuk müdahale isteyen telekomdan şaşmasın geri kalan firmaların hepsi aynı al birini vur ötekine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterFringe -- 5 Şubat 2021; 19:53:48 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.