![]() Bekliyoruz. Bu kanal Telegram'da COMNET grubu olmadığını düşünerek tarafımdan açılmıştı. Daha sonra 40-50 kişilik bir grubun varlığından haberdar oldum. Bu konu içinde ekran görüntülerinde yada yazışmalarda adı geçen Ramazan adlı kullanıcının sahibini olduğu Telegram kanalından devam edilmesi konuştuk. Lakin o arkadaşta ben COMNET kullanmıyormuşum gibi adminlik verdiği yerden beni tabiri caizse attı. Pardon banladı. https://t.me/comnetturkiye ![]() ![]() ![]() Mesajım telegram gruplarına dönmüş gibi olsada COMNET'in tutumu karşısında yasal süreç için avukatımla görüşme halindeyim. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (32. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bulut bey şirketinin iyi yerlere gelmesini istemediği ortada. Maillere verdiği cevaplar, sosyal medya da verdiği cevaplar ve kullanıcıların paylaştığı deneyimler ortada. O kadar emek ver ama küçümsediğimiz(hepsinden özür dilerim başımızın tacılar) mahalle esnafından bile daha yerlerde uslüb ile geri dönüşler yapması şirketine büyük zararlar getireceği ortada. Umarım bu inatlarından en kısa zamanda vazgeçeler. Doğru kişi ve kurumlardan doğru eğitimleri alıp daha profesyonel şirket yönetimi ve müşteri ilişkilerine geçerler.
-
Hani nerede?
-
Ben ComNet gibi firmanın özellikle şirket yetkilisinin bu şekilde yanıt vermesine çok ama çok şaşırdım.
Bana bu cevabı verecek.. BTK ' dan tut Ulaştırma bakanlığına kadar tüm yetkilileri denetleme adına resmi dilekçe vererek tüm detayları aktarırdım.
Böyle firmalara BTK nasıl lisans veriyor şaşırıyorum.
Bende ComNet fiber düşünüyordum bu diyalogları okuduktan sonra vazgeçtim.
-
Merhabalar,
Comnete geçmeyi düşünen arkadaşlar bence tekrar düşünün.
01.02.2021 de Turknet den Comnete geçtim. Turknet hızım 65 mbps Comnete geçtiğimde ise 30 mbps geçemedim.
Konuyla ilgili destek kaydı oluşturdum, firma Telekomdan destek istedi fakat sorun bir türlü düzelmedi.
Destek kayıtlarından rahatsz oldular ki bugün aboneliğimi sorgusuz sualsiz birden kapattılar.
Destek kayıtlarını görmek istereseniz şikayet var'a ekledim. Buyurun inceleyin, firmadaki desteğiniz ne kadar kaba dille olduğunu görün.
-
Tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum.
-
Tüketici hakem heyetleri çok yoğun 4-5 ayda yanıt gelebilir..
Senin yerinde olsam BTK yöneticilerin maillerini bulup yaşadıklarını şikayet olarak mail ortamında şikayetini dile getir.
Ayrıca Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığına da şikayet et
Çünkü bu farklı bir durum İSS 'den hizmet alıyorsun iste taahhüt yap ister yapma düzgün ve kurumsalla uygun hizmet vermesi gerekir bu sektöre giriş yapıyorsan her şeye katlanmalıdır şikayette'de Memnuniyette
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgfb -- 12 Şubat 2021; 13:5:24 > -
Böyle konuları gördükçe ttnetle yoluma mecburen devam edeceğim.100mbit için 170 lira vereceğiz seve seve
-
Dediğiniz her yere şikayette bulundum. BTK da maalesef ComNet daha gözükmüyor fakat Cimer den de ilettim.
İlginç tarafı comnetin sistesinden canlı destekten üyeliğimi neye dayanarak kapattınız yazdım "teşekkür ederiz" yazdılar sadece :) ve ardından ip adresimi blokladılar.
-
Ana sağlayacılardan pek ayrılmamak lazım. Superonline ve TTNET mesela.
Superonline altyapıda Superonline'dan hizmet bıraktım Vodafone'a geçtim. Bir kere MH'yi aradım birşey sormak için. Tatmin olmadım mesela. Dedim işim düşmez umarım. Düşmedi. :)
-
Hayda, 4 yıldızdan 2 yıldıza düşen firmamı olur 1 saatte hemde. Hiç bir bağlantım yoktur. Olan bağlatımı kendi adım ve görseller ile belirttim zaten. Rus hücum botları göreve gelmiş.
-
Yok hocam ben paramı veririm keyfime bakarım.Bu saatten sonra ttnetten şaşmam.Tamam güzel silkeliyorlar ama hizmette var şimdi yalan yok.Şikayet kaydı açtıktan 3 saat sonra ekip geliyor.Ben memnunum valla.
Daha önce Türkneti deneyimlediğim için bilerek uzak duruyorum bu tür firmalardan.Umarım ttnetle bir sorun olmadan yoluma devam edebilirim.
-
-
-
Kullanamayan, kullanırken hizmeti sebepsizce sonlananlar için https://t.me/COMNETTR
-
quote:
Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMINGHayda, 4 yıldızdan 2 yıldıza düşen firmamı olur 1 saatte hemde. Hiç bir bağlantım yoktur. Olan bağlatımı kendi adım ve görseller ile belirttim zaten. Rus hücum botları göreve gelmiş.
4.6 dan 2.0 a
-
comnet'e geçmeyi düşünüyordum ancak bu olanları gördükten sonra asla en iyisi Türknet gibi duruyor.
-
En iyisi mi? Burda karşılaştırmakta bir hatanız var.
@ciddi0 @ramazanjk55 dediklerine göre Turknet, Millenicom ve diğer operatorlerden daha büyük bir COMNET var!
Comnet şirket sahibinin bu davranışı ve müşterinin yardım istediği zaman internetin kapatması gerçekten de mükemmel.
Balık baştan kokar.
-
Sorunum ile ilgili Linkedin üzerinden CEO su ile görüşme yapmıştım, gayet yardımsever bir şekilde konuya yaklaşmıştı fakat...
Bugün iptal edilen hizmet hakkında kendisine yazdım fakat cevap bile verme gereksinimi duymadı..
Maalesef ComNet bu sektöre hazır değil gibi. DataCenter olarak iyi olabilir belki ama internet sektörüne girmekle hata yaptıklarını görüyoruz.
-
Burada yazan arkadaşların hattı iptal olursa ben nedenini çok iyi biliyorum artık sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X